- 6 Mart 2019
- 873
- 1.611
- 113
- 32
Canım gebelik testi varsa elinde onu yapabilir misin ovi testi gebelik belirler mi bilmiyorum çünküKızlar bende ovulasyon testi yaptım yarın adet günüm ve böyle çıktı bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gebelik testi varsa elinde onu yapabilir misin ovi testi gebelik belirler mi bilmiyorum çünküKızlar bende ovulasyon testi yaptım yarın adet günüm ve böyle çıktı bende
Yaptım negatifCanım gebelik testi varsa elinde onu yapabilir misin ovi testi gebelik belirler mi bilmiyorum çünkü
Sıkma canını Bi daha ki ay inşallahYaptım negatif
Yok ben daha adet olmadım insallah da olmam da bu ay müjdeli haber alırımSıkma canını Bi daha ki ay inşallahBende test yaptım negatif yarın adet olurum kesin
Göremedim canım benSizce var mi
Ooo inşallah canımYok ben daha adet olmadım insallah da olmam da bu ay müjdeli haber alırımAminnn
Sağol canımOoo inşallah canımhadi güzel haberler bekliyoruz
Ben bişe göremedimSizce var mi
Ya inşallah sende hasta olmazsın. Bu mevsim değişkenliği de adet düzenimizi bozuyor. Bide aşı oldunuz mu o da gecikme yapıyormuş covid aşısı yani. Ben daha ilk dozu salı günü olcam. Hala hasta olmadım bende bekliyorum belirtilerim var olcak gibiyim test yaptım sabah negatif çıktıKizlarr benimde 5 gün adet gecikmem var sabah test yaptım negatifınsallh hastalanmam ve müjdeli haberi alirum
![]()
Inşallah canım ya yok ben asi olmadım bulantı dışında belirtilerim söz konusu bakalım bekleyip göreceğizYa inşallah sende hasta olmazsın. Bu mevsim değişkenliği de adet düzenimizi bozuyor. Bide aşı oldunuz mu o da gecikme yapıyormuş covid aşısı yani. Ben daha ilk dozu salı günü olcam. Hala hasta olmadım bende bekliyorum belirtilerim var olcak gibiyim test yaptım sabah negatif çıktı![]()
Benim kızımda ki belirtilerim aynı adet belirtisi yle aynıydı ama net belirtim akıntım çok çok fazlaydıInşallah canım ya yok ben asi olmadım bulantı dışında belirtilerim söz konusu bakalım bekleyip göreceğiz![]()
Benimde ole canım her an sanki hastalaniyo zannediyorum ama alıntı söz konusu ben ilk gebeligimde çoK uyurdum ama nasip olmadı kalbi durdu kürtaj oldum inşallah ilk bebeğim olucak 4 sene biti evliligimdeBenim kızımda ki belirtilerim aynı adet belirtisi yle aynıydı ama net belirtim akıntım çok çok fazlaydı
YaaBenimde ole canım her an sanki hastalaniyo zannediyorum ama alıntı söz konusu ben ilk gebeligimde çoK uyurdum ama nasip olmadı kalbi durdu kürtaj oldum inşallah ilk bebeğim olucak 4 sene biti evliligimde
İnşallah adet olmazsın canım belirtin var mıKızlar benimde adetim bugün ama sabah testim negatif çıktı tabi hiç şaşırmadımbende gecikmesini bekliyorum
Ya aslında tr ye dönemeden çocuk istemiyorumdum ama işte Bi kaza olduKızlar benimde adetim bugün ama sabah testim negatif çıktı tabi hiç şaşırmadımbende gecikmesini bekliyorum
Olmaz mı göğüslerim inanılmaz şiş elbisede bile agrıyor dokunmak istemiyorum bile akıntım var beyaz kasıklarım çok hafif arada yokluyorİnşallah adet olmazsın canım belirtin var mı
Ama aman gelsinYa aslında tr ye dönemeden çocuk istemiyorumdum ama işte Bi kaza olduhoş 2 ay sonra dönüyoruz kısmetse olursa tabii yani varsa da hoş gelsin yavrum
![]()