- 9 Mayıs 2021
- 1
- 0
- 6
- 28
- Konu Sahibi maviiidunyam
- 

Ama günüm bitmedi ki ondan doktorda şaşırdı yanıİste bu günleri mutlaka değerlendirin. Ne güzel büyümüş yumurtanız.
Gününüzün bitmesine ne kadar kaldı. Belki bir iki güne çatlarsa sizde bitmiş olursunuz tamda o sırada. Bitert bitmez hemen değerlendirin en erken ne zamansaAma günüm bitmedi ki ondan doktorda şaşırdı yanı
Sanırsam bugün yarın bitecek ama ya çatlama olduysa kaçırdıysam bilmiyorum yaGününüzün bitmesine ne kadar kaldı. Belki bir iki güne çatlarsa sizde bitmiş olursunuz tamda o sırada. Bitert bitmez hemen değerlendirin en erken ne zamansa
Ovulasyon testi yaptım dun akşam pik çıktı klomeni mi erken kullandım normalde 6 gun sürer gunum ama 8 olduGününüzün bitmesine ne kadar kaldı. Belki bir iki güne çatlarsa sizde bitmiş olursunuz tamda o sırada. Bitert bitmez hemen değerlendirin en erken ne zamansa
Çok iyi biter bitmez bence uygunsanız hemen değerlendir. Ertesi günleri de değerlendir.Sanırsam bugün yarın bitecek ama ya çatlama olduysa kaçırdıysam bilmiyorum ya
Pik olması iyi tamam henüz çatlama olmamış yetişeceksiniz benceOvulasyon testi yaptım dun akşam pik çıktı klomeni mi erken kullandım normalde 6 gun sürer gunum ama 8 oldu
Bu arada bunu bu kadar düşünmeyin stress olmayın sonuçta yumurtlama başlamış henüz çatlama yok umut var.Ovulasyon testi yaptım dun akşam pik çıktı klomeni mi erken kullandım normalde 6 gun sürer gunum ama 8 oldu
Kendi tercihimdi geçen ay tam oldu adetim bitmişti klomen ile birlikte ama bu ay adetim uzun sürdü genelde 5 gun sürer 7. Gun olduÇok iyi biter bitmez bence uygunsanız hemen değerlendir. Ertesi günleri de değerlendir.
Pik olması iyi tamam henüz çatlama olmamış yetişeceksiniz bence. Klomeni kullanmanızı doktor söylemedi mi ? O belirlemesi mi ne zaman başlamanız gerektiğini? 
Çatlamak uzere adetliyken çatlar mı kiBu arada bunu bu kadar düşünmeyin stress olmayın sonuçta yumurtlama başlamış henüz çatlama yok umut var.
Az leke varsa ilşkç olur mu yada spermi etkiler mi kiÇatlamak uzere adetliyken çatlar mı ki
Olabilir bazen uzaya bilir. Miktarını sorabilir miyim? Artık kahve rengi şeklinde mi geliyor akıntı gibi mi? Acaba diyorum yumurtlama dan dolayı da lekenme olmuş olabilir mi? Çünkü yumurtlama döneminde bazen oluyor ufak tefek lekeler. Gerçi o catladiktan sonra diye biliyorum ama bilemedim.Kendi tercihimdi geçen ay tam oldu adetim bitmişti klomen ile birlikte ama bu ay adetim uzun sürdü genelde 5 gun sürer 7. Gun oldu
Bugün bitecek gibi demiştiniz. Hani artık ufak ufak geliyorsa çatlamaya yetişirsiniz.Çatlamak uzere adetliyken çatlar mı ki
Vallahi onu bilmiyorum etkiler mi diye ama işin dini boyutuna göre temizlenmeden ilişki olmuyor ya. Tabiki bu herkesin kendi yaşam tarzına bağlı.Az leke varsa ilşkç olur mu yada spermi etkiler mi ki
Evet hafif ufak geliyoOlabilir bazen uzaya bilir. Miktarını sorabilir miyim? Artık kahve rengi şeklinde mi geliyor akıntı gibi mi? Acaba diyorum yumurtlama dan dolayı da lekenme olmuş olabilir mi? Çünkü yumurtlama döneminde bazen oluyor ufak tefek lekeler. Gerçi o catladiktan sonra diye biliyorum ama bilemedim.
Bugün bitecek gibi demiştiniz. Hani artık ufak ufak geliyorsa çatlamaya yetişirsiniz.
Evet zaten temizlemeden ilişki asla yaşamadım ocakta düşük yaşadım 7 ay oldu ama daha kalmadım klomen kullandım ilk 2 kez geçen ayda klomen bittikten 4 gun sonra gittim tlamış dedi bu sefer iki gun sonra gittim boyutuna bakayım dedim 21 mm ölçtu iyi dedi günüm devam ediyor deyince işte şaşırdı bende çatlmaazsa kist olursa korkuyorum nisanda zaten kist yaşadaımVallahi onu bilmiyorum etkiler mi diye ama işin dini boyutuna göre temizlenmeden ilişki olmuyor ya. Tabiki bu herkesin kendi yaşam tarzına bağlı.
Deniz akşam frelly marka ovjlasyon testi başta silik çıktı sonra koyulştıOlabilir bazen uzaya bilir. Miktarını sorabilir miyim? Artık kahve rengi şeklinde mi geliyor akıntı gibi mi? Acaba diyorum yumurtlama dan dolayı da lekenme olmuş olabilir mi? Çünkü yumurtlama döneminde bazen oluyor ufak tefek lekeler. Gerçi o catladiktan sonra diye biliyorum ama bilemedim.
Bugün bitecek gibi demiştiniz. Hani artık ufak ufak geliyorsa çatlamaya yetişirsiniz.
İşte demek ki pik olmuş bir günde hatta yarım günde bile değişebilir. Sakın endişe etme strese sokma kendini. Bence lekeler kesilir gibi geldi bana bugün ufak geliyor diyorsun çünkü. Bugün bir kez daha test yap hala pik mi diye öğrenirsin. Çatlarsa çizgi silikleşmeye başlicak öyle bile olsa bence şansın var.Deniz akşam frelly marka ovjlasyon testi başta silik çıktı sonra koyulştı
İnşallah yaİşte demek ki pik olmuş bir günde hatta yarım günde bile değişebilir. Sakın endişe etme strese sokma kendini. Bence lekeler kesilir gibi geldi bana bugün ufak geliyor diyorsun çünkü. Bugün bir kez daha test yap hala pik mi diye öğrenirsin. Çatlarsa çizgi silikleşmeye başlicak öyle bile olsa bence şansın var.
Anlıyorum seni tevafuk bu ya bende aynısını yaşadım bir kaç gün önce. İşte ben test kullanıp veya ultrasona girmediğim için. Ben senin kadar emin bile olamıyorum yumurtlama olup olmamasından.İnşallah ya
Bunun için bir büyük ihtimalle bir çözüm var. Adetin biter bitmez havuç ye bir iki tane çiğ çiğ ye. Çatlama olana kadar. Ama bunu mutlaka temizlenir temizlenmez yap. Erkenden catlamamasi için. Zamana ihtiyaç varya ondan. İnşallah temizlenirsin bugün biran önce.bende çatlmaazsa kist olursa korkuyorum nisanda zaten kist yaşadaım
Ha bitti bitiyor diyorum durup durup leke geliyor keşke bitse geceye kadarBunun için bir büyük ihtimalle bir çözüm var. Adetin biter bitmez havuç ye bir iki tane çiğ çiğ ye. Çatlama olana kadar. Ama bunu mutlaka temizlenir temizlenmez yap. Erkenden catlamamasi için. Zamana ihtiyaç varya ondan. İnşallah temizlenirsin bugün biran önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?