- 9 Mayıs 2021
- 1
- 0
- 6
- 29
- Konu Sahibi maviiidunyam
-
Büyük ihtimalle ilişki sonrası oluşan bir durum. Adet kanaması ile alakası yok.Evet koyu kırmızı Bi anlıktı aktı sonra leke dahi görmedm
Bencede yada içten kesilmemş tamamen ondan belkiBüyük ihtimalle ilişki sonrası oluşan bir durum. Adet kanaması ile alakası yok.
Ya ben ovulasyon yaptım tekrar djn akşam pik çıktı 20 ağustostada pik çıkmıştı 21 inde silikleşmişti 22 si 23 u tekrar koyu anlamadım frely markaBüyük ihtimalle ilişki sonrası oluşan bir durum. Adet kanaması ile alakası yok.
Hepsini ilk testten akşamki teste sıra sıra yapıp fotoğraf yükler misin ?Ya ben ovulasyon yaptım tekrar djn akşam pik çıktı 20 ağustostada pik çıkmıştı 21 inde silikleşmişti 22 si 23 u tekrar koyu anlamadım frely marka
Hayır yok olsaydı doktor derdi zatenHepsini ilk testten akşamki teste sıra sıra yapıp fotoğraf yükler misin ?
Sende polikistik over var mıydı?
Usteki 20 agustost yaptım doktor 21 mm over olduğunu söylediği gun Bi altı 21 agustost silikleşme oldu en alttaki 4. Sabahın yani belli yeni yapılmışHayır yok olsaydı doktor derdi zaten
Önemli değil takılma sen testlere. Hormon dalgaları olabilir sonuçta pik olmamış ols abiler yeniden yumurtluyr olabilirsin değerlendirneye devam et aradaUsteki 20 agustost yaptım doktor 21 mm over olduğunu söylediği gun Bi altı 21 agustost silikleşme oldu en alttaki 4. Sabahın yani belli yeni yapılmış
Kafa karıştı valla zaten yalancı bu test markasıÖnemli değil takılma sen testlere. Hormon dalgaları olabilir sonuçta pik olmamış ols abiler yeniden yumurtluyr olabilirsin değerlendirneye devam et arada
Yabancı mi demek istedin ?Kafa karıştı valla zaten yalancı bu test markası
İnşallah pek umudum yok amaYabancı mi demek istedin ?
Ya boşver sen devam et işte. Hiç düşünme sonucta doktorda gördü ya yumurtladigini önemli olan o gerisini boşver
Neden yok Yumurtlama oldu ilişkilerde zamanında oldu. Bundan sonrası elbette nasib ama umutsuzluk olmaz. Allah'tan ümit hiç bir zaman kesilmez.İnşallah pek umudum yok ama
Allah'tan umut kesilmez gecen ayda 24 temmuzda ultrasyonda çatlama olduğunu demişti klomen bitiminden 4 gun sonra yani 23 unde çatlamş olsa dahi 21 23 24 ilişki olmuştu ama tutmadı boyutuna baktım bu ay klomen bitiminden 2 gun sonra gittim 21 mm dedi yani çatlama olsada illa gebelik oluşacak değil işteNeden yok Yumurtlama oldu ilişkilerde zamanında oldu. Bundan sonrası elbette nasib ama umutsuzluk olmaz. Allah'tan ümit hiç bir zaman kesilmez.
Elbette her zaman olsa sürekli gebe olurdu herkes. Şans genelde %20 - %30 yumurtlama ve ilişki denk gelirse %40Allah'tan umut kesilmez gecen ayda 24 temmuzda ultrasyonda çatlama olduğunu demişti klomen bitiminden 4 gun sonra yani 23 unde çatlamş olsa dahi 21 23 24 ilişki olmuştu ama tutmadı boyutuna baktım bu ay klomen bitiminden 2 gun sonra gittim 21 mm dedi yani çatlama olsada illa gebelik oluşacak değil işte
İlk defa zor gebe kalıyorum 7 yıldır evliym 20 yasında evlendim temuz ayında eylülde kızıma kaldım doğum yaptım 10 aylık oldu kızım isteyerek 2. Ye hemen kaldım oğluma 3.sude aynı şekil oğlum 3 yaşını bitirdi 3. Yü istedik 2- 3 kere tek beraberlik oldu sadece ve tutu adet bitmişti korunuyodk yine Bi hafta sonra korunmayı bıraktık döllenme denk geldi demeki ama düşükle sonuçlandı olsaydı şimdi kucağıma almıştım ama olmadı şimdi bidaha olmuyoElbette her zaman olsa sürekli gebe olurdu herkes. Şans genelde %20 - %30 yumurtlama ve ilişki denk gelirse %40
Olur canim sen stress yaptığın içinde etkiliyor olabilirsin. Kendini rahat bırak iki evladım var çok şükür de. Hiç biride olmayabilirdi diye düşün. Allah bağışlasın MashaAllah. Olucak Allah'ın izniyle 3 de olur 4 de olur 5 de olur yaşın çok genç.İlk defa zor gebe kalıyorum 7 yıldır evliym 20 yasında evlendim temuz ayında eylülde kızıma kaldım doğum yaptım 10 aylık oldu kızım isteyerek 2. Ye hemen kaldım oğluma 3.sude aynı şekil oğlum 3 yaşını bitirdi 3. Yü istedik 2- 3 kere tek beraberlik oldu sadece ve tutu adet bitmişti korunuyodk yine Bi hafta sonra korunmayı bıraktık döllenme denk geldi demeki ama düşükle sonuçlandı olsaydı şimdi kucağıma almıştım ama olmadı şimdi bidaha olmuyo
Ya zaten sezaryen oldğım için 3. Son 4. Vs riske giriyo o yüzden bitene daha olsun ddk Rabbım isteyen herkese evlat nasıp etsin inşallahOlur canim sen stress yaptığın içinde etkiliyor olabilirsin. Kendini rahat bırak iki evladım var çok şükür de. Hiç biride olmayabilirdi diye düşün. Allah bağışlasın MashaAllah. Olucak Allah'ın izniyle 3 de olur 4 de olur 5 de olur yaşın çok genç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?