Hangi marka çizgiyi gördüm inşallah artimed days doctor freey falan değildir onlar yalancı pozitif gösteriyor
Ayy canım çok tşk ederim ins vardır ya rabbim sanada nasip etsin canım benim seninde güzel haberlerini alırız insCanım var gayet yaa zaten gecikme de var istersen bekleme ayy ben bile heyecanlandım
Canım benimmmCansın sen hep duamdasin ya güzel haberler gel lütfen artık
Amin inşallahAyy canım çok tşk ederim ins vardır ya rabbim sanada nasip etsin canım benim seninde güzel haberlerini alırız ins
Ayyy inşallah birinin hamile olduğunu görünce kendim hamileymisim gibi o kadar seviniyorum ki umut oluyor banaAyy canım çok tşk ederim ins vardır ya rabbim sanada nasip etsin canım benim seninde güzel haberlerini alırız ins
Canım kuzenim almıştı eczaneden inan fark etmedim hani o heyecanla ya keşke ismine baksaydimAmin inşallahtestin markası neydi acaba
Benimde Kasımın sonunda olmuştu Ocak ayının sonunda hamile kaldım nasip ne zaman olursa o zaman bı de stres yapma lütfen takma takınca olmuyorCanım benimmminşallah ayy kimyasal sonrası kesin olur dedim ama olmadı bu ay inşallah inşallah sende bende amiinn
Allah razi olsun canim benim Rabbimde seni sevindirsin insAyyy inşallah birinin hamile olduğunu görünce kendim hamileymisim gibi o kadar seviniyorum ki umut oluyor bana
İnşallah canım burda hepimiz kardesiz birbirimize kötülük düşünmeden içtenlikle yazıyoruz hepimiz birbirimizi seviyoruzYaa kızlar Allah sizden razı olsun rabbim en güzel haberleride sizden duymayı nasip etsin ins Rabbim sizi bebek haberiyle mujdelesin ins sizi çok sevdim ya çok tşk ederim cevap verdiğiniz için
Amin inşallah güzel haberler duymayı nasip etsin rabbim inşallahYaa kızlar Allah sizden razı olsun rabbim en güzel haberleride sizden duymayı nasip etsin ins Rabbim sizi bebek haberiyle mujdelesin ins sizi çok sevdim ya çok tşk ederim cevap verdiğiniz için
Neyse sağlık olsun zaten bayağı gecikmen var gerekirse Pts ye kadar beklersin daha regl olmazsan kiiii olmazsinCanım kuzenim almıştı eczaneden inan fark etmedim hani o heyecanla ya keşke ismine baksaydim
Amin ins canım benim bu güzel haberide sizlerden bekliyorumAmin inşallah güzel haberler duymayı nasip etsin rabbim inşallah
İyiki katıldım.ya cansiniz gerçekten çok sevdim sizi vallaİnşallah canım burda hepimiz kardesiz birbirimize kötülük düşünmeden içtenlikle yazıyoruz hepimiz birbirimizi seviyoruzduaların için çok teşekkür ederim sendende Allah razı olsun
Sen yeniden kaldın mı hamile yoksa düştü mü biz seninle oncekinde konuştuk sanki bu kadar erken değildiBenimde Kasımın sonunda olmuştu Ocak ayının sonunda hamile kaldım nasip ne zaman olursa o zaman bı de stres yapma lütfen takma takınca olmuyor
Yaaa ins canım benim Allah razı olsunNeyse sağlık olsun zaten bayağı gecikmen var gerekirse Pts ye kadar beklersin daha regl olmazsan kiiii olmazsingelsin güzel sonuçlar
Bizde seniiiİyiki katıldım.ya cansiniz gerçekten çok sevdim sizi valla
Bizde seni çok sevdik canım iyiki geldinİyiki katıldım.ya cansiniz gerçekten çok sevdim sizi valla
Yaa çok tşk ederimBizde seniii
Yaa Çok tşk ederim canim benimBizde seni çok sevdik canım iyiki geldin
Kalmadım canım 9 Şubat'ta düşük yaptım 34 gün kanamam oldu hiç durmadan doktor 6 7 ay sakin dedi tekrar düşükle sonuçlanabilir bu sefer vücudunda kan kalmaz dedi o yüzden bekliyorum Ağustos sonuna kadar bekleyecemSen yeniden kaldın mı hamile yoksa düştü mü biz seninle oncekinde konuştuk sanki bu kadar erken değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?