adet düzensizliği ve hamilelikk... (hamile kalanlar/kalmak isteyenler)

Adet düzensizliğiniz var ıse kesınlıkle soğan kürü öneriyorum soğanı haşlayın ve suyunu sabah ve akşam olmak üzere kullanın ve faydasını görün allahımın verdıgı Doğan'ın mucizesı dıyım.

Hamile kalmya yardimci diolar acaba dogru m

Bnm 44. Gun . 8 ocaktaki test negatifti. Kasik agrisi bel agrisi akinti gaz gogus agrim var. Heryerimde sivilce cikti burnum kasiniyor kirpiklerim de ama testler negatif vikiyor kan da idrar da

Hamile olmadigima emin oldugim an baslicam canim
SOGAN KURUne maydanoz da iyi geliyormus. Ama iste suan baslayamiyorum

dr a gittiğinde ultrasondan bir muayene etsin..hormon testini de yaptır canım..senden de belki yine kan testi isteyebilir tekrar..

soğan suyu ben daha önce yapmıştım adetimi 30 güne düşürdü..ama prolaktinim yüksek çıkıyor.soğan suyu daha da yükseltiyormuş sanırım bir daha yapmadım..

Hic hormon testi yaptrmadim bende yaptrayim. Daha once sogan suyu ictm ama bekarken zayiflamak icin zayiflatiyor da. Ama iste bazi degerleri yukseltirse diye kirkuyorum kas yaparken goz cikartmasin..

14 nisan
18 mayis
13 haziran
20 temmuz
28 agustos
5 ekim
25 ekim
1 aralik
Adet tarihlerim tabi yanlis hatrlamiyorsam. Kafami zorladim hatrlamak icin ama agustosdandan onceki aylardan cok emin degilim

Akintim yumurta aki gibi ve bazen de su gibi kizlar nedir sizce kist belirtisimi

dr a gittiğinde ultrasondan bir muayene etsin..hormon testini de yaptır canım..senden de belki yine kan testi isteyebilir tekrar..

soğan suyu ben daha önce yapmıştım adetimi 30 güne düşürdü..ama prolaktinim yüksek çıkıyor.soğan suyu daha da yükseltiyormuş sanırım bir daha yapmadım..

bende hayıtı yapmıstım oda prolaktinimi baya ucurmustu soganı bişmiyodum korktum simdi

bende hayıtı yapmıstım oda prolaktinimi baya ucurmustu soganı bişmiyodum korktum simdi

hayıtı ben de yaptım prolaktini yükselttiğini öğrenince bıraktım..prolaktin hormonu yüksek çıkanlara hayıtı önermiyorlar.

Kızlar Dr a gittim bugün..51.Gün hala adet olamadım devamlı adet düzensizliğim var dedim..
Adetin 3.günü hormon testi istedi.Alttan muayene etti yeni çatlamış yumurtan var dedi..Çok geç değil mi çatlama için dedim..Adet düzensizliği olanlarda yumurta çatlama zamanları değişebiliyormuş..

3-4 tane ufak yumurtalar vardı büyümeden kalmış polikistik over görüntüsü de var dedi..
Adeti düzenlemesi ve hamile kalmayı kolaylaştırması için progestron verdi..Bu ilacı içince adetlerin düzenlenicek dedi.
kan testi yaptırttı tekrar negatif tabi..adet olmayı beklicemm:25:

evet canım progestan hem adeti düzenler hemde bebişe engel değil..
ihmal etme düzenli kullanki faydasını göresin şifa olsun kuzumm..

Adet düzensizliğiniz var ıse kesınlıkle soğan kürü öneriyorum soğanı haşlayın ve suyunu sabah ve akşam olmak üzere kullanın ve faydasını görün allahımın verdıgı Doğan'ın mucizesı dıyım.

ben bikaç kez kaynattım tam içicekcen midem çok kötü oluyo öğürüyorum resmen..
midem çok hassas içemiyorum öyle şeyler ama bu ay dişimi sıkıp içicem bebişim olsun diye katlanıcam..

canım git artık bi doktora ben bile heycanlandım belirtilerin hamileliğe çok benziyo...
inşş hamilesindir ama değilsen üzülmek yok tamammı canım çok fazla umutlanmadan git biran önce..

Back
X