Adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fehos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rabbim ins o gün hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin rabbim seni yeniden sevindirsin kucağına almayı nasip etsin ins

Hı tamam kuzum o zaman konuştuk seninle doğru.. bekle tabiki sağlığın yerine gelsin vücudun bir toparlansin rabbim her şekilde verir inşallah sağlığın yerinde olduktan sonra

Sen yeniden kaldın mı hamile yoksa düştü mü biz seninle oncekinde konuştuk sanki bu kadar erken değildi
Kimyasal olduğum aydan sonra hamile kaldım bebekte kese de vardı ama bı anda kanamam oldu yolculuk yaptım ertesi günü kanamam oldu doktora gittim bebekte kese de duruyor dedi yurt dışında yaşıyorum hiç bişey yapmadı yolladı eve akşamına keseyi düşürdüm kanama durdu ertesi günü gittim bakmadılar alttan muayene ettiler önceki gün alttan muayenede mahvetti beni bakmadılar düşer diye sonra eve geldim pazar günü bı anda su gibi kanamam oldu 9 saat acilde bekledim sistemleri berbat sonra baktılar düşmüş dediler vücudumda halsiz kaldı kanamadan dolayi adet oldum 2 defa normalde çok kanamam olurdu 3 gün bile sürmüyor kanamam vücutta kan kalmadı sanirim

Rabbim ins o gün hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin rabbim seni yeniden sevindirsin kucağına almayı nasip etsin ins
Amin inşallah hepimize nasip etsin rabbim işe başlama niyetim var başvuru yaptım yarın sonuçlanacak dua eder misiniz olumlu dönüş yaparlar inşallah en azından bı sure kafamı toparlarim

Çok üzüldüm canım çok zor şeyler yasamissin eminim bu süreç seni çok yormuş ama ins bundan sonra en güzel şekilde rabbim bebiş nasip edip kucağına almayı nasip etsin ins

Hı tamam kuzum o zaman konuştuk seninle doğru.. bekle tabiki sağlığın yerine gelsin vücudun bir toparlansin rabbim her şekilde verir inşallah sağlığın yerinde olduktan sonra
Amin inşallah canım dua edermisin iş görüşmesi yaptım yarın olumlu veya olumsuz dönüş yapacaklar inşallah olumlu sonuçlanir 7 aydır burdayım tek başımayım kimsem yok arkadaş çevrem yok duvar bana bakıyor ben duvara dil kursuna gidip geliyorum onun dışında gün boyu evdeyim piskolojim iyice gidecek derecedeyim inşallah iş olursa güzel olacak hersey

Amin inşallah hepimize nasip etsin rabbim işe başlama niyetim var başvuru yaptım yarın sonuçlanacak dua eder misiniz olumlu dönüş yaparlar inşallah en azından bı sure kafamı toparlarim
Tabiki dua ederim canım benim dualarım seninle

Çok üzüldüm canım çok zor şeyler yasamissin eminim bu süreç seni çok yormuş ama ins bundan sonra en güzel şekilde rabbim bebiş nasip edip kucağına almayı nasip etsin ins
Amin inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah rabbim

Ayy çok kötü olmuş canım ya onların sistemleri yüzünden kaybettin belkide bebeğini.. ben burda duyuyorum kanama olunca doktorlar bir hap veriyolar ki bebeği tutunsun diye galiba o hap işe yarıyor çoğunda.. sanada verilseydi belkide bebeğin seninle olacaktı.. çoğu yerde böyle ihmal durumları var ya tekrar anı yaşatmış gibi oldum üzme kendini rabbim yeniden sevindirecek bizleri inşallah

Anlayabiliyorum canım iş çok iyi gelecektir Allah yardımcın olsun inşallah olur yarın dua ederim sana

Dualarım sizinle kızlar ins sizlerdende bu güzel haberleri bekliyorum

Burda istedim vermediler saglikliysa zaten kalır sağlıksızsa gider dedi asla vermiyolar çok berbat bı sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…