- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
olma ihtimalide var ama Sevgili @nonan :)
9-10 gündür regl olmadı.
Yaşadığı yerdeki doktor erkek olduğu için gitmek istemiyor.Ama en azından kan tahlilini yaptırabilir diye düşünüyorum bende.
İlla muayene olacaksın diye birsey yok sonuçta.Eger ultrasonla bakılması gerekiyorsa.Eşinde yanındayken baksın bence.Zaten elini bile sürmüyor karnına.Aletle geziyor
tekrar idrar testi yap? Yada kan aldir? Neden aldirmiyorsunkiBen kan testi yaptirmadim kuzum kan testi yaptiran baskası. Yorumlara iyi bak :)
olma ihtimalide var ama Sevgili @nonan :)
9-10 gündür regl olmadı.
Yaşadığı yerdeki doktor erkek olduğu için gitmek istemiyor.Ama en azından kan tahlilini yaptırabilir diye düşünüyorum bende.
İlla muayene olacaksın diye birsey yok sonuçta.Eger ultrasonla bakılması gerekiyorsa.Eşinde yanındayken baksın bence.Zaten elini bile sürmüyor karnına.Aletle geziyor
Dun yaptim negatif cikti canim. Elimde bitane kaldi test. Onuda harcamak istemiyorum.dün cok adet agrim vardi oh be sonunda olacam zannetim ped koydum ama hala yok delirecemtekrar idrar testi yap? Yada kan aldir? Neden aldirmiyorsunki
anladim canim ya allah yardimcin olsun hakkinda hayirlsii olsun insallahDun yaptim negatif cikti canim. Elimde bitane kaldi test. Onuda harcamak istemiyorum.dün cok adet agrim vardi oh be sonunda olacam zannetim ped koydum ama hala yok delirecem
Misafirlerim var yatılı o yuzden biyere cikamiyorum duadan baska carem yok dua edin.
Amin canim benim yardimlariniz icin cok tesekkur ederim aallah razi olsunanladim canim ya allah yardimcin olsun hakkinda hayirlsii olsun insallah
Benimde bu ay ole ama cnm test yaptim yok adete 4 gun varMerhaba kizlar yardiminiza ve düsüncelerinize ihtiyacim var.
Bütün aylar adet agrım hafif hafif yoklayarak 1hafta öncesinden başlardi. Ama bu ay adetten 6gün geçmeme rağmen ne adet agrım var ne de gögüs hassasiyetim var. Idrar testi yaptim silik çıktı ama cizgileri beni yanıltıyor. (Isterseniz resmini atarim)
Sadece dün baslayan bir akıntımdan baska hic bir belirtim yok. Gebelik yasayanlar bilgi verebilirler mi?
Bu arada yarin kan testine gidecem
Test yapmadıysan hala, hemen yap derimKizlar merhaba adetime 5 gun varken 2 3 damla kahverengi akinti geldi ve bu lekelenmeler hala devam ediyo acikli koyulu sekilde ve bugun 4. Gun yarin adet gunum ve bu kahverengi leke iliskiye girdikten 9 gun sonra geldii sizce hamilemiyim ve testi ne zaman yapmaliyim
Test yapmadıysan hala, hemen yap derim
Kist olabilir canım. Ama genelde tehlikeli olmuyor. Bir ilaçla geçer eğer öyleyse. Tabi aksi taktirde de inşallah hamilesindir :)Yaptirmadim ama bugun 7. Gun ve hala azar azar geliyo sadece acik kahve degil koyu kahve hafif kanli falan cok tuhaf bitmedigi icin idrar testinde cikmaz diyolar ama suan hastanedeyim ve sira bekliyorum.. bakalim sonuc ne cikicak
Kahverengi lekeler genellikle yerlesme kanamasi oluyor. Adetiniz gectikten sonra idrar testi yapinMerhaba kızlar ben yeni üyeyim bana da yardımcı olur musunuz?? 23 martta çatlatma iğnesi vurdurdum pazar günü çamur gibi leke geldi çok az dün ve bugün de bir kaç damla leke geldi ama kanamam hala yok ben adetlerim çok sancılı olur şu an hiç bir belirti de yok sancı falan normal adet tarihim bugün acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Amiinn, Allah gonlune gore versin cnaimm.. Ne kadardir istiyorsunÇok teşekkür ederim ya inşallah öyledir çok istiyorum ama olmuyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
AMINNNÇok teşekkür ederim ya inşallah öyledir çok istiyorum ama olmuyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canim benim . doktora erkenden gitmekle iyi yapmissin.. Benim 2sene oldu daha doktora gitmedimSaol canım ya bir buçuk yıl oldu evleneli hiç korunmadım o zamandan beri istiyorum ama olmadı bir yılı geçince doktora gitmeye başladım klomen tedavisi falan bu ay da ilk defa çatlatma iğnesi vurdurdum inşallah olur ya çok istiyoruz bakalım kısmet tabi Rabbim hayırlısını versin ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?