Adet gecikmesi

Kuzu naptın test yaptın mı
Dün covid ve hcg yaptılar maalesef hcg negatif yine o üzüldüm covıd negatif ona sevindim ama ben hissediyorum hamileyim çünkü daha düne kadar göğüslerim acayip şişdi şimdi göğüs şişliği inmiş belirti dersen yok hiç birsey kalmadı vücudum da adete dair bişe yok ama negatif veriyor gecikmede var anlamadım gitti doğum doktorunu aradım Bugün haftaya kadar adet olmassan gel dedi 🤷‍♀️

Dün covid ve hcg yaptılar maalesef hcg negatif yine o üzüldüm covıd negatif ona sevindim ama ben hissediyorum hamileyim çünkü daha düne kadar göğüslerim acayip şişdi şimdi göğüs şişliği inmiş belirti dersen yok hiç birsey kalmadı vücudum da adete dair bişe yok ama negatif veriyor gecikmede var anlamadım gitti doğum doktorunu aradım Bugün haftaya kadar adet olmassan gel dedi 🤷‍♀️
Covid olmadığına sevindim canım. İnşallah hissettiğin gibi çıkar. Bende bugün test alıp yarın sabah yapıcam 7 gün oldu gecikeli bnmde. Gögüslerim acayip şiş dokunamıyorum akıntım çok var ama hala adet olmadım. Belki ikimizin de geç döllenmedir ondan çıkmıyordur. Haftaya dr ye gidince haber et olur mu 😘

Kızlar merhaba normalde Yasmin doğum kontrol kullanıyorum her ay düzenli adet görüyordum ama bu ay 2 gün gecikti hapı bitireli6 gün oldu ama 5 gün falan arada icmemisligim olmuş aynı zamanda soğuk algınlığından dolayı antibiyotik ve nurofen kullandım bu ilaçlar geciktirmis olabilir mi yoksa hamilelik ihtimali de var mıdır??
Canım merhaba durum noldu senin

Melekkk haberler nasıl

Back
X