Adet dönemi sonrası

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Adet dönemimin bittiği günden bir gün sonra esneme hareketleri falan yaptım zorlamadan birde 20 tane mekik çektim tuvalete girdiğimde bir damla kanlı akıntım geldi.Evli değilim.Biraz tedirgin oldum açıkcası.Bu durum normal midir aklıma takıldı.

Son kalıntıları atmissindir . Bende de olur bittigi gün duş alırım ağır iş yaparsam hafif bir akıntı gelir de neden korkuyorsun ?

Son kalıntıları atmissindir . Bende de olur bittigi gün duş alırım ağır iş yaparsam hafif bir akıntı gelir de neden korkuyorsun ?
Spor yaptım da ondan biraz tedirgin oldum yanlış bir hareket mi yaptım acaba dedim zara bir zarar geldi mi diye tedirgin oldum.Bir de ağrı yaşadım ondan

Rahat ol, sporla alakası yok, biraz zorlamışsan kendini son kalanları vucudun dışarı atmıştır hepsi bu

Kızlık zarı dediğimiz şey böyle kolay zarar görmez yahu :) vajinaya giriş olmadıkça :)

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…