Adet gecikmesi 5.gün negatif test pozitife döner mi

Leylanz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
106
19
18
26
Kızlar merhaba adet gecikmesinin 2. Günü yaptım negatif çıktı 5. Günü tekrar denedim kader test ile yine negatif bu süreçte ağrılarım var sürekli idrara çıkmam var bunlar hep hem hamilelik hemde âdet belirtisi onda hemfikiriz fakat bugün yaptığım testler de gölge gibi çizgi var ve testin içi dağılmış gibi kaset testi açtığımda kırmızı boya kenarlara akmış bunu ilk defa yaşadım iki testte aynıydı neyse sorum şu 5.günden sonra pozitif görebilirmiyim

Güncelleme : anne olmak isteyen güzel kızçelerim 2 senedir anne olamayan biri olarak söylüyorum üzülerek bu ayda hamile değilmişim kullandığım takviye gıdalar b12 demir ilacı folik asit sanırım adet gecikmesine sebep olmuş o yüzden de suan çok az bi kanamam gelmeye başladı yorumları okumayın boşuna diye yazayım dedim gerçekten hamileyseniz zaten adetten önce bile çıkıyor testlerde çok düşük bir ihtimal çıkmayabilir Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Son düzenleme:
Sanmıyorum canım çünkü o testler çok ufak beta değerlerini bile algılıyor ve adeti geciken birinde gebelik varsa 200-300 leri çoktan geçmiştir beta ama o testler 20 yi 30 y algılıyor öyle düşün o yüzden genelde iki üç gün kala erken gebelik testleri silik de olsa çıkarır adet geciktiryse kesin çıkarır stresten adet olamamişsindir

Oda olabilir ama sitres yapmadım hiç adetim gecikince sitres yaptım açıkçası çünkü hiç gecikmezdim 2 ay önce bi 11 gün geciktim sonra tekrar düzene girdim bu ay yine böyle oldu işte ona bozuldum biraz aslında bir kere de kimyasal gebelik yaşadım beta hcg 23 dü testte yine çıkmamıştı kanda çıkmıştı bir umut işte ya tam bir sene oldu hala hamile kalmadım

Hormon değerlerine baktırdın mi rahim filmi ve sperm testi bunlar çok çok önemli çünkü hiç bir sorun yoksa en geç 6 ayda kalınıyor genelde artık eskisi gibi 1 sene beklenmiyor uzun bir süre çünkü malesef cagimizin hastalığı oldu gebe kalamamak

Çok doğru gerçekten çağımızın harbiden hastalığı oldu sprem testine gittik yarı yarıya çıktı eşimin değerleri yani doktor tavsiye ilaçla düzelir dedi sonra hamile kaldım zaten ama sonrasında kimyasal olduğu için sağlıklı yükselmedi değerim neyse sonra ben gittim doktora benden hiç hormon istemediler rahim filmi de sadece yumurtalıkları. Rahmin gayet sağlıklı gebe kalmana engel bir durum yok dediler ama en son 11 gün gecikmede gittiğim doktor bana amh baktır dedi birde rahim filmi felan çektir dedi işte bende bu ay geciktim eğer adet olursam dediği testleri yaptırcam hepsine baktırıcam daha 26 yaşındayım böyle şeyler olması beni çok ürkütüyor çocuk çok isteyen bir aileyiz yani ama hiç şans yüzümüze gülmedi

Bende 29 um ama amh değerim baya düşük çıktı doktor rezervmlerinde azalma var dedi belli olmuyor yani bir an önce yaptırın hayırlısı olsun

Bende 29 um ama amh değerim baya düşük çıktı doktor rezervmlerinde azalma var dedi belli olmuyor yani bir an önce yaptırın hayırlısı olsun
Böyle bir durumda düzelme ihtimali var mı sizin durum ne olcak düşük çıktıysa

Ben oğlumda adetim gecikti sürekli yaptım tek çizgi ne zaman yapsam tek çizgi kuzenim bırak yok işte dedi tam 10.gundu test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim değerim 100 çıktı geç dollenmeydi bi 5 gün daha bekle canım geç döllenme 10gune anca belli ediyo

Ne zaman ilişkiye girdiğimi de hatırlamıyorum ki adetime 1 hafta kala en son sanırım sonra ha adet olcam ha oldum derken ağrılarım vardı ilişki yaşamadık o zamanda geç döllenme olabilir mi

Böyle bir durumda düzelme ihtimali var mı sizin durum ne olcak düşük çıktıysa
Yok rezerv geri artmıyor git gide azalıyor . Yapacak bişi yok iğne tedavisi oldum olmazsa tüp

Yok rezerv geri artmıyor git gide azalıyor . Yapacak bişi yok iğne tedavisi oldum olmazsa tüp
Allah yardımcın olsun bende en kısa süre de baktıracağım bunun belirtileri varmı yoksa direk sadece testte mi belli oluyor adetin düzenlimiydi senin çok ürktüm suan Allah şeninde kucağını sağlıklı sahatli evlatlarla doldursun

Hiçbir belirti yok canım ben saat gibi 28 günde bir net adet olurum şaşmaz yani. 3 ay denedik sadece olmadı doktora gidince herkes bana güldü ama içimde hissettim bir sorun olduğunu sende ihmal etme Allah hepimize en kısa sürede nasip etsin inşallah

Tamam canım gidicem teşekkür ederim

Umut oldunuz beklemede kalıcammm
Benmde bugün 4.günü gecikmenin hâlâ bekliyorum gelmedi testlerimde sanki bi görür gibi oluyorum ama sonra gidiyor gibi bilemedim. Ama döngüm son 2 aydır 33/34 gün sürmüş bugün de 35.günü döngümün bakalım ne zaman gelecek.

Umarım pozitif sonuç alırız galiba ben dayanamicam yarın kan vermeye gidicem gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…