- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Sağol cnm evet iyi ki gitim beklemedim inşallah geçer cnmAaa gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun bak iyi ki gittin ki bunj ogrendin ilaclarini duzenli kullan 1 haftaya gecer duzelir sonra calismalara devam :)
sağol öyle ama ben çok kafaya takıyorudum sikiliyordum çünkü hamile değilsem neden böyle oluyorum diye Allah'tan daha büyük bsy değil rahatladım vallah zaten diyordum hamile olmasam da inşallah önemli bsy değildir çok şükür değilgeçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli iç kendine dikkat et ve benden tavsiye her ne kadar yapamasak da kafaya takma çünkü çok küçüksün daha elbet olur üzülme
Beraber bekleyelim bizzz gelismelerimizi paylasalimmmm :)aynı ben :) bende dün akşam kasık ağrısı bel ağrısı oldu dedim olacağım herhalde bugün birşey yok ara ara bel ağrım oluyor bazen.birde saniyelik bir baş ağrım oluyor genelde adetten önce ağrım olur ama bu öyle değil gelip gigyor ağrı normalde deli gibi ağrır başım bakalım hayırlısı bende hafta sonu da beklerim diyorum olmazsam pazartesi yaparım bakalım geç olma ihtimaline karşı.bir kaç aydır düzensiz adetim zaten hep önden önden geliyor :) bakalım bu ay ne olacak
aynen canım ya inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız ne kadar güzel olur :)Beraber bekleyelim bizzz gelismelerimizi paylasalimmmm :)
tatlım takma kafana ne olur ha sorsan bende yapmıyorum takıyorum illa ama yaşın daha çok küçük istiyorsunuzda zaten akışına bırak ve kafan rahat bir şekilde gir ilişkiye acaba olacak mı oldu mu deme beb baya baya aştım bunları sende aş lütfen en ummadığın anda Rabbim verir mucizenisağol öyle ama ben çok kafaya takıyorudum sikiliyordum çünkü hamile değilsem neden böyle oluyorum diye Allah'tan daha büyük bsy değil rahatladım vallah zaten diyordum hamile olmasam da inşallah önemli bsy değildir çok şükür değil
İnşallah cümlemize verir tüm isteyenlere Rabim :)tatlım takma kafana ne olur ha sorsan bende yapmıyorum takıyorum illa ama yaşın daha çok küçük istiyorsunuzda zaten akışına bırak ve kafan rahat bir şekilde gir ilişkiye acaba olacak mı oldu mu deme beb baya baya aştım bunları sende aş lütfen en ummadığın anda Rabbim verir mucizeni
Insallah canimm benim 5 aydir adetlerim gayet duzenli gunu gunune geliyo ama ilk defa adetten once boyle bi sey yasadim goguslerim gayet normal illa siser ve acirdi. Bide dun aksam o adet olucam hissi amann bilemedim yine tırt cikicak ya isteaynen canım ya inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız ne kadar güzel olur :)
aynı ben :) bende dün akşam kasık ağrısı bel ağrısı oldu dedim olacağım herhalde bugün birşey yok ara ara bel ağrım oluyor bazen.birde saniyelik bir baş ağrım oluyor genelde adetten önce ağrım olur ama bu öyle değil gelip gigyor ağrı normalde deli gibi ağrır başım bakalım hayırlısı bende hafta sonu da beklerim diyorum olmazsam pazartesi yaparım bakalım geç olma ihtimaline karşı.bir kaç aydır düzensiz adetim zaten hep önden önden geliyor :) bakalım bu ay ne olacak
Bence olabilir kızlar. :)aynı ben :) bende dün akşam kasık ağrısı bel ağrısı oldu dedim olacağım herhalde bugün birşey yok ara ara bel ağrım oluyor bazen.birde saniyelik bir baş ağrım oluyor genelde adetten önce ağrım olur ama bu öyle değil gelip gigyor ağrı normalde deli gibi ağrır başım bakalım hayırlısı bende hafta sonu da beklerim diyorum olmazsam pazartesi yaparım bakalım geç olma ihtimaline karşı.bir kaç aydır düzensiz adetim zaten hep önden önden geliyor :) bakalım bu ay ne olacak
Iste her ay tırt cikinca insan yine kesin regl olurum ben diyoBence olabilir kızlar. :)
Merhaba kizlar yardiminiza ve düsüncelerinize ihtiyacim var.
Bütün aylar adet agrım hafif hafif yoklayarak 1hafta öncesinden başlardi. Ama bu ay adetten 6gün geçmeme rağmen ne adet agrım var ne de gögüs hassasiyetim var. Idrar testi yaptim silik çıktı ama cizgileri beni yanıltıyor. (Isterseniz resmini atarim)
Sadece dün baslayan bir akıntımdan baska hic bir belirtim yok. Gebelik yasayanlar bilgi verebilirler mi?
Bu arada yarin kan testine gidecem
Bati 6 gün mü gecti? Ona ragmen biraz silik cikmis cizgi. Bende kimyasal gebelik gecirdim ocakta. Silikti hep bat gectigi halde. Hic koyulasmadi cizgi. Sende belki gec yumurtalama olmustur ondan böyle siliktir bence kani aldirmissin sanirim 20 cikmis oda düsük bendede 30 cikmisti ama önemli olan katlayarak yükselmesi. Insallah yükseliyodur ve bebegin seninledirMerhaba kizlar yardiminiza ve düsüncelerinize ihtiyacim var.
Bütün aylar adet agrım hafif hafif yoklayarak 1hafta öncesinden başlardi. Ama bu ay adetten 6gün geçmeme rağmen ne adet agrım var ne de gögüs hassasiyetim var. Idrar testi yaptim silik çıktı ama cizgileri beni yanıltıyor. (Isterseniz resmini atarim)
Sadece dün baslayan bir akıntımdan baska hic bir belirtim yok. Gebelik yasayanlar bilgi verebilirler mi?
Bu arada yarin kan testine gidecem
olmaz inşallah canım sorma valla ben de ikide bir göğüslerime elleyip duruyorumInsallah canimm benim 5 aydir adetlerim gayet duzenli gunu gunune geliyo ama ilk defa adetten once boyle bi sey yasadim goguslerim gayet normal illa siser ve acirdi. Bide dun aksam o adet olucam hissi amann bilemedim yine tırt cikicak ya iste
iğneni ne zaman oldun canımBende bekliyorum canım klomen ve catlatma ignesi oldum bu ay kaşık ağrım var ama bunun nedeni ne bilmiyorum inşallah hamiss olmuşumdur çok istiyorum cook
Geçen cuma olmuştum cumarteside birliktelik önerdi Dr bakalım canım hiç bilmiyorumiğneni ne zaman oldun canım
iğnede ağrılar yapabiliyor canım çünkü içinde beta hcg hormonu var ve klomende zaten hormon ikisi arka arkaya gelince insanın düzenini bozuyor sadece bir günle kalma ilişki için adete kadar gün aşırı dene bence canım Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsinGeçen cuma olmuştum cumarteside birliktelik önerdi Dr bakalım canım hiç bilmiyorum
Tatlım benim çok teşekkür ederim inşallah bakalım ağrı bugüne kadar surermi pekiiğnede ağrılar yapabiliyor canım çünkü içinde beta hcg hormonu var ve klomende zaten hormon ikisi arka arkaya gelince insanın düzenini bozuyor sadece bir günle kalma ilişki için adete kadar gün aşırı dene bence canım Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin
Ayyy insallah canim senin yas kac ne zamandir korunmuyosun :)olmaz inşallah canım sorma valla ben de ikide bir göğüslerime elleyip duruyorum
Bi de beklentiden dolayı da gecikiyor falan psikolojik.. Sinir bozucu biliyorum. Gaz var mı?Iste her ay tırt cikinca insan yine kesin regl olurum ben diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?