- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Hadi hemen dene. Hayırlı haberlerle donersin insaallah bekliyoruz :)Gercektenmiii hemen deneyeceimmm cok tesekkurlerrr
testi nezaman yaptin canim bugünmü? Bence var ikinci cizgi. Ama kan ver kesin gitte. O daha net bir sonuc verirBilmiyorum hayalimi deilmi siz karar verin..aylardir tek cizgiden yoruldum artik
Canm mal3sef silik cizgi ciktiHadi hemen dene. Hayırlı haberlerle donersin insaallah bekliyoruz :)
Canm testi dun yapmistimtesti nezaman yaptin canim bugünmü? Bence var ikinci cizgi. Ama kan ver kesin gitte. O daha net bir sonuc verir
Ilk idrarinmiydi canim? Su içmedenCanm mal3sef silik cizgi cikti
Hayir deildi canm su icmistim ilk idrarimda deildiIlk idrarinmiydi canim? Su içmeden
Belki ondandir canim. Ilk idrarla yapilmasi daha dogru oluyor. Ama teste gore bariz var yani. Hevesini kacirma sakin. Degilse biliyorsun hamilelik yoksa 2.cizgi bembeyaz oluyor hicbisey cikmiyor.Hayir deildi canm su icmistim ilk idrarimda deildi
ovulasyon testiyle olmaz o is. Sen kan vermeye git bugünCanm mal3sef silik cizgi cikti
Oylemi yapayim aslinda haklisin kafamda soru isareti kalmazovulasyon testiyle olmaz o is. Sen kan vermeye git bugün
aynen kan ver silik cizgi ciksada gebelik var. Cünkü cizgi hcg degerin yükselince cikar. Ha test bozuksa bilemem oda bence cok cok nadir denk gelir.Oylemi yapayim aslinda haklisin kafamda soru isareti kalmaz
Nekadar ön yargilisiniz. Onlarca konu var forumda buna dair. Herkes biliyor tabiki kan vermenin.en dogrusu olduğunu. Ben evde kan verene kadar bir fikir daha versin diye söylemiştim. Kestirip atmissiniz hemen. Yapar yapmaz onun bileceği sey tabiki.ovulasyon testiyle olmaz o is. Sen kan vermeye git bugün
Aynen canm bir alternatif olsn diye söylemek istedim bende. ama nadir de olsa silik cikan da olmuyor degil tabi. Bence hamilesin. Kan testi yaptirinca haberdar et bizide.Ovulasyon testi ile ilgilili bor cok topik var zatem yapmadan once internetten arastirma yaptim ve gercekten dogru sonuclar veriyormus..tabiki kan kesin cozum ama farkli yontemlerde yol gostermiyor deil
Tabiki canm insallah guzel haberler alirim alirizAynen canm bir alternatif olsn diye söylemek istedim bende. ama nadir de olsa silik cikan da olmuyor degil tabi. Bence hamilesin. Kan testi yaptirinca haberdar et bizide.
Vallahi var :)Bilmiyorum hayalimi deilmi siz karar verin..aylardir tek cizgiden yoruldum artik
Testi tekrarlamaya korkuyorum....bakarmisiniz ne kadar yorulmusuz artik kizlar....Vallahi var :)
Ben kan testi yaptirmadim kuzum kan testi yaptiran baskası. Yorumlara iyi bak :)kan testi yaptirmisti ya ilk 20 cikmisti. Hamilelik var...
anladim canim okadar cok yazan olduku karistirmisim artik. Hayirlisi hakkinda ne diyim ozaman gebelik yok gibi insallah en kisa zamanda rabbim nasip ederBen kan testi yaptirmadim kuzum kan testi yaptiran baskası. Yorumlara iyi bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?