:çok üzgünüm

f ya canım üzüldüm sizin adınıza ama hiç mi umut yok tüp bebek sadece ankarada yapılmıyor biraz daha araştırın hem sen niye çalışmıyorsun iş mi yok? yoksa eşin mi çalıştırmıyor,sen mi çalışmayı istemiyorsun...sende çalışsan para biriktirmeniz daha kolay olur daha az zaman alır canım bence sen kendine iş bak böylece kimseye muhtaç olmazsınız

bebeğine de çok geç olmadan kavuşursun...fiyatları iyice araştırın belki daha uygun fiyatlarda bulursunuz ...para biriktirin ... nisanda olması şart değildir herhalde bu yıl içinde para biriktirip başka bir tüp bebek merkezi bulun...bir çok yer var ... Allahtan umut kesilmez..gör bak bir kapı açılacaktır.. ya ben şunuda merak ettim :uhm: hadi diyelim ki senin ailen yardım etmiyor küs falan ama eşinin ailesinin yardım etmesi gerekmiyor mu şutarafagitti nasıl bir aile bağınız var çok merak ettim canım...bizlerde küsüs falan ama öyle bir durum olsa benim ailem yardım etmesede eşimin ailesi kesin yardım ederdi bin yıl konuşurdu kayınvalidem ama yinede yardım ederdi:1rolleyes: neyse canım umarım yanlış anlamazsın yardıklarımı ama inan ki çok üzüldüm oyüzden merak ettiklerimi yazdım...canım üzme kendini...9 ay uzun bir süre değil ama .. senin daha öncede adet düzensizliğin varmıydı ne zaman başladı düzensizliklerin...tüp bebek yapmayı doktorunuz mu istedi...izmirde yaşıyorsun dimi canım ordada iyi doktorllar var diyorlar diğer topikteki arkadaşlar...umarım iyi bir doktora denk gelmişsindir...çünkü bu tür durumlarda doktor seçimi de çok önemli...umarım herşey gönlünce olur be canım..aaa.bu arada bende dün akşaö adet oldum hihoyyyt çok sevindim ya hiç olmicam sandım...adetimin 5.günü ilaçlarıma başlıcam bakalım artık neler olucak bir dünya ilaç verdi doktorum...bende kistler azalmış ama iltihap ve akıntı var onun için 2fitil 2 normal ilaç ve birde değişik bir ilaç verdi başlıcam ama neler olucak çok merak ediyorum umarım ters bir etki yapmaz:uhm::uhm:neyse canım yine uzattıkça uzattım ben öptüm seni üzme:teselli: kendini umudunuda yitirme olurmu ... hadi öptüm Şeniz:1hug: