- Konu Sahibi Brave Capricorn
slm kızlar
Lütfen banada yardımcı olun cok korkuyorum
bn 18 yasındayım.ilk adet dönemine 14-15 yaslarında girdim.ama o gün bugundür değişen ve bir trlü su zaman benm adet dönemim diyebileceğim bir zamanım olmadıcok düsensiz
doktora gittim üstelik özel bir kliniğe .ultrasonda baktı.bişe yok dior görünmüyor ultrasonda.bu normaldir diyor belkide büyüynce yoluna giricek flan.ama ben yinede güvenemiyorum korkuorum.ısrarla sordum nasıl düzelir die.bu normal dedi eğer illada ayda bir olmak istiorsan al bu ilac (Progestan) iç dedi.öyle yapıourm bnde ama bu hormon ilacı ben düzene girene kdr 100 kilo olurum.Cok kilo aldıyıro bunlar.55 kiloydum 66ya cıktım her zamanki yemeklerimi yiyiorum üstelik.ve kilo alıp vermektende vücudum catladı.
psikolojim cok bozuk
hem düzenli olmasını hemde çatlaklarımın gecmesini istiyorum.lütfennn bi akıl verin bana![]()
geçmiş olsun cnm psikolojikten kaynaklanıyor olabilir
bende 13 yaşında adet olmaya başladım 11 yıldır adetim hep düzensiz walla miğde ağrısı için gittiğim doktorda ultrasonda pkolu olduğumu öğrendim 3 yıl önce bu sene hormon testi yaptırdığımda hipotiroid hastası olduğumu öğrendim bu hastalıkta adetin düzenini etkiliyormuş bence sen iyi bir doktora git geniş kapsamlı hormon testi yaptır