Adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fehos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fehos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
33
7
1
27
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım benim normalde adet olmam gerekti ama olmadım bugün 8 günüm deyim sizce kan versem cikarmi gebelik varmı yokmu diye kesin sonuc verirmi acaba

Kan her zaman kesin sonuçtur.. hatta kaset olan gebelik testini yapsanız ondada çıkar

Kan her zaman kesin sonuçtur.. hatta kaset olan gebelik testini yapsanız ondada çıkar
Yapmistim çok silik bir çizgi belirmişti sadece ama emin olamadım canım ya hani biraz daha beklemelimiyim yoksa gidip kan vermelimiyim acaba bu arada cevap verdiğin için çok tşk ediyorum

Yapmistim çok silik bir çizgi belirmişti sadece ama emin olamadım canım ya hani biraz daha beklemelimiyim yoksa gidip kan vermelimiyim acaba bu arada cevap verdiğin için çok tşk ediyorum
Rica ederim foto varsa paylasabilirsin...o silik çıkmasına kimi küçük olduğu yeni olduğu için diyor kimide normal bende öyle öğrenmiştim diyor.. ben mart ayında kimyasal gebelik yaşadım silikti adetime de üç gün vardı tüm testler silik çıktı bir gazla gidip kan verdim beta HCG 60 çıktı. Düşün Gecikmem olmadığı halde.. ama kimyasal oldu işte nasip diyeyim.. senin gecikmen varmış 8 gün diyosun.. bayağı da olmuş. İstersen 10.gun kan ver yarın ilk idrarla tekrar aynı marka kasetle yap koyulaşma olmuş mu gör..

Normalde bu ayın 9 suna olmam gerekti olmadım hani ilk defa başıma böyle birşey geliyor

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun kan verirsen bizimle paylaşırsın

Çok üzüldüm adına canım ama rabbim yeniden sana nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ins aslında resmini çekmiştim kameramda sıkıntı olduğu için çok belli etmemiş ama yinede tabiki paylaşmak isterim fikrini almak isterim

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım benim normalde adet olmam gerekti ama olmadım bugün 8 günüm deyim sizce kan versem cikarmi gebelik varmı yokmu diye kesin sonuc verirmi acaba
Kesin sonuç alırsın ben net pozitifi adetin 7.gunu gördüm

Çok sağol inşallah canım etkisini bayağı bir atlatamadim ama şuan iyiyim dış gebelik v.s olmasından iyidir.. Allah'ım tekrar sevincimi tamamlar inşallah ben beklerim sağlıklı olsunda at sen fotoyu zaten buraya da yükleyince biraz daha siliklesiyor.. sen istersen yarın ver kanı istersen Pts ver durabilirsen

Silikte olsa vardır tabi yalancı pozitif değilse bende silik bı şekilde öğrenmiştim yeni olduğu için siliktir

Telefonumun kamerası sıkıntılı olduğunu için ancak böyle cekebildim kızlar ya

Eklentiler

• 1000011691.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000011696.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000011692.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 19
İns canım ya rabbim isteyen herkese nasip etsin ins senjn adınada çok sevindim canım
Maalesef yarım saatlik bı yolculukta düşürdüm bebeğimi rabbim inşallah sana nasip etmistir güzel haberlerle gel lütfen

Silikte olsa vardır tabi yalancı pozitif değilse bende silik bı şekilde öğrenmiştim yeni olduğu için siliktir
Normalde bu ayın 9 olmam gerekti olmadım yaptım çok silik çizgi belirdi hani emin olamadım sormak istedim çok tşk ederim canim

Telefonumun kamerası sıkıntılı olduğunu için ancak böyle cekebildim kızlar ya
Hangi marka çizgiyi gördüm inşallah artimed days doctor freey falan değildir onlar yalancı pozitif gösteriyor

Maalesef yarım saatlik bı yolculukta düşürdüm bebeğimi rabbim inşallah sana nasip etmistir güzel haberlerle gel lütfen
Çok üzüldüm canım rabbim sana yeniden nasip etsin ins sendende güzel haberler alırız ins

Normalde bu ayın 9 olmam gerekti olmadım yaptım çok silik çizgi belirdi hani emin olamadım sormak istedim çok tşk ederim canim
Geç döllenme olabilir var ama gördüğüm kadarıyla silikte olsa var

Çok üzüldüm canım rabbim sana yeniden nasip etsin ins sendende güzel haberler alırız ins
İnşallah ilk once senden duyalimda ben 5 ay sonra düşünüyorum doktor 6 7 ay ara dedi kanamam çok olmuştu vücut toparlansin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…