- Konu Sahibi Brave Capricorn
selam arkadaşlar ben uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama daha yeni üye oldum. 27 yaşındayım. 1.5 senedir evliyim. polikistik over hastasıydım. yumurtalığımdaki kisti ilaçla kaybettik. adet düzensizliğimide farlutal kullanarak aşmıştık. ancak gebelik istediğim için doktorum glukofen kullanmamı söyledi. 2 ay kadar kullandım. ilaç bitiminde hamile kaldım. fakat 1.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu. 8 kasımda kürtaj olmak zorunda kaldım. 8 aralıkta adetini beklicez dedi doktorum ama hala ses seda yok. adet söktürücü bitkiler kullanmam acaba bünyemi metabolizmamı etkilermi. adet olmak istiyorum ve artık hormonlarımı bozan ilaçlar kullanmak istemiyorum. evlendiğimde 54 kiloydum şu an 70 kilo oldum. iştahım çok açıldı durduramıyorum. bana yardım edebilecek biri varmı? bitkisel ilaçlar kullanmak bana zarar verirmi. çünkü tekrar gebelik düşünüyoruz. etkilesin istemiyorum.
selam seninle aynı durumdayım ama ben daha henüz kistlerimi kaybedemedim.ilaç derken ne kullandın.adet düzensizliğimi aynen farlutal kullanarak geçiriyorum.ama çok merak ettiğim kistler için ne ilaç kullandığın paylaşırsan sevinirim.