Yani şimdi ne diyelim kiKızlar normalde adetime 5-6 gün kala karnım ağrımaya başlar göğsüm hassaslaşır ama yarın adet olmam gerekiyor hala belirti yok hamile olabilir miyim? Adetime 6 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar test yapmak istemiyorum
6 gün kala çıkmaz zaten canım tekrarla testiKızlar normalde adetime 5-6 gün kala karnım ağrımaya başlar göğsüm hassaslaşır ama yarın adet olmam gerekiyor hala belirti yok hamile olabilir miyim? Adetime 6 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar test yapmak istemiyorum
Yani normalde çok fazla olan adet belirtilerimin olmaması normal mi diyorum hamile kaldığında böyle bir şey yaşayan var mı diye merak ettimYani şimdi ne diyelim ki
Merhabalar, inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel haberler alırsın canımYani normalde çok fazla olan adet belirtilerimin olmaması normal mi diyorum hamile kaldığında böyle bir şey yaşayan var mı diye merak ettim
Adetiniz 4-5 gün geçince yapın diyorlar da ben de o yüzden heveslendim sormak istedim6 gün kala çıkmaz zaten canım tekrarla testi
İnşallah sağ olunMerhabalar, inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel haberler alırsın canımadet belirtileri olmaması tabi farklılık oluyor benim normalde her ay iki gün önce lekelenmem olurdu öğrendiğim ay olmadı, gögüslerim hiçbir zaman ağrımazdı bu ay fena ağrıdı :) yani normal rutinine göre değişik şeyler tabiki belirti olabilir fakat testi erken yapmışsın bu yüzden negatif görmüş olabilirsin, sabırla bekleyip günün geçince tekrarla testini inşallah yavrun seninledir
Merhaba adetim düzensiz benim pko var göğüs uçlarım aşırı derecede ağrıyor sütyen çıkarırken dokununca yeğenimi kucağıma aldığımda damar damar olmuş sütyen olmadan yürüyünce bile acıyor ayağımın altında parmaklarımda sanki yanma var belirti olabilirmi sizce idrar testi negatif ama yengemin ilk 3 ay hep negatifti oyzden ona pek gücenmiyorum bu belirtiyi yaşdınızmı sizdeMerhabalar, inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel haberler alırsın canımadet belirtileri olmaması tabi farklılık oluyor benim normalde her ay iki gün önce lekelenmem olurdu öğrendiğim ay olmadı, gögüslerim hiçbir zaman ağrımazdı bu ay fena ağrıdı :) yani normal rutinine göre değişik şeyler tabiki belirti olabilir fakat testi erken yapmışsın bu yüzden negatif görmüş olabilirsin, sabırla bekleyip günün geçince tekrarla testini inşallah yavrun seninledir
Soruyu bağlamayınca bende böyle cevap verdim.Ben böyle bir durum yaşayan var mı diye sormak istedim ben de biliyorum testsiz bilinmeyeceğini
Göğüs ağrısını çok yaşadım bir aydır yaşıyordum bugün biraz daha iyiyim, sıcak basması oluyor bende de idrar testini ne zaman yaptığınıza göre değişir, benim de 28-35 arasında gidip gelirdi döngüm ben gecikmenin(32 günü baz almıştım) 6. Gününde 4000 betayla öğrendimMerhaba adetim düzensiz benim pko var göğüs uçlarım aşırı derecede ağrıyor sütyen çıkarırken dokununca yeğenimi kucağıma aldığımda damar damar olmuş sütyen olmadan yürüyünce bile acıyor ayağımın altında parmaklarımda sanki yanma var belirti olabilirmi sizce idrar testi negatif ama yengemin ilk 3 ay hep negatifti oyzden ona pek gücenmiyorum bu belirtiyi yaşdınızmı sizde
İnşallah alırım teşekkür ederimmmGöğüs ağrısını çok yaşadım bir aydır yaşıyordum bugün biraz daha iyiyim, sıcak basması oluyor bende de idrar testini ne zaman yaptığınıza göre değişir, benim de 28-35 arasında gidip gelirdi döngüm ben gecikmenin(32 günü baz almıştım) 6. Gününde 4000 betayla öğrendimne bulantı ne kanama hiçbir şey olmamıştı, ilk 3 ay negatif çıktığını hiç duymamıştım bence kan testine başvurabilirsiniz, son adet gününüzden itibaren maksimum 40 gün hesaplayıp kan testi verebilirsiniz en azından bir doktora görünük gebelik değilse bile genel bir tahlil yaptırırsınız inşallah güzel haberler alırsınız
Adetime 6 gün kaldı benimde hep belşrtim olurdu ilkkezzz belşrtim yok hamile olduğumu hiç düşünmüyordum ama bugün belirtisiz hamile kalanları duyduğumdan sabah test yapcam yani bende 6 gün kala yapcam bakalımKızlar normalde adetime 5-6 gün kala karnım ağrımaya başlar göğsüm hassaslaşır ama yarın adet olmam gerekiyor hala belirti yok hamile olabilir miyim? Adetime 6 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar test yapmak istemiyorum
Canım ben çok okudum burda belirtisi olmayan da varmış gerçekten ama 6 gün çok erkenmiş negatif görüp üzülme benim gibiAdetime 6 gün kaldı benimde hep belşrtim olurdu ilkkezzz belşrtim yok hamile olduğumu hiç düşünmüyordum ama bugün belirtisiz hamile kalanları duyduğumdan sabah test yapcam yani bende 6 gün kala yapcam bakalım
İnşallah güzel haberler alırsın canım ama çok erken yapmanın güzel tek yanı biraz daha dikkat edecek olman çünkü erken öğrenmekte çok stresli en doğru sonuç için bence adet gününde yap tabi sen bilirsin yine deAdetime 6 gün kaldı benimde hep belşrtim olurdu ilkkezzz belşrtim yok hamile olduğumu hiç düşünmüyordum ama bugün belirtisiz hamile kalanları duyduğumdan sabah test yapcam yani bende 6 gün kala yapcam bakalım
Sadece merak ediyorumİnşallah güzel haberler alırsın canım ama çok erken yapmanın güzel tek yanı biraz daha dikkat edecek olman çünkü erken öğrenmekte çok stresli en doğru sonuç için bence adet gününde yap tabi sen bilirsin yine de
Ben normalde 3 gün kala yapcaktım ama merakta ediyorumCanım ben çok okudum burda belirtisi olmayan da varmış gerçekten ama 6 gün çok erkenmiş negatif görüp üzülme benim gibibiraz daha bekle bence ben de adetimin 3-4 gün geçmesini bekleyeceğim
Ben normalde 3 gün kala yapcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?