Hiç bir fikrim yok ama çok huzursuz ediyorBu ay benimde sanırım hayatımda ilk defa 7 gün gecikti, olamıyorum. Havalardan mı acaba
Canım merhaba bende adet gecikmenin 4 günü test yaptım hem kan hem idrar negatif çıktı 9 gün geçti test yaptım pozitif çıktı kanda da 299 doktor geç döllenme dedi bazen idrar testi de yanıltıcı olabiliyor. Kan testi mi versen acaba
Benim belirtilerim çok uyku yapıyordu çok uyuyordum halsizlik vardı birde benim göbek deligimin içinde ağrı oldu adet ağrısı gibi hem belimde hemde kasıklarımda da ağrı olduEmin olmak için bende onu düşünüyorum açıkcası.Sizde belirtiler nasıl oldu?Bende 2 hafta önce ara ara sol kasık agrısı ve mide bulantısı halsizlik oldu.Çok önemsemedm açıkcası.Son 1 haftadır feci bel agrım gögüs hassasiyetim ara ara adet olacakmışım gibi kasık agrılarım var.Ve adet olamadıgım için huzursuzluk var açıkcası.
Bu ay herkes bundan şikayetçi bende biraz daha bekliyim o zamanmerhaba herkese, maalesef bende aynı durumdaydım.. 10 gün gecikme oldu 1 kere bulantı yaşadım onun dışında ki belirtilerin hepsi adet ağrıları ve şişkinliği gibiydi.. ağrı çekiyordum fakat gelmiyordu idrar testleri yaptım hepsi negatif en sonunda kan verdim ama o da 1.20 değerinde çıktı yani o da negatif.. doktor beklememi söyledi 1-2 gün daha ve dün adet oldum maalesef. Başta kahverengiydi bugün ama normal adet kanaması gibi başladı bittikten sonra tekrar dr. görünücem gecikmeden dolayı tarihler birbirine karıştı..
Bu ay benim de gecikti BAT 13-14 Kasım dı. Maalesef hala adet olmadım, hamile de değilim. Adet olacakmışım gibi kramplar vs oluyor bir de psikolojik boyutu var, depresif hissediyorum baş ağrısı halsizlik vs. Alt üst oldumBu ay herkes bundan şikayetçi bende biraz daha bekliyim o zaman
Bende hala olamadım.Agrılarım da var.Bedenimi ayrı etkiliyor psikolojimi ayrıBu ay benim de gecikti BAT 13-14 Kasım dı. Maalesef hala adet olmadım, hamile de değilim. Adet olacakmışım gibi kramplar vs oluyor bir de psikolojik boyutu var, depresif hissediyorum baş ağrısı halsizlik vs. Alt üst oldum
Hayır, 6 gün gecikme için doktora gitmeyi düşünmüyorum, 14 Aralık’ta adet olmazsam o zaman giderim.Bende hala olamadım.Agrılarım da var.Bedenimi ayrı etkiliyor psikolojimi ayrıSiz doktora göründünüz mü?
Ben de iki doz biontech oldum ama beni etkilememişti, son dozumu temmuzda oldumBende aynı durumdayım biontech aşısının 2. dozunu olduktan sonra adet olamamaya başladım umarım düzelir
Siz ne zaman gideceksiniz doktoraMerhaba arkadaşlar 1 ay önce kadın doguma kontrole gittim herşeyimin normal oldugunu söyledi.Bu ay adetim 10 gün gecikti.2 hafta önce kasık agrısı yaşadım.Şuanda da ara ara adet olacakmışım gibi oluyor.Fakat adet olmuyorum.Adet gecikmesinin ardından 6. Ve 9. Günde idrarda gebelik testi yaptım negatif.Sizce başka bir sebebi olabilir mi?
Benim reglim çok düzenliydi taki aşı olana kadar bende temmuzda aşı oldum acaba aşıdan değilmi başka bir sorun varda öylemi denk geldi bilemiyorum pazartesi doktora gidicem.Ben de iki doz biontech oldum ama beni etkilememişti, son dozumu temmuzda oldum
Bende aynı durumdayım 5 gün gectıBende aynı durumdayım biontech aşısının 2. dozunu olduktan sonra adet olamamaya başladım umarım düzelir
Umarım düzeliriz. Geçen ay doktora sordum bu şikayetle gelen hasta çok dedi aşı olsak dert olmasak dert yani.Bende aynı durumdayım 5 gün gectı
Geçmiş olsun bu ay çok fazla var bu durumBende aynı durumdayım 5 gün gectı
Yaa ben burdan duydum cevremde hıc yok böyle olanGeçmiş olsun bu ay çok fazla var bu durum
Gercektenmı ya duzelmezse bu durumUmarım düzeliriz. Geçen ay doktora sordum bu şikayetle gelen hasta çok dedi aşı olsak dert olmasak dert yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?