Adet agrısının olmaması, hamilelik belirtisi mi?

Ovulasyon testi ile ilgilili bor cok topik var zatem yapmadan once internetten arastirma yaptim ve gercekten dogru sonuclar veriyormus..tabiki kan kesin cozum ama farkli yontemlerde yol gostermiyor deil

Ovulasyon testi ile ilgilili bor cok topik var zatem yapmadan once internetten arastirma yaptim ve gercekten dogru sonuclar veriyormus..tabiki kan kesin cozum ama farkli yontemlerde yol gostermiyor deil
Aynen canm bir alternatif olsn diye söylemek istedim bende. ama nadir de olsa silik cikan da olmuyor degil tabi. Bence hamilesin. Kan testi yaptirinca haberdar et bizide.

İkinci Çocuk İçin En Uygun Zaman..

Prof. Dr. İsmail Çepni, annelerin ikinci bebeklerine hamile kalmak için ne kadar süre beklemeleri gerektiğini açıklıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız https://www.kadinlarkulubu.tv/ ye izleme desteğinizi bekliyoruz..

Bu bir başlangıç :)
Yolun başındayız DAHA ÇOOOOK yorulacağız.
Onu bunu bırakında bu karın kasık ağrıları normal mi ya ?
ve topuklarıma basamıyorum.Minnakcık bir bebis bu kadar acı veremez.Daha kocaman olacak hayırlısıyla.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…