Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak canım muhtemelen adetin çok gecikti,ilk yapınca önemli değilde, regl olursan bir dahaki kürü regline 15 gün lala 15 gün içiyorsun. bu gece başla mesela 15 gün iç,içerken hamile kalabilirsin,ben regl olayım diye içtim 15 gün hergün bugün regl olurum diye beklerken hamile kalmışım kızıma. çok şükür kızım şimdi 2.5 yaşında,oğlum 5 yıl sonra tedaviyle olmuştu çünkü.doğumdan sonra yine yaptım bu kürü kızım 1 yaşında iken. 1.5 su bardağı içme suyunu kaynatıyorsun,kaynarken şu marketlerden aldığımız yemeklik beyaz soğan varya kabuklarını soyup 3-4 e bölüp kaynayan suyun içine atıyoruz. 5 dakika kısık ateşte kaynatıp altını kapatıyoruz.acelen yoksa bırak içinde ılısın acelen varsa bardağa koy orda ılınsın.sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içiyorsun 15 gün.ben uzun yıllar pkolu olduğum için 3-4 ay uyguladım bu kürü.çok şükür ben ilaç kullanmasam yılda 1 bilemedin 2 kez regl olurdum.çok şükrediyorum allah razı olsun ibrahim saraçoğlundan onun kürü bu.
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım:)
Kızlar bende pko luyum soğan suyu kürüyle regllerim düzene girdi kullanmanızı tavsiye ederim.ben ilaçsız regl olamazdım çok şükür şimdi ilaç kullanmıyorum,sadece 1 haftam gecikiyor.sogan suyu kürü forumları var okuyun derimm![]()
tadı nasıl peki:)
Selam canim senin pco ne dereceydi ilk reglinden berimi var ? Bende 14 yasimdan beri var sogan suyu kurunu 1 kez denedim reglim yine olmadi senin cocuk varmi evlimisin ?
Yazdıklarımı okudun mu canım,ordada yazdığım gibi ilk reglimden beri 13 yaşımdan beri 29 yaşıma kadar,ilaç kullanırsam doğum k. hapı,regl olurdum oda 2-3 gün damla damla o kadar.oğlumun doğumundan sonra bir dönem spiral taktırdım.kendi haline bıraksam belki yılda 1 kez regl olacağım ama ben dayanamıyordum tabi 3-4 ay beklerdim olamazdım tabi, farlotel diye bir ilaç var ondan kullanır söktürürdüm.taki bu kürü tv de duyana kadar.çok şükür şimdi 1 haftam geçiyor sadece ve reglimde 3-4 gün sürüyor.oğlum tedaviyle oldu 5 yıl sonra,kızımada regl olyım diye soğan suyunu yaptığım sırada hamile kalmışım.kızımın doğumundan sonrada 3-4 ay içtim soğan suyunu çok şükür şimdi düzenli.saraçoğlunun tarifi yemeklerden iki saat sonra,ama ben unutmayayım diye sabah uyanınca aç karnına,bide akşam yatmadan önce içerdim.umarım sorularının cevabını vermişimdir canım![]()
benimde sürekli düzensizliğim var doktora gittim tedavi görüyorum benim gibi olanlar var mı aceba