Adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fehos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hangi marka çizgiyi gördüm inşallah artimed days doctor freey falan değildir onlar yalancı pozitif gösteriyor

Canım var gayet yaa zaten gecikme de var istersen bekleme ayy ben bile heyecanlandım
Ayy canım çok tşk ederim ins vardır ya rabbim sanada nasip etsin canım benim seninde güzel haberlerini alırız ins

Yaa kızlar Allah sizden razı olsun rabbim en güzel haberleride sizden duymayı nasip etsin ins Rabbim sizi bebek haberiyle mujdelesin ins sizi çok sevdim ya çok tşk ederim cevap verdiğiniz için

Ayy canım çok tşk ederim ins vardır ya rabbim sanada nasip etsin canım benim seninde güzel haberlerini alırız ins
Ayyy inşallah birinin hamile olduğunu görünce kendim hamileymisim gibi o kadar seviniyorum ki umut oluyor bana

Canım benimmm inşallah ayy kimyasal sonrası kesin olur dedim ama olmadı bu ay inşallah inşallah sende bende amiinn
Benimde Kasımın sonunda olmuştu Ocak ayının sonunda hamile kaldım nasip ne zaman olursa o zaman bı de stres yapma lütfen takma takınca olmuyor

Yaa kızlar Allah sizden razı olsun rabbim en güzel haberleride sizden duymayı nasip etsin ins Rabbim sizi bebek haberiyle mujdelesin ins sizi çok sevdim ya çok tşk ederim cevap verdiğiniz için
İnşallah canım burda hepimiz kardesiz birbirimize kötülük düşünmeden içtenlikle yazıyoruz hepimiz birbirimizi seviyoruz duaların için çok teşekkür ederim sendende Allah razı olsun

Amin inşallah güzel haberler duymayı nasip etsin rabbim inşallah

Canım kuzenim almıştı eczaneden inan fark etmedim hani o heyecanla ya keşke ismine baksaydim
Neyse sağlık olsun zaten bayağı gecikmen var gerekirse Pts ye kadar beklersin daha regl olmazsan kiiii olmazsin gelsin güzel sonuçlar

İnşallah canım burda hepimiz kardesiz birbirimize kötülük düşünmeden içtenlikle yazıyoruz hepimiz birbirimizi seviyoruz duaların için çok teşekkür ederim sendende Allah razı olsun
İyiki katıldım.ya cansiniz gerçekten çok sevdim sizi valla

Benimde Kasımın sonunda olmuştu Ocak ayının sonunda hamile kaldım nasip ne zaman olursa o zaman bı de stres yapma lütfen takma takınca olmuyor
Sen yeniden kaldın mı hamile yoksa düştü mü biz seninle oncekinde konuştuk sanki bu kadar erken değildi

Sen yeniden kaldın mı hamile yoksa düştü mü biz seninle oncekinde konuştuk sanki bu kadar erken değildi
Kalmadım canım 9 Şubat'ta düşük yaptım 34 gün kanamam oldu hiç durmadan doktor 6 7 ay sakin dedi tekrar düşükle sonuçlanabilir bu sefer vücudunda kan kalmaz dedi o yüzden bekliyorum Ağustos sonuna kadar bekleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…