Merhaba evet dün tekrar kan verdim 2 günde 49dan 147ye yükselmiş yani doktora daha gidemedim Salı günü gideceğim çalışıyorum çünkü sizce sağlıklı yükselmiş mi inşallah kalbim dualarım hepimizleMerhaba tekrar kan verdiniz mi
Ben şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum. İnşallah sağlıklı yükselmiştir HCG
bence iyi yükselmiş bende dün gittim 882 çıktı 2 günde. Acaba fazla mi yüksekMerhaba evet dün tekrar kan verdim 2 günde 49dan 147ye yükselmiş yani doktora daha gidemedim Salı günü gideceğim çalışıyorum çünkü sizce sağlıklı yükselmiş mi inşallah kalbim dualarım hepimi
Sizin ilk değeriniz kaçtı evet baya fazla yükselmiş çok iyi aslındabence iyi yükselmiş bende dün gittim 882 çıktı 2 günde. Acaba fazla mi yüksekSizin kaç gün gecikti adetiniz. Benim bugün 5. Gün olması lazımdı
bence iyi yükselmiş bende dün gittim 882 çıktı 2 günde. Acaba fazla mi yüksekSizin kaç gün gecikti adetiniz. Benim bugün 5. Gün olması lazımdı
Pardon sizin ilk değeriniz 400 küsürlerdeymiş ama aynen 2 katından fazla yükselmiş ben benim gibi erken öğrendiniz sanıyordum ama siz bence 1 haftaya keseyi görürsünüz inşallahbence iyi yükselmiş bende dün gittim 882 çıktı 2 günde. Acaba fazla mi yüksekSizin kaç gün gecikti adetiniz. Benim bugün 5. Gün olması lazımdı
Aramızda bir gün var sanırım sizin gecikmenizin kaçıncı günü bugün? Benim beklenen adet tarihim 12 Mayıs'tı. Çok mu yüksek acaba ya korktum şuan birazPardon sizin ilk değeriniz 400 küsürlerdeymiş ama aynen 2 katından fazla yükselmiş ben benim gibi erken öğrendiniz sanıyordum ama siz bence 1 haftaya keseyi görürsünüz inşallah
Hahaha yok yok siz 400lerde öğrenmişsiniz normal ben benim gibi 50 60lardan 800 oldu sandım dedim noluyorAramızda bir gün var sanırım sizin gecikmenizin kaçıncı günü bugün? Benim beklenen adet tarihim 12 Mayıs'tı. Çok mu yüksek acaba ya korktum şuan biraz
Bende 12 Nisan'da adet olmuştum. Yumurtlama günümü de bilmiyorum ne zaman olduğunu da bilmiyorum karışık birazHahaha yok yok siz 400lerde öğrenmişsiniz normal ben benim gibi 50 60lardan 800 oldu sandım dedim noluyorsonra eski mesajlarınıza bakınca 400 olduğunu gördüm yani ben bu adet tarihiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum ya benim bugün gecikmemin 4.günü ama ben 14 Nisan da adet oldum 28 nisana kadar hiç ilişki olmadı bir tek 28 Nisan yumurtlama günüydü denedik yani 28 nişanda olduğuna kesin eminim onun üstünden de 19 gün geçti herhalde benim daha çok yeni
Bence normal zaten artması iyi bir şey değil mi doktorunuz ne dediBende 12 Nisan'da adet olmuştum. Yumurtlama günümü de bilmiyorum ne zaman olduğunu da bilmiyorum karışık birazinşallah normaldir ya bu kadar yüksek olması
Merhaba benim de adetim 2 gün sonra. Dün akşam ovülasyon testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı böyle koyu değildi benim için hiç ihtimal yok mu sizceSizi yanıltmak istemem ama hamilelik olduğu zaman çok daha koyu yani pik olarak çıkıyormuş. Hamilelik testiniz varsa onunla deneseniz daha iyi olur bence ya da en kesin çözüm kan vermek ki adetiniz bir gün gecikmiş zaten varsa kan da çıkar bence. Umarım güzel haberler alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun.
Yani bilirkişi değilim ama hamilelik varsa t çizgisi çok koyu çıkıyor sanırım yani baya pik gibi olması lazım ama tabi bunlar herkes için geçerli ve kesin bilgiler değil. Ovulasyon hamilelik konusunda çokta güvenilir değil bence en mantıklısı normal hamilelik testi yapmak. Eğer eliniz de varsa deneyin bence yani çok duyuyoruz 2 gün önce negatif çıkıp regl gününde pozitif olan testler o yüzden ihtimal her zaman vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım gönlünüzce olur.Merhaba benim de adetim 2 gün sonra. Dün akşam ovülasyon testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı böyle koyu değildi benim için hiç ihtimal yok mu sizce
Çok teşekkür ederim cevabınız içinYani bilirkişi değilim ama hamilelik varsa t çizgisi çok koyu çıkıyor sanırım yani baya pik gibi olması lazım ama tabi bunlar herkes için geçerli ve kesin bilgiler değil. Ovulasyon hamilelik konusunda çokta güvenilir değil bence en mantıklısı normal hamilelik testi yapmak. Eğer eliniz de varsa deneyin bence yani çok duyuyoruz 2 gün önce negatif çıkıp regl gününde pozitif olan testler o yüzden ihtimal her zaman vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım gönlünüzce olur.
Ovulasyonun silik çıkması normal diye biliyorum lh hormonu adet yakınken de olurmuş zaten ama işte herkeste aynı olmuyor. Yani siz kendinizi daha iyi bilirsiniz bu ay olmadıysa bile önünüzde ki aylar için olur inşallah. nasip bu işler illa ki bi vakti vardır hayırlı zamanda en güzel şekilde olsun inşallah.Çok teşekkür ederim cevabınız içinregl günümden 4 gün önce kaset test yapmıştım albi markaydı tertemiz negatif çıktı. Dün de ovülasyon denedim o da silik çıktı yani bilmiyorum hiç umudum yok. Bugün de migrenim tuttu migrenim tutarsa kesin adet olucam ben. Gelmesini bekliyorum artık
Merhaba ovülasyon testini ne kadar zamandır deniyorsunuzÇok teşekkür ederim cevabınız içinregl günümden 4 gün önce kaset test yapmıştım albi markaydı tertemiz negatif çıktı. Dün de ovülasyon denedim o da silik çıktı yani bilmiyorum hiç umudum yok. Bugün de migrenim tuttu migrenim tutarsa kesin adet olucam ben. Gelmesini bekliyorum artık
Uzun zamandır kullanmadım aslında evde duruyordu öyle. Burda yazılanları okuyunca bi denemek istedimMerhaba ovülasyon testini ne kadar zamandır deniyorsunuz
Bakın bende pcos hastasıyım çok düşük düzeylerde hamileliğe öyle çok engel değil ama nereden baksanız 2 senedir deniyorum olmuyordu önce kafanıza takmayın her ne kadar takmayın desem de takacaksınız bende çok takıyordum hatta şu ana kadar bile takıyordum yani hiç bir türlü olmuyordu bir ara ovülasyon testi aldım öyle çok kullanmadan bıraktım sonra yine aldım 1 ay kullandım yumurtlamayı koyulaşmaya yakın gördüm denedim tam koyu olduğu gün deneyemedim ama önemli değil diyorlardı ertesi gün silikleşip çatlayınca denedim kesin oldu dedim 3 kere kan verdim olmadı negatif çıktı geçen aydı bu olay vazgeçmedim bu ay yine ovülasyon denedim tam koyu olduğu gün denedik ve inanın 1 kere denedik başka hiç bu ay olmadı ve tuttu her şeyi denedim olmuyordu sık sık ilişki ara sıra ilişki yok ayaklarını kaldır duşa girme sıcak yıkanma vs her şeyi ama bu ay sadece 1 kere denemekle oldu hatta bu ay da olmasaydı yaz bitince tedaviye başlamayı düşünüyordum dediğim zamanda beta hcg en fazla bende 2 çıkmıştı 1.5 2 senedir ilk defa 49 sonra 147 gördüm durup durup bu tahlillerime bakıyorum çünkü benim için o tahliller hiç öyle değer çıkmamıştı zaten evleneli ilk 1 sene de olmuyorsa sıkıntı diyorlar ama 1 seneden sonra çocuk olma ihtimali artık daha çok artıyormuş ne kadar süredir deniyorsunuz tabi oda önemli şu an tabikide benimde çok yeni sağlıklı olmayabilir dış gebelik kimyasal gebelik herkes bir şey söylüyor daha çok yeni her şey olabilir bende korkmuyor değilim bu kadar zorluğa çok korkuyorum hevesin kursağında kalması hepsinden kötü ama size demem o ki sıkmayın canınızı elbet oluyor önemli olan kontrollerinizi yaptırdınız mı herhangi bir sıkıntı var mı bir de ovülasyon testini adetiniz biter bitmez deneyin vazgeçmeyin hiç yumurtlamayı görene kadar deneyin ben son 2 ay öyle yaptım da değerim yükseldi her şey nasip ama biraz uğraştırıcı bir süreç onuda biliyorum sabırlı olun hiç adet olacaksınız diye de üzülmeyin bende çok üzülüyordum ama oluyor sonunda uğraştırıyor belki ama böylesi daha kıymetlidir belki de inşallah gönlünüze göre olur her şeyUzun zamandır kullanmadım aslında evde duruyordu öyle. Burda yazılanları okuyunca bi denemek istedim
Canım valla ne denediysem olmadı 4 yıl oldu doktora da gittim hormonlarımda da bi sorun yok sadece tiroid lerim biraz yavaş çalışıyormuş ama ciddi bişey değil dedi doktor bi de yumurta rezervlerimin biraz düşük olduğunu söylediler ve pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı ortaya. Yani yumurtlama tarihinde çatlamasında vs hiç bi sorunum yok ama olmuyor işte çok sıkıldım artık çok uzun zaman olduBakın bende pcos hastasıyım çok düşük düzeylerde hamileliğe öyle çok engel değil ama nereden baksanız 2 senedir deniyorum olmuyordu önce kafanıza takmayın her ne kadar takmayın desem de takacaksınız bende çok takıyordum hatta şu ana kadar bile takıyordum yani hiç bir türlü olmuyordu bir ara ovülasyon testi aldım öyle çok kullanmadan bıraktım sonra yine aldım 1 ay kullandım yumurtlamayı koyulaşmaya yakın gördüm denedim tam koyu olduğu gün deneyemedim ama önemli değil diyorlardı ertesi gün silikleşip çatlayınca denedim kesin oldu dedim 3 kere kan verdim olmadı negatif çıktı geçen aydı bu olay vazgeçmedim bu ay yine ovülasyon denedim tam koyu olduğu gün denedik ve inanın 1 kere denedik başka hiç bu ay olmadı ve tuttu her şeyi denedim olmuyordu sık sık ilişki ara sıra ilişki yok ayaklarını kaldır duşa girme sıcak yıkanma vs her şeyi ama bu ay sadece 1 kere denemekle oldu hatta bu ay da olmasaydı yaz bitince tedaviye başlamayı düşünüyordum dediğim zamanda beta hcg en fazla bende 2 çıkmıştı 1.5 2 senedir ilk defa 49 sonra 147 gördüm durup durup bu tahlillerime bakıyorum çünkü benim için o tahliller hiç öyle değer çıkmamıştı zaten evleneli ilk 1 sene de olmuyorsa sıkıntı diyorlar ama 1 seneden sonra çocuk olma ihtimali artık daha çok artıyormuş ne kadar süredir deniyorsunuz tabi oda önemli şu an tabikide benimde çok yeni sağlıklı olmayabilir dış gebelik kimyasal gebelik herkes bir şey söylüyor daha çok yeni her şey olabilir bende korkmuyor değilim bu kadar zorluğa çok korkuyorum hevesin kursağında kalması hepsinden kötü ama size demem o ki sıkmayın canınızı elbet oluyor önemli olan kontrollerinizi yaptırdınız mı herhangi bir sıkıntı var mı bir de ovülasyon testini adetiniz biter bitmez deneyin vazgeçmeyin hiç yumurtlamayı görene kadar deneyin ben son 2 ay öyle yaptım da değerim yükseldi her şey nasip ama biraz uğraştırıcı bir süreç onuda biliyorum sabırlı olun hiç adet olacaksınız diye de üzülmeyin bende çok üzülüyordum ama oluyor sonunda uğraştırıyor belki ama böylesi daha kıymetlidir belki de inşallah gönlünüze göre olur her şey
Peki doktor bir tedavi vs bir şey önerdi mi ben sizi çok iyi anlıyorum benim hiç çocuğum yok ama sizin var sanırım fotoğrafta gözüküyor onda sıkıntı çektiniz mi hiçCanım valla ne denediysem olmadı 4 yıl oldu doktora da gittim hormonlarımda da bi sorun yok sadece tiroid lerim biraz yavaş çalışıyormuş ama ciddi bişey değil dedi doktor bi de yumurta rezervlerimin biraz düşük olduğunu söylediler ve pıhtılaşma sorunum olduğu çıktı ortaya. Yani yumurtlama tarihinde çatlamasında vs hiç bi sorunum yok ama olmuyor işte çok sıkıldım artık çok uzun zaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?