Adet geldi ama ovulasyon pozitif

seymos00

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
76
8
6
26
Kızlar 1 haftadır açık pembe ve kahverengi akıntı vardı tam adet günümde biraz adet oldum fakat çok az ovulasyon testi yaptım bende ama pozitif böyle bişeyin imkanı varmı ya başına gelen varmı

Kızlar 1 haftadır açık pembe ve kahverengi akıntı vardı tam adet günümde biraz adet oldum fakat çok az ovulasyon testi yaptım bende ama pozitif böyle bişeyin imkanı varmı ya başına gelen varmı
Gebelik testi yapın

Gebesiniz büyük ihtimalle kanama da tutunma kanamasıdır,ovulasyon testi ile gebelik testi yapanlar var regl günğ pozitifse gebelik varmış

Resmini yuklermisin hamile olma ihtimalin var

Adet günüm 5 eylül geldi ama normal değil çok az
Bende öyleydim adetin 20sinde peçeteye sildim 21 de adet gibi rengi ama yogunlugu çok çok azdi 23 de bitti test silik ama test baya belirgin adet günü böyle çıkmaz ovalasyon

Bugün hem bel ağrısı hemde kasık ağrısı çekiyorum ağrıdan duramıyorum yurt dışında yaşıyorum doğru dürüst bakmiyolar testin pozitif olmasını bekliyorum da olecem ağrıdan

Peki sizde hamilelik belli oldu mu
Gidip kan veremiyorum idrar testi yapiyolar net pozitifi görmeden kan almiyolar bakmiyolar da elim kolum bağlı bekliyorum ama şimdiye kadar net pozitif çıkacağını düşünüyorum o yüzden yoktur diyorum

Eklentiler

• IMG-20250906-WA0068.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20250906-WA0070.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG-20250906-WA0063.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 25
Gidip kan veremiyorum idrar testi yapiyolar net pozitifi görmeden kan almiyolar bakmiyolar da elim kolum bağlı bekliyorum ama şimdiye kadar net pozitif çıkacağını düşünüyorum o yüzden yoktur diyorum
Biraz da bekleyin bence sabah ilk ıdrarla mı yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…