Adet Gecikmesi Ovülasyon Testi

Peki doktor bir tedavi vs bir şey önerdi mi ben sizi çok iyi anlıyorum benim hiç çocuğum yok ama sizin var sanırım fotoğrafta gözüküyor onda sıkıntı çektiniz mi hiç
Evet canım ona da zor kaldım 2 yıl sürdü. Ama onda tedavi olmadım kendi olmuştu. Oğlum 4 yaşındayken tekrar kaldım o da doğal oldu ama onu kaybettim. Şimdi 1 buçuk yıl geçti doktora gittim bir sürü ilaç iğne vs kullandım ama yok malesef. Doktor en son tüp bebek dedi ama ona da maddi gücüm yok şuan

Her şeyin hayırlısı inşallah gönlünüze göre olur ama ne zaman olacağı belli olmuyor inanın bir bakmışsınız olmuş olmasa da durumunuzu toparlarsanız her şey olur ya da devlet hastanelerini deneyin

Devlet hastaneleri ikinci çocuk için tüp bebek ücretini karşılamıyor malesef

Devlet hastaneleri ikinci çocuk için tüp bebek ücretini karşılamıyor malesef
Yaaa o zaman beslenmenize ve biraz egzersizle denemeye çalışın zaten bir sorununuz yoksa tüp bebeğe de gerek kalmadan belki hamile kalabilirsiniz ama işte beslenme ve egzersiz çok önemli diyorlardı bana hep bi de kilonuz varsa vermeye çalışın ben çok zayıftım mesela biraz kilo aldım da oldu

Evet kilo problemim var malesef aslında baya kilo vermiştim ama yine kalamadım. Daha sonra zamanla verdiklerimi de geri aldım çocukluğumdan beri hiç zayıf olmadım zaten. Sürekli kilo al ver o yönden de yoruldum baya. Ama bakalım bayramdan sonra tekrar niyetim var başlamaya

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sıkmayın hiç canınızı vardır Allah’ın bir bildiği

Eklentiler

• IMG_20250519_211013_306.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20250519_210949_615.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20250519_210841_974.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 5
Testime bakar misiniz

Devam etti mi leke. Tekrar baktirdiniz mi HCG. Acile gidin bence inşallah bişey yoktur
Devam etmedi 1 kere geldi sonra baktım normal de olabiliyormuş geç yerleşme kanaması veya hormonal değişimlerden başka başka şeylerden olabiliyormuş ee tabi kötü senaryoda var yok değil oda olabilir umarım iyi olan şeylerdir ya yarın doktor randevum var gideceğim inşallah yoktur

Benimde yarın doktor randevum var. Siz vajinal ultrasondan baktirmayi düşünüyor musunuz? Bana sakın baktırma öyle falan dediler. Korktum o yüzden Allah korusun bebeğe bişey olur diye. Şuan uygulamada 5+3 görünüyo normal karından ultrasonla görünür inşallah

Canım gittim ben bugün doktora dün gelen kahverengi leke yerleşme kanamasıdır diye düşündü ultrasonla baktım rahmim kalınlaşmış ama kese yok daha çok yeni geç döllenme olmuştur dedi rahim kalınlaşması da gebelikte ve dış gebelikte olurmuş kimyasal gebelik ihtimali ortadan kalktı ultrasonda bir şey varmış oradan belli oluyormuş dış gebelik için tekrar kan verdim 960 olmuş doktor dış gebelik ihtimali de artık yok gibi duruyor güzel artmış dedi ama haftaya keseyi görürüz dedi haftaya kadar beklicez

Yaa benim de daha gözükmez o zaman. Vajinal olarak mi baktı doktor? Benim de 2 gün önce HCG değerim 2338 di. Siz uygulamadan falan baktınız mı kaç günlük gözüküyor bebek

Yaa benim de daha gözükmez o zaman. Vajinal olarak mi baktı doktor? Benim de 2 gün önce HCG değerim 2338 di. Siz uygulamadan falan baktınız mı kaç günlük gözüküyor bebek
Uygulamadan benim 4 haftalık gözüküyor ama uygulama adet tarihini baz alıyor ben adetim bittikten 10 gün sonra ilişki denedim doktorda dedi zaten olduysa o zaman olmuştur dedi adet zamanı olduğunu sanmıyorum ama biz öyle baz alıyoruz dedi yani 2338 iyi ama 3000 olduğunda zaten kese gözüküyor yok alttan da bakmadı cuma kese varsa çıkar artık alttan bakarız dedi ama ben gitmicem alttan baktırmak istemiyorum doktor sakıncası yok dese de şu an düşünmüyorum beklicem o yüzden değerim tam yükselene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…