- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Olmadığını nasıl biliyorsun ??Kizlar ben hamile Degilim.. Adetim gecikeli 9gun oldu ve hala adet olmadim.. Doktora gitme imkanim yok suan..... Bana dua edin
canım ne kadar güzel duygular bunlar hamilelerin duaları kabul olurmuş pek umudum olmasa da işte kendimizi kaptırıyoruz yinede bizede dua et canım Rabbim sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Bugun kan vermeye vaktim olmadi. tekrar idrar testi yaptim ve koskoca negatif.Olmadığını nasıl biliyorsun ??
Eğer geciktiyse hamile olma olasılığın fazla :)
Bu 3aylık yasaklar da burda var herhalde..Herkese Merhaba,
Bir düşük yaşamıştım geçen sene.O dönemlerde hiçbir belirti yaşamamıştım.Sadece çok fazla şişlik vardı karnımda.6 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Düşükten dolayı yaşamış olduğum üzüntü beni hamilelik ve bebekten uzaklaştırdı.1 sene sonra tekrar bir bebek düşüncemiz oldu ve ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim.Biraz belirtilerini paylaşayım...
İlk ay negatif çıkınca aman ya neyse çok kafaya takmıycam hayırlısı dedim.
ikinci ayda;
regli tarihime 7 gün kala heyecan başladı
5 gün kala kasıklarımda şiddetli ağrı ve kramplar oluştu ama bu bir regl ağrısı değildi.Üşüttüm diye düşündüm.
böyle birkaç günü geçirdim.Regl tarihimden 1 gün sonra yine ağrılar var.Göğsüme yanlışlıkla bile değsem aman aman canım acıyor.Gidip eczaden 25 tl ye ve 5 tl ye iki adet test aldım.
25 tl olan adet tarihinden 6 gün önce bile yapınca pozitif ise pozitif çıkartıyormuş.
Akşamüstü 6 gibi hemen denedim ve çift çizgi
Emin olmak için ertesi gün sabah diğerini yaptım oda çift çizgi.
hıh Tamam hamileyim dedim
Hmen doktora gitmek istemedim.Çünkü daha önceden tecrübeliyiz.Hep aynı şeyler yapılıyor.
1 Hafta bekledim ve geçen cumartesi doktora gittim.direk karnımdan ultrason ile bakıldı.Görünmesse vajinal ultrason ile bakarız dedi.
Gerek kalmadı kese hemen göründü :)
Kan verdim.Tiroid vs onlara bakıldı.Tansiyon nabız kilo ölçüleri alındı.
3 aylık yasaklar konuldu :)
İlaçlar verildi.Şuan hersey yolunda gibi.Kasıklara giren ağrılar normalmiş :)
14 Nisanda hayırlısıyla kalp atışlarını duymak için doktorumuza gideceğiz.
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin :)
Dualarım sizinle...
Adetten kac gun gecikince negatif cikti canim senin testler? 9gun oldu benim doktora gitme imkanim yok. Esimin tayini köye cikti 1aydir köyde oturuyoruz merkezde bayan doktor yok esim erkege goturmuyor off off bunalimdayim.....İdrar testleri bazn yanlış çıkabiliyor.
Umutlandırmak veya umutsuzluğa kapılmanı istemem.
Ama önceki yaşadığım gebelikte idrar testi benimde negatifti.Hmde 2-3 tane yapmıştım.
Kandaki değere bakılınca pozitif çıktı.
Sende dua et vazgeçme.Kan testini yaptır kesinlikle biraz önce.Başka bir açıklaması olabilir mi adet olmamanın hala.
Eğer hamile değilsen onuda araştırmanı tavsiye ederim...
AynennnnnnBu 3aylık yasaklar da burda var herhalde..
9 gün gecikmemisti 2-3 gün falandır.Adetten kac gun gecikince negatif cikti canim senin testler? 9gun oldu benim doktora gitme imkanim yok. Esimin tayini köye cikti 1aydir köyde oturuyoruz merkezde bayan doktor yok esim erkege goturmuyor off off bunalimdayim.....
Canim bence sen kimyasal geciriyorsun bendede öyleydi. Basta cok silik cikti bati gectigim halde kan aldilar 30 cikti hcg ve bir hafta icerisinde yükselme olmasi öyle kaldi kanamam basladi. Hamilelik ver cünkü sende. Kanda 20 ciktigina göre... Kimyasal bence.Bugun kan vermeye vaktim olmadi. tekrar idrar testi yaptim ve koskoca negatif.
bende adetten 11 gün geciktiginde kanama basladi. Hayirlisi olsun insallahAdetten kac gun gecikince negatif cikti canim senin testler? 9gun oldu benim doktora gitme imkanim yok. Esimin tayini köye cikti 1aydir köyde oturuyoruz merkezde bayan doktor yok esim erkege goturmuyor off off bunalimdayim.....
kan testi yaptirmisti ya ilk 20 cikmisti. Hamilelik var...İdrar testleri bazn yanlış çıkabiliyor.
Umutlandırmak veya umutsuzluğa kapılmanı istemem.
Ama önceki yaşadığım gebelikte idrar testi benimde negatifti.Hmde 2-3 tane yapmıştım.
Kandaki değere bakılınca pozitif çıktı.
Sende dua et vazgeçme.Kan testini yaptır kesinlikle biraz önce.Başka bir açıklaması olabilir mi adet olmamanın hala.
Eğer hamile değilsen onuda araştırmanı tavsiye ederim...
cok silik derken hayalimi? Belirtiler hemen sip diye baslamaz ki zaten. Yavas yavas her ay degisir.Arkadaslar merhaba benimde bat bugun ama belirtim yok sadece nemlilik hissediyorum..ovulasyon testi yapmistim bu ay..cok istiyorum..adet olmadan once belim agrirdi gakat agri yok ne yazikki hamileleik belirtiside yok..dun prediktor gebelik testi yaptim \cok silik bi cizgi olustu sizce umutlanmalimiyim
Bilmiyorum hayalimi deilmi siz karar verin..aylardir tek cizgiden yoruldum artikcok silik derken hayalimi? Belirtiler hemen sip diye baslamaz ki zaten. Yavas yavas her ay degisir.
Ovulasyon testinden varsa elinde bide onu yapsana.. Bence var :)Bilmiyorum hayalimi deilmi siz karar verin..aylardir tek cizgiden yoruldum artik
gebesiniz tebrikler. çizgiyi görebildim. bende böyle bir çizgi için çok dua ettimBilmiyorum hayalimi deilmi siz karar verin..aylardir tek cizgiden yoruldum artik
Evet elimde var nasil oluyorki canm ovulasyon testi ileOvulasyon testinden varsa elinde bide onu yapsana.. Bence var :)
Insallah oyledir ve insallah sizde en hayirli tez vakitte guzel haber alirsinizgebesiniz tebrikler. çizgiyi görebildim. bende böyle bir çizgi için çok dua ettim
çizgi çok silik ama kan verecek olursanız, emin olursunuz
Ovulasyon testi yumurtlama gunundeki gibi hatta ondan daha da koyu cikiyor hamilelik varsa.Evet elimde var nasil oluyorki canm ovulasyon testi ile
Gercektenmiii hemen deneyeceimmm cok tesekkurlerrrOvulasyon testi yumurtlama gunundeki gibi hatta ondan daha da koyu cikiyor hamilelik varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?