- 9 Mayıs 2021
- 1
- 0
- 6
- 28
- Konu Sahibi maviiidunyam
-
Az önce yaptığım da böyle çatlamış yada çatlamak üzere bu gece ilişki olursa işe yarar mıBunun için bir büyük ihtimalle bir çözüm var. Adetin biter bitmez havuç ye bir iki tane çiğ çiğ ye. Çatlama olana kadar. Ama bunu mutlaka temizlenir temizlenmez yap. Erkenden catlamamasi için. Zamana ihtiyaç varya ondan. İnşallah temizlenirsin bugün biran önce.
Az önce yaptığım da böyle çatlamış yada çatlamak üzere bu gece ilişki olursa işe yarar mı
Bilmiyorum artık kısmetEvet çatlamış, tabi bugün ve yarın mutlaka değerlendir sen. Hala vaktin var stress yapma ki hormonların etkilenmesin olumlu düşün. Zaten olacağı varsa vesile olacaktır
bu gece ihtimal var mıdır kiEvet çatlamış, tabi bugün ve yarın mutlaka değerlendir sen. Hala vaktin var stress yapma ki hormonların etkilenmesin olumlu düşün. Zaten olacağı varsa vesile olacaktır
Neden olmasın canım. Sonuçta yeni çatladı en az 12 saat ve en fazla 24 saatin var.İnşallah
bu gece ihtimal var mıdır ki
Tam pik olan dum bu saatlerde idi işteNeden olmasın canım. Sonuçta yeni çatladı en az 12 saat ve en fazla 24 saatin var.
Plikten değil catladiktan sonra 12-24 saat vakit var.Tam pik olan dum bu saatlerde idi işte
Maşallah Allah bağışlasın evlatlarını. En kısa zamanda Rabbim tekrardan tattırsın. Olacak Allah'ın izniyle olumlu düşün.Benim iki çocuğum ikisindede zorlanmadı çok şükür hemen tutu ilaç vs hiç kullanmadım sadece folik asit gebelik sürecinde kullandım 3.sude korunmayı bıraktığım ay oldu supriz oldu hemen tutması ama kısmet olmadı ocakta kaybettim maalesef kalp atışı vs vardı ama Bi hafta arayla düşük oldu şimdi 7 aydır olmuyor
Rabbım en güzelini sana nasip etsin inşallah düşük araştırması olmadı mı genetik testi vsMaşallah Allah bağışlasın evlatlarını. En kısa zamanda Rabbim tekrardan tattırsın. Olacak Allah'ın izniyle olumlu düşün.
Benim hiç çocuğum yok. Bir iki kez erken düşükler oldu öyle bebeği görmeye bile fırsat olmadan çok erken düşükler oldu bakalım bu ayki sancılar inşallah yumurtlamadandir ve başarılı bir döllenme olmuştur diye umud ediyorum sende güzel düşün
İnşallah bakalım olursa olur rabbimin izniyle Rabbım sahada nasip etsin inşallah en güzelinden en hayırlısındnPlikten değil catladiktan sonra 12-24 saat vakit var.
Yok olmadı çünkü düşük aralığı arka arkaya değil bayabuzun süre aralıklarla oldu bu yüzden.Rabbım en güzelini sana nasip etsin inşallah düşük araştırması olmadı mı genetik testi vs
Yani çok değil aslında hafif sağ tarafta iğne batar gibi ara ara bişe oluyodu ama öyle çok değil ben bugüne kadar hiç gebeliklerimde ovulasyon vs yapmadım ilk defa denedim bende bu ay gebeliklerimide gecikmeden anlardım bulantı akınttı vs hiç olmazdı regl günlerimde öyle geçiyor bide ovulayon testi bugün tekrar baktım sıfır geceyi değerlendirdim de artık Rabbım kısmet ederse olur inşallah sanada en kısa sürede hayırlı sağlıklı güzel bir evlat kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahYok olmadı çünkü düşük aralığı arka arkaya değil bayabuzun süre aralıklarla oldu bu yüzden.
Birşey soracam bugün çatlama oldu ya agrin varmiydi özellikle tek taraflı? Hissettin mi farklı bir durum
İyi yapmışsın gece ki değerlendirmen faydalı olacaktır nasibte varsa. Bugün de eğer degerlendirebilirsen iyi olurdu.Yani çok değil aslında hafif sağ tarafta iğne batar gibi ara ara bişe oluyodu ama öyle çok değil ben bugüne kadar hiç gebeliklerimde ovulasyon vs yapmadım ilk defa denedim bende bu ay gebeliklerimide gecikmeden anlardım bulantı akınttı vs hiç olmazdı regl günlerimde öyle geçiyor bide ovulayon testi bugün tekrar baktım sıfır geceyi değerlendirdim de artık Rabbım kısmet ederse olur inşallah sanada en kısa sürede hayırlı sağlıklı güzel bir evlat kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?