Temmuzda olunan aşının kasımda etkili olacağını sanmam doktora gittikten sonra bize de yazın lütfen geçmiş olsunBenim reglim çok düzenliydi taki aşı olana kadar bende temmuzda aşı oldum acaba aşıdan değilmi başka bir sorun varda öylemi denk geldi bilemiyorum pazartesi doktora gidicem.
Umarım ya. Hamile olma ıhtımalım sıfır ama ınsan yıne strse gırıyorUmarım düzeliriz. Geçen ay doktora sordum bu şikayetle gelen hasta çok dedi aşı olsak dert olmasak dert yani.
Ben de forumlardan gördüm çevremde var mı bilmiyorumYaa ben burdan duydum cevremde hıc yok böyle olan
Neden düzelmesin tıp nelere çare buluyor bir süre adet söktürücü vs verir doktor altta yatan nedene bağlı olarak :)Gercektenmı ya duzelmezse bu durum
Doğru haklısınız olamayınca stresı ayrı bel agrısı ayrı psıkolojısıde ayrı bozuyorNeden düzelmesin tıp nelere çare buluyor bir süre adet söktürücü vs verir doktor altta yatan nedene bağlı olarak :)
Sağolun yazarım tabi.Temmuzda olunan aşının kasımda etkili olacağını sanmam doktora gittikten sonra bize de yazın lütfen geçmiş olsun
Doktor aşının yan etkisi olduğu için düzelir dedi ama bilemiyorum tabi.Gercektenmı ya duzelmezse bu durum
Benim de psikolojim çok kötü karın ağrısı motivasyonsuzluk depresif hissetme hepsi varDoğru haklısınız olamayınca stresı ayrı bel agrısı ayrı psıkolojısıde ayrı bozuyor
3 aydır adet olamadınız mı doktora gittiniz miBenim reglim çok düzenliydi taki aşı olana kadar bende temmuzda aşı oldum acaba aşıdan değilmi başka bir sorun varda öylemi denk geldi bilemiyorum pazartesi doktora gidicem.
Geçen 2 ay egzersizlerle adet oldum doktora gittim aşıdan olabiliyor dedi bu ay yine olamadım pazartesi tekrar doktora gidicem umarım başka bir sorun yoktur.3 aydır adet olamadınız mı doktora gittiniz mi
Egzersiz derken spor yaparak mı adet oldunuz anlamadım :)Geçen 2 ay egzersizlerle adet oldum doktora gittim aşıdan olabiliyor dedi bu ay yine olamadım pazartesi tekrar doktora gidicem umarım başka bir sorun yoktur.
Eğer başka bir sorun olsa ultrason ya da kanda çıkardı zatenGeçen 2 ay egzersizlerle adet oldum doktora gittim aşıdan olabiliyor dedi bu ay yine olamadım pazartesi tekrar doktora gidicem umarım başka bir sorun yoktur.
Youtube da adetin sökülmesi için egzersizler ve masaj var onları yaparak adet oldumEgzersiz derken spor yaparak mı adet oldunuz anlamadım :)
Ultrasona baktı ama kan istemedi bu defa kanada bakar inşallahEğer başka bir sorun olsa ultrason ya da kanda çıkardı zaten
Covid aşısından sonra da gecikme yaşayan çok insan var ama belirtileriniz hamilelik belirtilerinede benziyorMerhaba arkadaşlar 1 ay önce kadın doguma kontrole gittim herşeyimin normal oldugunu söyledi.Bu ay adetim 10 gün gecikti.2 hafta önce kasık agrısı yaşadım.Şuanda da ara ara adet olacakmışım gibi oluyor.Fakat adet olmuyorum.Adet gecikmesinin ardından 6. Ve 9. Günde idrarda gebelik testi yaptım negatif.Sizce başka bir sebebi olabilir mi?
Adet olan var mıGeçen 2 ay egzersizlerle adet oldum doktora gittim aşıdan olabiliyor dedi bu ay yine olamadım pazartesi tekrar doktora gidicem umarım başka bir sorun yoktur.
MalesefAdet olan var mı
Aynen ben de maalesefMalesef
Ya yok bugun ıdrar testı verdım tek cızgı anlamadım yaAdet olan var mı
Ben 9 gün gecikmeyle bu sabah normal seyrinde yoğunlukta adet oldum :) hatta hastanedeydim Bir arkadaşımın rapor işi için, akmaya başladığını hissettim eve nasıl koştum anlatamam. darısı başınıza geçmiş olsunYa yok bugun ıdrar testı verdım tek cızgı anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?