- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
Kirmizilar hala gelmedi doktorum 1 hafta beklemdedi. Ruyamda 7 aylik hamileydim bebek gordum erkek bebek adi adnandi haha 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırmızılar geldi benim..
bu ayda fos çıktık...
Kirmizilar hala gelmedi doktorum 1 hafta beklemdedi. Ruyamda 7 aylik hamileydim bebek gordum erkek bebek adi adnandi haha![]()
hayırlısı olsun canım..bebişler inşallah bizi bekletmeden gelirler..
dr a mı gittin canım..1 hafta sonra tekrar kan testi mi istedi?
benim de 49.gün hala tık yok..gelse de çalışmalara devam etsek![]()
Aynen canm yaa ben bisi oldugunu sanmiym bi an once gelse de calismalara baslasak ufff 42. Gunumm
keşke saklanıyor olsalar..
herşey kısmet belki de öyle :) benim de uzun zaman sonra bugün kasıklarımda ağrı hissettim..belki hasta olurum..belirsizlik çok kötü![]()
Canm inanirmisin bende o agriyo hossediyorum bgun. Baska bisi cikar altinda diye korkuuorum. Kalp gibi atiyo sol kasigim... Batmalarim da artti. Belime vuruyo soldan soldannn ahhhh keske saklaniyo olsalarr.. BEn son 9 aydir 38 gunden fazla gecikmem olmuuormus hesapladm da.. Keske olsa of
merhaba bayanlar;
son adetlerim düzenli değildir bi ay sonrasını asla tahmın edemıyorum bazen 30 bazen 35 bazen 40 gnde adet görüyorum. bu gebe kalmama engel midir? ayrıca adet düzensizliği olup da hamile kalan var mı?
kaldıysanız bebeğinizi kaç haftalıkken öğrendiniz?
lütfen burda toplanıp dertleşelim
Kirmizilar hala gelmedi doktorum 1 hafta beklemdedi. Ruyamda 7 aylik hamileydim bebek gordum erkek bebek adi adnandi haha![]()
Canm inanirmisin bende o agriyo hossediyorum bgun. Baska bisi cikar altinda diye korkuuorum. Kalp gibi atiyo sol kasigim... Batmalarim da artti. Belime vuruyo soldan soldannn ahhhh keske saklaniyo olsalarr.. BEn son 9 aydir 38 gunden fazla gecikmem olmuuormus hesapladm da.. Keske olsa of
canım sen hamilemisin çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşş..
![]()
Ayy kuzu hamis diilimmmm olesine yaptiiimmm keske olsaa takvime bakippp ic cekiyorummmm 😩😩ultrasonla baktrmadim baktiricam. Nefesimi kesicek derecede agrm var kalp gibi atiyo kasiklarim..
İltihaptan supheleniyorum bende.. Ama uyku hali basladi bende surekli uyuyasim gelyor..
kız ben sana ne desem şimdi hevesimi kursağımda bıraktın
o bebişin bi gelsin sanal teyzesi olarak kulağını ilk ben çekicem![]()
Hahaha sen yeterki cek teyzesii benim goguslerimin ucu agrimaya basladi yaaa ne ayak bilmiyorum
Kızlar Dr a gittim bugün..51.Gün hala adet olamadım devamlı adet düzensizliğim var dedim..
Adetin 3.günü hormon testi istedi.Alttan muayene etti yeni çatlamış yumurtan var dedi..Çok geç değil mi çatlama için dedim..Adet düzensizliği olanlarda yumurta çatlama zamanları değişebiliyormuş..
3-4 tane ufak yumurtalar vardı büyümeden kalmış polikistik over görüntüsü de var dedi..
Adeti düzenlemesi ve hamile kalmayı kolaylaştırması için progestron verdi..Bu ilacı içince adetlerin düzenlenicek dedi.
kan testi yaptırttı tekrar negatif tabi..adet olmayı beklicemm![]()
Off puff yaa bende gdicem dr a ama bakalim ne zaman devlet hastanesine gtsem baslarindan savarlar mi muayene eder mi ki? Bu arada neden adet olmuyormussun kistten solayi mi?
ya ben yıllardır adetlerim hep böyle dedim..bazı insanların yapısı böyle oluyor bu şekilde de hamile kalınabilio ya da kalınamazsa ilaç tedavisi gerekebilio dedi.ilaç yazabilmem için hormon testi sonucuna bakmamız gerekli dedi..sanırım hormonel gecikme var bende yine.o yüzden bu kadar gecikti.daha önce de prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı.
ben de düzenli adet olmak istiyorum dedim.progestan hamile kalmana engel değil o adetini düzenleyecek dedi canm..
Kasik agrin var miydi canm bu gecikme boyunca? Gogus agrin bel agrin gazin falan
Kasik agrin var miydi canm bu gecikme boyunca? Gogus agrin bel agrin gazin falan
Bnm 44. Gun . 8 ocaktaki test negatifti. Kasik agrisi bel agrisi akinti gaz gogus agrim var. Heryerimde sivilce cikti burnum kasiniyor kirpiklerim de ama testler negatif vikiyor kan da idrar dasadece kasık ağrısı oldu özellikle son 2 gündür..başka bişey yoktu cnm..ben 41.gün kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı dedim.ne olur ne olmaz tekrar yapalım testi dedi..değişebiliyor ded kan testi sonucu
Adet düzensizliğiniz var ıse kesınlıkle soğan kürü öneriyorum soğanı haşlayın ve suyunu sabah ve akşam olmak üzere kullanın ve faydasını görün allahımın verdıgı Doğan'ın mucizesı dıyım.