• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği ve hamilelikk... (hamile kalanlar/kalmak isteyenler)

canım git artık bi doktora ben bile heycanlandım belirtilerin hamileliğe çok benziyo...
inşş hamilesindir ama değilsen üzülmek yok tamammı canım çok fazla umutlanmadan git biran önce..

Burdayim hayatim carsambaya gidicemmn insallahh yazarim sonucu

Pamuk yıka burnuna :D canım kokusunu alma nedıyım ne ıs yapıyorsun bu arada

pamukmu güldürdün beni valla :9::9:
evdeyim canım çalışmıyorum kös kös oturuyorum 25 yaşıma gircem ocak 22 de ve 3 senelik evliyim sende anlat kendini..

hahaha :9::9::9:
bebeğim yok canım 3 senedir istiyoruz ama olmadı..sen bizim kadar beklemezsin inşş..

VArdir elbet bi zamani :( devir cok kotu bi suru hastalik cikio sacma sapan korkuyorum . Benden sonra evlenenler hamile kaldi falan
İnsan uzuluyo

VArdir elbet bi zamani :( devir cok kotu bi suru hastalik cikio sacma sapan korkuyorum . Benden sonra evlenenler hamile kaldi falan
İnsan uzuluyo

evet çok haklısın adını duymadığımız hastalıklarla karşılaşıyoruz Allah korusun herkesi....
sen daha 3 aylık evli değilmisin canım senden sonra evlenenlerde ne hızlıymış öyle jet bebekmi yaptılar nedir :9::9::9:

evet çok haklısın adını duymadığımız hastalıklarla karşılaşıyoruz Allah korusun herkesi....
sen daha 3 aylık evli değilmisin canım senden sonra evlenenlerde ne hızlıymış öyle jet bebekmi yaptılar nedir :9::9::9:

Evet bacim yaa bn ekim 25 de evlendim 2 kasimda evlenen arkadas hamile kasim 15 de evlenen hamile ;( ben hic korunmadim ama kalamadim
1 aralikta evlenen bile hamile dusun yani

evet canım progestan hem adeti düzenler hemde bebişe engel değil..
ihmal etme düzenli kullanki faydasını göresin şifa olsun kuzumm..

saol canım..inş adetlerimi düzene sokar hamilelik için de işer yarar bu ilaç..

en kısa zamanda hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlere..

Gene test yaptirdim gene 0,1 cikti yaa neyim var benim neden adet olmuyorum!!

ben de 52.gündeyim ilaçla olmayı bekliyorum cnm..yarın doktora gidicektin sanırım dr bilgi verir..

benim prolaktin sorunu ve dr daha önce kilodan dolayı demişti..

Evet bacim yaa bn ekim 25 de evlendim 2 kasimda evlenen arkadas hamile kasim 15 de evlenen hamile ;( ben hic korunmadim ama kalamadim
1 aralikta evlenen bile hamile dusun yani

vuuu milletteki hıza bak :9::9:

kafana takma canım stresten gelmiyo kırmızılar.. bebek olsa şimdiye kadar çıkardı testte..
adet söktürücü kullan rahatla..

Dr gttim 34 mm kistim varmis sagda cok moralim bozuk. Benm cocugm olmucak mi!??

çok geçmiş olsun canım..:25:neyin var..

sağol canım üşütmüşüm gripte var ıhlamur içiyorum kendime geldim biraz...

Dr gttim 34 mm kistim varmis sagda cok moralim bozuk. Benm cocugm olmucak mi!??

canım deme öyle niye çocuğun olmasın Allahın bileceği şey o...
adet olmadın ondandır olunca sökülür takma kafana...

Back
X