Adet gecikmesi

duygu1111

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2021
7
5
6
27
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kadın doguma kontrole gittim herşeyimin normal oldugunu söyledi.Bu ay adetim 10 gün gecikti.2 hafta önce kasık agrısı yaşadım.Şuanda da ara ara adet olacakmışım gibi oluyor.Fakat adet olmuyorum.Adet gecikmesinin ardından 6. Ve 9. Günde idrarda gebelik testi yaptım negatif.Sizce başka bir sebebi olabilir mi?

Bu ay benimde sanırım hayatımda ilk defa 7 gün gecikti, olamıyorum. Havalardan mı acaba

Canım merhaba bende adet gecikmenin 4 günü test yaptım hem kan hem idrar negatif çıktı 9 gün geçti test yaptım pozitif çıktı kanda da 299 doktor geç döllenme dedi bazen idrar testi de yanıltıcı olabiliyor. Kan testi mi versen acaba

Emin olmak için bende onu düşünüyorum açıkcası.Sizde belirtiler nasıl oldu?Bende 2 hafta önce ara ara sol kasık agrısı ve mide bulantısı halsizlik oldu.Çok önemsemedm açıkcası.Son 1 haftadır feci bel agrım gögüs hassasiyetim ara ara adet olacakmışım gibi kasık agrılarım var.Ve adet olamadıgım için huzursuzluk var açıkcası.

Benim belirtilerim çok uyku yapıyordu çok uyuyordum halsizlik vardı birde benim göbek deligimin içinde ağrı oldu adet ağrısı gibi hem belimde hemde kasıklarımda da ağrı oldu

merhaba herkese, maalesef bende aynı durumdaydım.. 10 gün gecikme oldu 1 kere bulantı yaşadım onun dışında ki belirtilerin hepsi adet ağrıları ve şişkinliği gibiydi.. ağrı çekiyordum fakat gelmiyordu idrar testleri yaptım hepsi negatif en sonunda kan verdim ama o da 1.20 değerinde çıktı yani o da negatif.. doktor beklememi söyledi 1-2 gün daha ve dün adet oldum maalesef. Başta kahverengiydi bugün ama normal adet kanaması gibi başladı bittikten sonra tekrar dr. görünücem gecikmeden dolayı tarihler birbirine karıştı..

Bu ay herkes bundan şikayetçi bende biraz daha bekliyim o zaman

Bende hala olamadım.Agrılarım da var.Bedenimi ayrı etkiliyor psikolojimi ayrı Siz doktora göründünüz mü?

Siz ne zaman gideceksiniz doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…