Sizi yanıltmak istemem ama hamilelik olduğu zaman çok daha koyu yani pik olarak çıkıyormuş. Hamilelik testiniz varsa onunla deneseniz daha iyi olur bence ya da en kesin çözüm kan vermek ki adetiniz bir gün gecikmiş zaten varsa kan da çıkar bence. Umarım güzel haberler alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar merhaba adetim 1 gün gecikti pcos var bende çok düşük seviyelerde her ay adet olurum zaten 1 gün geç olsa da ama ilk defa 2 aydır ovülasyon deniyorum bu ay adetim 1.gün geçtiğinde ovülasyon testim sanki pozitif çıktı hamilelik olabilir mi böyle görüp hamile olduğunu öğrenenler varmış 14 gün önce yumurtlama günümde ilişkiye girmiştik.
Bende yanılmaktan korkuyorum her defasındaSizi yanıltmak istemem ama hamilelik olduğu zaman çok daha koyu yani pik olarak çıkıyormuş. Hamilelik testiniz varsa onunla deneseniz daha iyi olur bence ya da en kesin çözüm kan vermek ki adetiniz bir gün gecikmiş zaten varsa kan da çıkar bence. Umarım güzel haberler alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım istediğiniz gibi olur sonuç. Stres yapmayın korkmayın olacak olan her türlü olacak olmuyorsa da zamanı vardır belki daha güzelleri olacaktır.Bende yanılmaktan korkuyorum her defasındabakalım bekliyorum bende yarına kadar olmazsam gidip kan vereceğim şu an idrarda çıkacağını düşünmüyorum ama geçen ay ovülasyonda adete yakın hiç bu kadar koyu olmamıştı ondan ümitlendim ama kısmet tabi
İnşallah çok teşekkürler beklemek yoruyor ya böyle her ay olacakmış gibi olup olmuyor ya insan her şeye tutunuyorUmarım istediğiniz gibi olur sonuç. Stres yapmayın korkmayın olacak olan her türlü olacak olmuyorsa da zamanı vardır belki daha güzelleri olacaktır.
İnşallah çok teşekkürler beklemek yoruyor ya böyle her ay olacakmış gibi olup olmuyor ya insan her şeye tutunuyor
İnşallah çok teşekkürler beklemek yoruyor ya böyle her ay olacakmış gibi olup olmuyor ya insan her şeye tutunuyor
Umarım istediğiniz gibi olur sonuç. Stres yapmayın korkmayın olacak olan her türlü olacak olmuyorsa da zamanı vardır belki daha güzelleri olacaktır.
Canım şimdi de yaptım sanki koyulaşmış gibi değil mi bugün adet gecikmemin 1.günüUmarım istediğiniz gibi olur sonuç. Stres yapmayın korkmayın olacak olan her türlü olacak olmuyorsa da zamanı vardır belki daha güzelleri olacaktır.
Evet ilk yaptığınıza göre daha koyu ama yine de emin olmak çok zor. Eliniz de hamilelik testi yok mu onunla yapsanız daha kesin sonuç alırsınız bence.Canım şimdi de yaptım sanki koyulaşmış gibi değil mi bugün adet gecikmemin 1.günü
Maalesef elimde yok ama olsada biraz bekliyim diyorum sonra hüsran oluyorEvet ilk yaptığınıza göre daha koyu ama yine de emin olmak çok zor. Eliniz de hamilelik testi yok mu onunla yapsanız daha kesin sonuç alırsınız bence.
Merhaba yaptınız mı test? Benimde gecikmemin 3. Günü bugün. Yumurtlama testim pik çıktı kopkoyu oldu yaptığım anMaalesef elimde yok ama olsada biraz bekliyim diyorum sonra hüsran oluyor
Evet dün kan verdim hamileyim bence sizde yaptırınMerhaba yaptınız mı test? Benimde gecikmemin 3. Günü bugün. Yumurtlama testim pik çıktı kopkoyu oldu yaptığım an
Merhaba ben dün öğrendim. 2 gün gecikmişti. Durumumuz sizinle aynı bende de pco var düzenli adet olurum. Dün bende ovulasyon yaptım anında çift çizgi çıktı hatta t çizgisi daha koyu çıktı. Şüphelendim erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Kan verdim 445 çıktı. Bence sizde kan verebilirsiniz varsa çıkarKızlar merhaba adetim 1 gün gecikti pcos var bende çok düşük seviyelerde her ay adet olurum zaten 1 gün geç olsa da ama ilk defa 2 aydır ovülasyon deniyorum bu ay adetim 1.gün geçtiğinde ovülasyon testim sanki pozitif çıktı hamilelik olabilir mi böyle görüp hamile olduğunu öğrenenler varmış 14 gün önce yumurtlama günümde ilişkiye girmiştik.
Yaptım canım bende 49.99 çıktı idrar testim de pozitif ama daha çok yeni herhaldeMerhaba ben dün öğrendim. 2 gün gecikmişti. Durumumuz sizinle aynı bende de pco var düzenli adet olurum. Dün bende ovulasyon yaptım anında çift çizgi çıktı hatta t çizgisi daha koyu çıktı. Şüphelendim erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Kan verdim 445 çıktı. Bence sizde kan verebilirsiniz varsa çıkar
Maşallah Allah ikimize de sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYaptım canım bende 49.99 çıktı idrar testim de pozitif ama daha çok yeni herhalde
Çok teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMaşallah Allah ikimize de sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahbende yarın kan vercem artış takibi için. İnşallah güzel çıkar sonuç
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sabrın sonu selamettir sonunda istediğiniz şeye kavuştunuz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Evet dün kan verdim hamileyim bence sizde yaptırın
Çok teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbende yarın kan vericem aynı şekilde inşallah gönlümüze göre olur her şey
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sabrın sonu selamettir sonunda istediğiniz şeye kavuştunuz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sabrın sonu selamettir sonunda istediğiniz şeye kavuştunuz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?