Adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fehos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok artık... Öyle şey mi olur göz göre göre Allah bildiği gibi yapsın
Türkiye'ye gelmeyi düşündüm ama kanamam durmaz diye gelemedim 5 saat burdan İstanbula gidiyorum İstanbuldan kendi memleketim 1 saat 45 dk sürüyor göze alamadım geri çok tanıdığım var 3 defa düşük yaşıyan var saçma sapan sistemleri bı de berbat ya direk alttan muayene ediyolar canım aciyo dedikce 5 defa sürekli baktılar bakması yüzünden düştü belkide karından kanama olduğu için görmemişti

Amin ins çok doğru soyledin valla öyle seymi olur ya
Vallahi öyle ya ilk gittiğimde 9 saat bekledim muayene etmeleri için kalabalık değildi keyiflerini bekledim pazar günü acilde 12 saat bekledim öyle baktılar oturuyolar canları ne zaman almak isterse o zaman aliyolar

Valla canım böyle sistemleri Allah bildiği gibi yapsın böyle seymi.olur ya böyle sorumsuzlukmu olur gerçekten yaşadıklarına çok üzüldüm ama birdaha hamile kalma durumunda Türkiye'ye gelme şansın varsa Türkiye'ye gel bebeğini hayırlısıyla al.kucagina ondan sonra dön bence canım ya

Vallahi öyle ya ilk gittiğimde 9 saat bekledim muayene etmeleri için kalabalık değildi keyiflerini bekledim pazar günü acilde 12 saat bekledim öyle baktılar oturuyolar canları ne zaman almak isterse o zaman aliyolar
Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları vicdansizlik resmen ya nasıl bekletebilirler böyle seymi olur

Kanama bile düşüğe göre çok dediler kanamam çok olduğunu söylediğim halde asla ne bı ilaç verdiler ne de başka bişey yaptılar doğum yapanlar bile bu kadar kanama yaşamıyor diyo herkes o kadar halsiz kaldım ki günlerce asla durmadı ama hiç müdahale asla etmediler

Buraya getirmem çok zor olur ben vize için 3 yıl bekledim o da sorundu eğer aynı şeyi yaşarsam Türkiye'ye gelip hamile kalıp kendimi topladıktan sonra buraya dönüp öyle doğum yapmak için düşüncem var

Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları vicdansizlik resmen ya nasıl bekletebilirler böyle seymi olur
Öldükten sonra müdahale edecekler dedim eşime ölsen asla gelip bakmayacaklar o derece hastaneyi gitmek istemiyorum yaşadıklarım çok kötüydü

Şikayet etme şansın yokmuydu canım bunların yaptığı bildiğin sorumsuzluk ya onlar yüzüne kaybetmişsin bebeğini resmen ya Allah bildiği gibi yapsın bunları gerçekten böyle vurdum duymazlik olamaz ya o daha küçücük hayata tutunmaya çalışan bebeği sorumsuzluklari ve umursamamazliklari yüzüne kaybetmişsin ne acılar yasamissin Rabbim birdaha böyle acılar yaşatmasın rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin saglikla kucağına almayı nasip etsin canım benim ama bence hamile olduğunda Türkiye gel kucağına al bebisini öyle git canım

Oda olabilir canım

2 hastanede böyleydi maalesef geneli böyle sağlıkta hiç gelismemisler amin inşallah

Öldükten sonra müdahale edecekler dedim eşime ölsen asla gelip bakmayacaklar o derece hastaneyi gitmek istemiyorum yaşadıklarım çok kötüydü
Rabbim birdaha aynı acıyı yasatmasin ins canım benim ya

Yapmistim çok silik bir çizgi belirmişti sadece ama emin olamadım canım ya hani biraz daha beklemelimiyim yoksa gidip kan vermelimiyim acaba bu arada cevap verdiğin için çok tşk ediyorum
8 gün gecikme sonrasi eğer hamileyseniz kan testinde kesin çıkar. Eğer test yanıltıcı değilse silik çizgi bile gebelik var demektir

Ayy haklısın canım olmazdı öyle belkide ondan kaynaklı oldu dedigin gibi belli bir aylık olana kadar alttan baktirmayin diyolar ya ah ah.. çok geçmiş olsun yeniden canım benim yinede biz buna nasip diyelim skma canını Allah'ım yeniden sevindirsin senide

İstemedim kanama olduğu için mecburen bakacaz dediler yoksa çok direttim nasip kader kısmetmis ilk önce sizden hayırlı haberler alayım ondan sonra ben

İstemedim kanama olduğu için mecburen bakacaz dediler yoksa çok direttim nasip kader kısmetmis ilk önce sizden hayırlı haberler alayım ondan sonra ben
İnşallah hepimiz verelim o güzel haberi birbirimize

Kızlar malesef güzel haberlerle gelemedim doktor ultrasyonda kist gördü buda çok büyümüş ilacla eritmeye calisicak kistti eğer olmazsa ameliyatla alırım dedi yani anlicaginiz bebek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…