13 yaşından beri her ay 10 gün süreyle -bunun ilk 5 günü yerimden kalkamayacak kadar fazla- oluyordum. Her ay ilk günü mutlaka acillik oluyordum. Hem ağrı, hem aşırı kanama, hem de uzun sürmesi.. Yıllarca kaç doktora gittim, ne ilaçlar içtim çare olmadı. Resmen adet olduğum zamanlar benim için hayat duruyordu, bütün hayatımı etkiledi durdu, onun yüzünden vizemin sadece son 15 dakikasına girebilmiştim. Yaklaşık 1 sene önce yine canıma tak dediği bir zaman tekrardan doktora gitmeye karar verdim. Ultrasonda temiz çıktı doktor düzenlenmesi için Yazz 24+4 yazdı. O zamandan beri kullanıyorum ve adetim düzene girdi, artık 6 gün oluyorum ve acillik de olmadım. Ama ilk 2-3 günü yine aşırı kanama oluyor, ped beni asla tutmuyor. Bebek bezi kullanıyorum mecburen.. Bu arada doktor ilacı verdiği zaman 3 ay sonra kontrole çağırdı, ultrasonda yaklaşık 6 cmlik bir kist görülüyordu. Tahlillerim temiz çıktı ama o kistin çeşidini tanımlayamadılar, o yüzden daha temiz bir ultrason için radyolojiye yolladılar ama o sırada atamam olduğu için gidemedim. Şu an bulunduğum yerde kontrole gidebileceğim bir yer yok. Ama hep aklımda o kist, geçti mi geçmedi mi bilmiyorum. Umarım geçmiştir.