Adet belirtim yok hamilemiyim

Yani şimdi ne diyelim ki

6 gün kala çıkmaz zaten canım tekrarla testi

Yani normalde çok fazla olan adet belirtilerimin olmaması normal mi diyorum hamile kaldığında böyle bir şey yaşayan var mı diye merak ettim
Merhabalar, inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel haberler alırsın canım adet belirtileri olmaması tabi farklılık oluyor benim normalde her ay iki gün önce lekelenmem olurdu öğrendiğim ay olmadı, gögüslerim hiçbir zaman ağrımazdı bu ay fena ağrıdı :) yani normal rutinine göre değişik şeyler tabiki belirti olabilir fakat testi erken yapmışsın bu yüzden negatif görmüş olabilirsin, sabırla bekleyip günün geçince tekrarla testini inşallah yavrun seninledir

İnşallah sağ olun

Merhaba adetim düzensiz benim pko var göğüs uçlarım aşırı derecede ağrıyor sütyen çıkarırken dokununca yeğenimi kucağıma aldığımda damar damar olmuş sütyen olmadan yürüyünce bile acıyor ayağımın altında parmaklarımda sanki yanma var belirti olabilirmi sizce idrar testi negatif ama yengemin ilk 3 ay hep negatifti oyzden ona pek gücenmiyorum bu belirtiyi yaşdınızmı sizde

Göğüs ağrısını çok yaşadım bir aydır yaşıyordum bugün biraz daha iyiyim, sıcak basması oluyor bende de idrar testini ne zaman yaptığınıza göre değişir, benim de 28-35 arasında gidip gelirdi döngüm ben gecikmenin(32 günü baz almıştım) 6. Gününde 4000 betayla öğrendim ne bulantı ne kanama hiçbir şey olmamıştı, ilk 3 ay negatif çıktığını hiç duymamıştım bence kan testine başvurabilirsiniz, son adet gününüzden itibaren maksimum 40 gün hesaplayıp kan testi verebilirsiniz en azından bir doktora görünük gebelik değilse bile genel bir tahlil yaptırırsınız inşallah güzel haberler alırsınız

Hamilelik belirtileri de adet belirtileri gibi belirti gösteriyor, şüpheli ilişki varsa test tekrarı yapın, belki daha erken diye belirti yasamiyorsunuzdur

İnşallah alırım teşekkür ederimmm

Adetime 6 gün kaldı benimde hep belşrtim olurdu ilkkezzz belşrtim yok hamile olduğumu hiç düşünmüyordum ama bugün belirtisiz hamile kalanları duyduğumdan sabah test yapcam yani bende 6 gün kala yapcam bakalım

Canım ben çok okudum burda belirtisi olmayan da varmış gerçekten ama 6 gün çok erkenmiş negatif görüp üzülme benim gibi biraz daha bekle bence ben de adetimin 3-4 gün geçmesini bekleyeceğim

İnşallah güzel haberler alırsın canım ama çok erken yapmanın güzel tek yanı biraz daha dikkat edecek olman çünkü erken öğrenmekte çok stresli en doğru sonuç için bence adet gününde yap tabi sen bilirsin yine de

Sadece merak ediyorum

Canım ben çok okudum burda belirtisi olmayan da varmış gerçekten ama 6 gün çok erkenmiş negatif görüp üzülme benim gibi biraz daha bekle bence ben de adetimin 3-4 gün geçmesini bekleyeceğim
Ben normalde 3 gün kala yapcaktım ama merakta ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…