- 16 Temmuz 2021
- 389
- 161
- 18
- 30
Ne bayağısı ya bariz ortada çizgiSilik baya çok umutlanmak da istemedim.
Normalde adetlerim düzenlidir. İlk kez bu kadar gecikti…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bayağısı ya bariz ortada çizgiSilik baya çok umutlanmak da istemedim.
Ah ah bende birgün görebilecekmyim pozitifiSilik baya çok umutlanmak da istemedim.
Yaa gerçekten mi eğer öyleyse ilk sizinle paylaşmış oldum.. İsteyen herkese sağlıklı şekilde sağlıklı zamanda olsun diye dua ediyorum. Bu süreç çok zormuş. Kimisi pat diye hamile kalıyor hiç anlamıyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı şekilde versin inşallah.sen hamilesin5 dk içinde gördüysen çizgiyi tebrik ederim bana da duanı esirgeme olurmu
İnşallah allah nasip eder. Stres sıkıntılı zamanlar cidden allah doğru zamanda nasip etsinAh ah bende birgün görebilecekmyim pozitifi![]()
İnşallah allah nasip eder. Stres sıkıntılı zamanlar cidden allah en kısa zamanda nasip etsinAh ah bende birgün görebilecekmyim pozitifi![]()
Cnm sen biranönce kan ver çıkacaktır kanda ben umutluyum insallah bebeğin şeninledir hayırlı ve sağlıklı gelsin bana da duanı ettiğin için Allah razı olsunYaa gerçekten mi eğer öyleyse ilk sizinle paylaşmış oldum.. İsteyen herkese sağlıklı şekilde sağlıklı zamanda olsun diye dua ediyorum. Bu süreç çok zormuş. Kimisi pat diye hamile kalıyor hiç anlamıyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı şekilde versin inşallah.
Test alıp tekrar yapayım diyorum. Ya da kan mı versem? dış gebelik kimyasal gebelik yaşayan da çok öyle olmaz inşallahDualarımdasın
Allah razı olsunİnşallah allah nasip eder. Stres sıkıntılı zamanlar cidden allah en kısa zamanda nasip etsin
yarın sağlık ocağına gidip de vereyim o zaman.. bakalım inşallah yanılmayız. senin için de bol bol dua ederim. ne kadardır değerlendiriyorsunuzCnm sen biranönce kan ver çıkacaktır kanda ben umutluyum insallah bebeğin şeninledir hayırlı ve sağlıklı gelsin bana da duanı ettiğin için Allah razı olsun![]()
Tebrik ederim hamilesinkızlar selam benim de dört gün gecikti. bugun hafif pembe lekeler oldu adet olacakmışım gibi bacaklarım kasıklarım ağrıyor. dün test yapmıştım silik çizgi vardı. sizce gebelik var mıdır ...biz de bir yıldır deniyoruz inşallah olur :) isteyen herkese nasip olsun
İnşallah canımAllah razı olsunİnsallah bende annelik ve hamilelik duygusunu tadarım hcg testimi birgün çift çizgi görürüm inş
Bende iki gün daha beklimBende bir iki gün daha bekliim bari olmazssm yapiim test
3 senedir hcg testinin pozitif olduğunu görmek isdedim nasip olmadı tedavilere girdim bişe çıkmadı eşimde de bende de yarın adet günüm mesela olmasam insallah geciksem insallah test alıp yapsam o pozitifi görsem dünyalar benim olur ama işde hayal ediyorum hepyarın sağlık ocağına gidip de vereyim o zaman.. bakalım inşallah yanılmayız. senin için de bol bol dua ederim. ne kadardır değerlendiriyorsunuz
Aminİnşallah canım![]()
İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın canım3 senedir hcg testinin pozitif olduğunu görmek isdedim nasip olmadı tedavilere girdim bişe çıkmadı eşimde de bende de yarın adet günüm mesela olmasam insallah geciksem insallah test alıp yapsam o pozitifi görsem dünyalar benim olur ama işde hayal ediyorum hep![]()
Evet iki güne daha belli olur her şeyBende bir iki gün daha bekliim bari olmazssm yapiim test
Yaşamayan bilemez çok iyi anlıyorum. İnsan başına gelince anlıyor. Her şeyin bir zamanı var ve zamanını bekliyor öyle düşün. Hayırlı şekilde sağlıkla olsun inşallah3 senedir hcg testinin pozitif olduğunu görmek isdedim nasip olmadı tedavilere girdim bişe çıkmadı eşimde de bende de yarın adet günüm mesela olmasam insallah geciksem insallah test alıp yapsam o pozitifi görsem dünyalar benim olur ama işde hayal ediyorum hep![]()
İnşallah Allah sesini duysunYaşamayan bilemez çok iyi anlıyorum. İnsan başına gelince anlıyor. Her şeyin bir zamanı var ve zamanını bekliyor öyle düşün. Hayırlı şekilde sağlıkla olsun inşallahbelki de bu ay olacaktır bebiş.. hadi allah denk getirir inşallah
kızlar yazın sonuçlarınızı haberleşelim yine
Sağol Allah razı olsunİnşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın canım![]()