• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve kasıkta ağrı

kartanesi20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
52
Puanlar
48
Kızlar merhaba, adetim 13 gün gecikti 7. Gününde betaHCG test değerim 0.100 çıktı yani gebe değilim. Ama hala adet olmadım gecikmeden sonra süt gibi akıntım oldu günlerce. bir de ara ara kasık ağrılarım oluyor. Sık sık idarara çıkıyorum. Sebebi ne olabilir sizce? Normalde adetim hiç gecikmezdi. İlk defa başıma geliyor. Çocuk düşündüğümüz için kontrol amaçlı doktora gittim 3-4 hafta önce. Yumurtalıklar gayet sağlıklı demişti. Kan ve idrar testi de temiz çıkmıştı.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, adetim 13 gün gecikti 7. Gününde betaHCG test değerim 0.100 çıktı yani gebe değilim. Ama hala adet olmadım gecikmeden sonra süt gibi akıntım oldu günlerce. bir de ara ara kasık ağrılarım oluyor. Sık sık idarara çıkıyorum. Sebebi ne olabilir sizce?

Son düzenleme:
Evet gecikmemim 2.ve 4.günü kan testi negatif ama hala olmadım kasıklarımda belimde çok ağrı var sağlık ocağı 10 gün sonra tekrarlayalım testi dedi belirsizlik beni öldürecek ya 😞

Acaba geç döllenme olabilirmi ikimizdede
Yani geç döllenme olabilir siz de ama benim 17 gün oldu illa çıkardı testte. Ama siz de ihtimal var şuan. 8. Günden sonra tekrarla testi bence de canım. İnşallah gönlüne göre olur...

Evet gecikmemim 2.ve 4.günü kan testi negatif ama hala olmadım kasıklarımda belimde çok ağrı var sağlık ocağı 10 gün sonra tekrarlayalım testi dedi belirsizlik beni öldürecek ya 😞
Akşam randevum var kadın doğum bakalım ne diyecek bekliyorum şuan😌

CAnım benim habersiz bırakma nolur yoksada üzülme hayırlısı olur inşallah ❤️
Canım ben bugün adet oldum. 17 gün gecikmeli olarak. Doktora gittim ultrason ile baktı. Adetin 3. Günü hormon testi verdi. Onun sonucuna bakacak bakalım.

Canım ben bugün adet oldum. 17 gün gecikmeli olarak. Doktora gittim ultrason ile baktı. Adetin 3. Günü hormon testi verdi. Onun sonucuna bakacak bakalım.
Hayırlısı olsun canım bende gideceğim Pazartesi günü bi an önce şu durumdan kurtulmak istiyorum

Hayırlısı olsun canım bende gideceğim Pazartesi günü bi an önce şu durumdan kurtulmak istiyorum
Canım sonuç nedir çok merak ettim valla sizin yazijizla yeninuye olup size yazıyorum çünkü aynı durum bende yaşıyorum lütfen sizin sonucunuzu merak ediyorum ve gzuel haberle gelirsiniz inşallah

Canım sonuç nedir çok merak ettim valla sizin yazijizla yeninuye olup size yazıyorum çünkü aynı durum bende yaşıyorum lütfen sizin sonucunuzu merak ediyorum ve gzuel haberle gelirsiniz inşallah
Canım ben adet oldum malesef 😌

Kan veya idrar testi yaptın mı ben ilk yaptıgım idrar testlerinde çok silik pozitifi gördüm hergün tekrarladım ve 2.çizgi hem gittikçe silindi sonrada hiç çıkmadı sanırım kimyasal gebelik oldu bende

Gerçekten mi yaa ya bak üzüldüm şimdi ya acaba bende mi öyleyim
Olumsuz düşünme ben sanırım biraz aceleci davrandım birde ilk denememdi kaç günde belli oluyor testlerin doğruluk payı bunları pek bilmiyordum acemilik oldu

Back
X