Adet Gecikmesi Ovülasyon Testi

ZEY5442

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
92
14
3
29
Kızlar merhaba adetim 1 gün gecikti pcos var bende çok düşük seviyelerde her ay adet olurum zaten 1 gün geç olsa da ama ilk defa 2 aydır ovülasyon deniyorum bu ay adetim 1.gün geçtiğinde ovülasyon testim sanki pozitif çıktı hamilelik olabilir mi böyle görüp hamile olduğunu öğrenenler varmış 14 gün önce yumurtlama günümde ilişkiye girmiştik.

Eklentiler

• IMG_0899.webp
    6 KB · Görüntüleme: 135
Sizi yanıltmak istemem ama hamilelik olduğu zaman çok daha koyu yani pik olarak çıkıyormuş. Hamilelik testiniz varsa onunla deneseniz daha iyi olur bence ya da en kesin çözüm kan vermek ki adetiniz bir gün gecikmiş zaten varsa kan da çıkar bence. Umarım güzel haberler alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende yanılmaktan korkuyorum her defasında bakalım bekliyorum bende yarına kadar olmazsam gidip kan vereceğim şu an idrarda çıkacağını düşünmüyorum ama geçen ay ovülasyonda adete yakın hiç bu kadar koyu olmamıştı ondan ümitlendim ama kısmet tabi

Umarım istediğiniz gibi olur sonuç. Stres yapmayın korkmayın olacak olan her türlü olacak olmuyorsa da zamanı vardır belki daha güzelleri olacaktır.

Umarım istediğiniz gibi olur sonuç. Stres yapmayın korkmayın olacak olan her türlü olacak olmuyorsa da zamanı vardır belki daha güzelleri olacaktır.
İnşallah çok teşekkürler beklemek yoruyor ya böyle her ay olacakmış gibi olup olmuyor ya insan her şeye tutunuyor

Reactions: Mln

Eklentiler

• IMG_0903.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 117
Canım şimdi de yaptım sanki koyulaşmış gibi değil mi bugün adet gecikmemin 1.günü

Canım şimdi de yaptım sanki koyulaşmış gibi değil mi bugün adet gecikmemin 1.günü
Evet ilk yaptığınıza göre daha koyu ama yine de emin olmak çok zor. Eliniz de hamilelik testi yok mu onunla yapsanız daha kesin sonuç alırsınız bence.

Merhaba ben dün öğrendim. 2 gün gecikmişti. Durumumuz sizinle aynı bende de pco var düzenli adet olurum. Dün bende ovulasyon yaptım anında çift çizgi çıktı hatta t çizgisi daha koyu çıktı. Şüphelendim erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Kan verdim 445 çıktı. Bence sizde kan verebilirsiniz varsa çıkar

Yaptım canım bende 49.99 çıktı idrar testim de pozitif ama daha çok yeni herhalde

Yaptım canım bende 49.99 çıktı idrar testim de pozitif ama daha çok yeni herhalde
Maşallah Allah ikimize de sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende yarın kan vercem artış takibi için. İnşallah güzel çıkar sonuç

14 gün önce ilişki varsa kesinlikle ihtimal var, birkaç gün içinde tekrar test yap derim heyecanla! "

Maşallah Allah ikimize de sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende yarın kan vercem artış takibi için. İnşallah güzel çıkar sonuç
Çok teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbende yarın kan vericem aynı şekilde inşallah gönlümüze göre olur her şey

Evet dün kan verdim hamileyim bence sizde yaptırın
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sabrın sonu selamettir sonunda istediğiniz şeye kavuştunuz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbende yarın kan vericem aynı şekilde inşallah gönlümüze göre olur her şey
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sabrın sonu selamettir sonunda istediğiniz şeye kavuştunuz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…