Bende alttan baktirmayi düşünmüyorum ya. Kesin yarın bakmak ister doktor ama 6. Haftada bakmasını istiyorum. Daha çok küçük zarar veriyomuş ultrasondaki ışınlarUygulamadan benim 4 haftalık gözüküyor ama uygulama adet tarihini baz alıyor ben adetim bittikten 10 gün sonra ilişki denedim doktorda dedi zaten olduysa o zaman olmuştur dedi adet zamanı olduğunu sanmıyorum ama biz öyle baz alıyoruz dedi yani 2338 iyi ama 3000 olduğunda zaten kese gözüküyor yok alttan da bakmadı cuma kese varsa çıkar artık alttan bakarız dedi ama ben gitmicem alttan baktırmak istemiyorum doktor sakıncası yok dese de şu an düşünmüyorum beklicem o yüzden değerim tam yükselene kadar
Valla bilmiyorum banada doktor yarın için cuma günü gel alttan keseyi görüyor muyuz bakalım dedi ama gitmicem şimdi kan vermeye gidiyorum değerim yine ne durumda diye eğer düzgünse haftaya karından baktırırım alttan doktorlar sorun yok diyor ama bende sizin gibi korkuyorumBende alttan baktirmayi düşünmüyorum ya. Kesin yarın bakmak ister doktor ama 6. Haftada bakmasını istiyorum. Daha çok küçük zarar veriyomuş ultrasondaki ışınlar
Merhaba doktora gittiniz mi nedir son durumBende alttan baktirmayi düşünmüyorum ya. Kesin yarın bakmak ister doktor ama 6. Haftada bakmasını istiyorum. Daha çok küçük zarar veriyomuş ultrasondaki ışınlar
Merhaba gittim karnımdan baktılar gördük keseyiMerhaba doktora gittiniz mi nedir son durum
Bende bugün gidiyorum keseyi görmeleri lazımmış bugün bakalım inşallah bende görebilirim ilk gittiğimde değerim 969 olduğu için göremediler 2 gün önce kan verdim 2236 çıktı artık bugün görünür dedi bakalım umarım benimde iyi olurMerhaba gittim karnımdan baktılar gördük keseyi2 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi onu bekliyorum sizde son durum nedir
Gittiniz mi gördüler mi keseyi. Ben artık baktirmiyorum HCGye baktirsam mi acaba? Benim en son 19 Mayıs'ta 2338 diBende bugün gidiyorum keseyi görmeleri lazımmış bugün bakalım inşallah bende görebilirim ilk gittiğimde değerim 969 olduğu için göremediler 2 gün önce kan verdim 2236 çıktı artık bugün görünür dedi bakalım umarım benimde iyi olur
Maalesef benim ki dış gebelik çıktı çok yüksek ağrım olduğu için hemen ameliyata aldılar gecikmiş biraz iç kanamam varmış ameliyat çok riskliydi kanamayı durduramayabilirlerdi ailem eşim herkes perişan oldu tek tüpümü aldılar çok üzgünümGittiniz mi gördüler mi keseyi. Ben artık baktirmiyorum HCGye baktirsam mi acaba? Benim en son 19 Mayıs'ta 2338 di
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin Üzülmeyin vardır bunda da bir hayır Demek ki henüz zamanı değildi Tekrar anne olabiliyorsun sonuçta tek tüple bi çok kadın hamile kalabiliyo. Şuan en önemlisi senin sağlığın ve iyileşmenMaalesef benim ki dış gebelik çıktı çok yüksek ağrım olduğu için hemen ameliyata aldılar gecikmiş biraz iç kanamam varmış ameliyat çok riskliydi kanamayı durduramayabilirlerdi ailem eşim herkes perişan oldu tek tüpümü aldılar çok üzgünüm
Çok teşekkür ederim inşallah o kadar ağrılarım oluyor ki sabrediyorum Allahım sizede sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun Allah şifa versin Üzülmeyin vardır bunda da bir hayır Demek ki henüz zamanı değildi Tekrar anne olabiliyorsun sonuçta tek tüple bi çok kadın hamile kalabiliyo. Şuan en önemlisi senin sağlığın ve iyileşmeninşallah en kısa sürede iyileşirsin canım
Pcos var mı? Varsa eğer böyle çıkabiliyor bazen. Test yapmaya devam edin yada hemen öğrenmek isterseniz kan verebilirsinizRegl dönemime 4 gün var ovülasyon testim pike yakın mı bana mı öyle geliyor hamilelik olabilir miEki Görüntüle 3598012
Bildiğim kadarıyla pcos yokPcos var mı? Varsa eğer böyle çıkabiliyor bazen. Test yapmaya devam edin yada hemen öğrenmek isterseniz kan verebilirsiniz
Erken gebelik testi yaparsanız çıkar yada kan verirseniz net olurBildiğim kadarıyla pcos yok
Gecikme olursa gebelik testi düşünüyorumErken gebelik testi yaparsanız çıkar yada kan verirseniz net olur
Bir de docdrmfk instag.ram kullanıcı adı ona bakın kesinlikle. Mehmet Fatih Karslı doktorCanım valla ne denediysem olmadı 4 yıl oldu doktora da gittim hormonlarımda da bi sorun yok sadece tiroid lerim biraz yavaş çalışıyormuş ama ciddi bişey değil dedi doktor bi de yumurta rezervlerimin biraz düşük olduğunu söylediler ve pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı ortaya. Yani yumurtlama tarihinde çatlamasında vs hiç bi sorunum yok ama olmuyor işte çok sıkıldım artık çok uzun zaman oldu
Teşekkür ederim canım önerin için ama bu doktor ankara da benim oraya gidip gelmem mümkün değil yalova da oturuyorum maddi olarak ta sıkıntıdayım biraz o yüzden akışına bırakmaktan başka çarem yokBir de docdrmfk instag.ram kullanıcı adı ona bakın kesinlikle. Mehmet Fatih Karslı doktor
Evet ankarada ama kendi takviyeleri var ilaç değil. İnstagramdan ya da whatsapp hattından yazarsanız kan sonuçlarınızı iletirseniz takviyelerinden öneriyor ve işe yarıyor takip ederseniz anlıycaksınızTeşekkür ederim canım önerin için ama bu doktor ankara da benim oraya gidip gelmem mümkün değil yalova da oturuyorum maddi olarak ta sıkıntıdayım biraz o yüzden akışına bırakmaktan başka çarem yok
Yaptınız mı testGecikme olursa gebelik testi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?