adet düzensizliği ve hamilelikk... (hamile kalanlar/kalmak isteyenler)

aynı duyguları paylaşıyoruz bende her ay korka korka test yapıyorum :14::14:
inş hamilesindir...

gününde olsak hamile olmadığımıza üzülmücez tamam oldum yeni ay yeni umut dicez ama bizimki gelmiyor bizi umutlandırıyo sonrada hayal kırıklığı :14::14:

Aynenn...adet olsam bu ay da olmadı diyip önüme bakarım.. maalesef hep acaba mı diye düşünyor böyle insan..bu ay rahat olucam düşünmüycem desem bile adet gecikince mecburen yine aynı soru..dr belki adet düzenlemesi için ilaç verir.. en azından dr a gidim de böyle bekleyip durmaktansa..:14:

ben daha önce tarlusal kullanıyodum 28 gün deyince hemen oluyodum bu ay klomen kullandım işe yaramadı dr duphaston verdi bakalım kaç günde gelicek...
sanada bu tarz ilaçlardan verirler hamişliğide engel değil...[/QUOTE]

tarlusal daha önce bir iki defa kullanmıştım..peki 28 günde adet olmak için adetin gelmeden önce mi ilaç içmiştin canım... dr büyük ihtimal yarın verecektr..

kızlar inannın bıktım her ay gecçikiyo kan verıyorum koca bı sıfır..

ben size son aylarımı yazayım adet sizce gecikme var mı normal mi bi söleyin bana
13 haziran
14 temmuz
28 ağustos
5 ekim
25 ekim (düğün günümde stresten)
1 aralık
gecikme normal mi ? akşam galiba kan vermeye gidicem..

Adetlerin de çok gecikme yok bence canım..dr a muayne olmadıysan genel bi kontrol ve hormon testi yaptırabilirsin..benm ablamında adetleri genelde 35-36 günde oluyor..ilk ayında hamile kaldı..kısmet,kader :40:

kızlar inannın bıktım her ay gecçikiyo kan verıyorum koca bı sıfır..

ben size son aylarımı yazayım adet sizce gecikme var mı normal mi bi söleyin bana
13 haziran
14 temmuz
28 ağustos
5 ekim
25 ekim (düğün günümde stresten)
1 aralık
gecikme normal mi ? akşam galiba kan vermeye gidicem..

benimde ortalama böyle oluyo canım evet çok gecikmiyor ama günü gününe olmadıktan sonra ne anlamı varki stresten başka bişey yapmıyo bize :14:

tarlusal daha önce bir iki defa kullanmıştım..peki 28 günde adet olmak için adetin gelmeden önce mi ilaç içmiştin canım... dr büyük ihtimal yarın verecektr..
[/QUOTE]

adetin 1 gününden sayıyosun 16. günle 25. günler arası günde iki kez kullanıyosun birbuçuk paket falan içiliyo ilaç bitince 28. gün hemen olursun ben böyle kullandım ve işe yaradı bazı kişilerde yaramadığıda oluyo sendede işe yarar inşş canımm...

adetin 1 gününden sayıyosun 16. günle 25. günler arası günde iki kez kullanıyosun birbuçuk paket falan içiliyo ilaç bitince 28. gün hemen olursun ben böyle kullandım ve işe yaradı bazı kişilerde yaramadığıda oluyo sendede işe yarar inşş canımm...[/QUOTE]

saol canım..hamile kalmaya engel değil o zaman..düzenli olsun da adet en azından ne zaman yumurtladgımızı bilebiliriz.

selam kızlar size bişi sorucam ...
1 aralıktı benım sat ım.

Hala adet olmadım hamılelık belırtılerı var vucudumda ama dun ku kan testım 0,1 çıktı..

Ama adet olmama daha olabilir. Yada geçmiş de olabilir tam kestiremiyorum bazen uzun suruyo ..

Hala adet olmadıgım ıcın tedırgınım. Az daha beklıyeyım mı adet sokturucu kullnayım mı kızlar?

1 aralıktı benım sat ım.

Hala adet olmadım hamılelık belırtılerı var vucudumda ama dun ku kan testım 0,1 çıktı..

Ama adet olmama daha olabilir. Yada geçmiş de olabilir tam kestiremiyorum bazen uzun suruyo ..

Hala adet olmadıgım ıcın tedırgınım. Az daha beklıyeyım mı adet sokturucu kullnayım mı kızlar?

benim de 47.günüm son 3 ayda 37 günü geçmemişti..dr a gidicektim randevular iptal olmuş pazartesi gidicem..benm kan testim de 0,28 çıktı..henüz adet skötürücü kullanmadım ne olur ne olmaz diye..şöyşe bir yazı okudum vazgeçtim tarlusal içicektim aslında..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...iktiysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.html

Son düzenleme:
benim de 47.günüm son 3 ayda 37 günü geçmemişti..dr a gidicektim randevular iptal olmuş pazartesi gidicem..benm kan testim de 0,28 çıktı..henüz adet skötürücü kullanmadım ne olur ne olmaz diye..şöyşe bir yazı okudum vazgeçtim tarlusal içicektim aslında..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...iktiysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.html

son 3 aydır 37 günü geçmiyosa belki bebiş vardır canım bi test daha yapsana..test sonucuna göre kullanırsın söktürücü azcık daha bekle...

1 aralıktı benım sat ım.

canım bebek isteyince vücut hamile gibi hissediyor oyun oynuyo.. inş belirtilerin gerçektir bikaç gün daha bekle sonra kullanırsın söktürücü...

kızlar bikaçgün önce rüyamda bebek gördüm bugünde kolumda iki bilezik vardı altında bebeğe yorumlanıyoya acaba malummu oldu varmıdırki bişey belirti falanda yok ama umut işte :14::14:

son 3 aydır 37 günü geçmiyosa belki bebiş vardır canım bi test daha yapsana..test sonucuna göre kullanırsın söktürücü azcık daha bekle...

canım bebek isteyince vücut hamile gibi hissediyor oyun oynuyo.. inş belirtilerin gerçektir bikaç gün daha bekle sonra kullanırsın söktürücü...

idrar testi yapıyorum devamlı ama hep negatif...41.gün kan testi de negatif çıktı..pazartesi dr a gidicem bakalım o ne diyecek..ben de beklemekm istiyorum..

idrar testi yapıyorum devamlı ama hep negatif...41.gün kan testi de negatif çıktı..pazartesi dr a gidicem bakalım o ne diyecek..ben de beklemekm istiyorum..

Benle ayni durumdasin canimm..

Bende balik yemistim ruyamda o da bebege cikarmis..

ahh bu adet düzensizliklerii biiz daha kırmızıları düzenli göremiyoruz bide bebek için uğraşıyoruz :( Allah yardımcımız olsun kızlaar..

:12:
ahh bu adet düzensizliklerii biiz daha kırmızıları düzenli göremiyoruz bide bebek için uğraşıyoruz :( Allah yardımcımız olsun kızlaar..

İnatla gelmiooo akintim var her defasinda oldm die kosa kosa tuvalete gdiym ama yok. Gaz da basladi hamile olsam kanda cikardi kan0,1

41. Gun bakalm ne kadar beklicemm kirmizilari:47::47:

İnatla gelmiooo akintim var her defasinda oldm die kosa kosa tuvalete gdiym ama yok. Gaz da basladi hamile olsam kanda cikardi kan0,1

doktora gittinmi canım sen ilaç falan vermedimi yeni evlisinde sanırım yaş kaç merak ettim :) inşallaaaaaah vardır bebiş ama kanda çıkmaması düşük bir ihtimal :(

hayırlı haberlerle gelirsin inşş canım...

Benle ayni durumdasin canimm..

Bende balik yemistim ruyamda o da bebege cikarmis..

bugünde rüyamda bi kızım vardı biberonla su verirken boğazında kaldı içim yandı resmen yaa ona bişey olucak korkusu beni mahvetti annelik duygusunu hissettim resmen hala etkisindeyim nasıl bişeymiş bu yaa gözlerim dolu dolu yazıyorum valla :14::14:

evet canım yaa önce adet olmamak için sonrada olmak için uğraşıyoruz napcaz böyle bilmiyorumki her ikisindede çabalamamız lazım:14:

aynen ben de akıntı var biraz..adet oldum sanıyorum yine olamıyorum..pazartesi belli olur inş kist felan yoktur :(

kırmızılar geldi benim.. :14::14:
bu ayda fos çıktık...

Back
X