Gebelik testi yapınKızlar 1 haftadır açık pembe ve kahverengi akıntı vardı tam adet günümde biraz adet oldum fakat çok az ovulasyon testi yaptım bende ama pozitif böyle bişeyin imkanı varmı ya başına gelen varmı
Gebesiniz büyük ihtimalle kanama da tutunma kanamasıdır,ovulasyon testi ile gebelik testi yapanlar var regl günğ pozitifse gebelik varmışKızlar 1 haftadır açık pembe ve kahverengi akıntı vardı tam adet günümde biraz adet oldum fakat çok az ovulasyon testi yaptım bende ama pozitif böyle bişeyin imkanı varmı ya başına gelen varmı
Gebesiniz büyük ihtimalle kanama da tutunma kanamasıdır,ovulasyon testi ile gebelik testi yapanlar var regl günğ pozitifse gebelik varmış
Dayanamayıp gidip test alcam şimdiGebelik testi yapın
Umarım inşallahGebesiniz büyük ihtimalle kanama da tutunma kanamasıdır,ovulasyon testi ile gebelik testi yapanlar var regl günğ pozitifse gebelik varmış
Sabah ilk idrarla yapın cıkmaz simdiDayanamayıp gidip test alcam şimdi
Erken veya normal farkeder miSabah ilk idrarla yapın cıkmaz simdi
Resmini yuklermisin hamile olma ihtimalin varKızlar 1 haftadır açık pembe ve kahverengi akıntı vardı tam adet günümde biraz adet oldum fakat çok az ovulasyon testi yaptım bende ama pozitif böyle bişeyin imkanı varmı ya başına gelen varmı
Erken gebelik yapsanız daha iyi ama muhtemelen gebesiniz şimdi de yapsanız çıkar benceErken veya normal farkeder mi
Resmini yuklermisin hamile olma ihtimalin var
Adet günüm 5 eylül geldi ama normal değil çok azBence hamilesin canım adet ne zaman var
Bende öyleydim adetin 20sinde peçeteye sildim 21 de adet gibi rengi ama yogunlugu çok çok azdi 23 de bitti test silik ama test baya belirgin adet günü böyle çıkmaz ovalasyonAdet günüm 5 eylül geldi ama normal değil çok az
Peki sizde hamilelik belli oldu muBende öyleydim adetin 20sinde peçeteye sildim 21 de adet gibi rengi ama yogunlugu çok çok azdi 23 de bitti test silik ama test baya belirgin adet günü böyle çıkmaz ovalasyon
Yaa umarım hamilesinizdir ❤Bugün hem bel ağrısı hemde kasık ağrısı çekiyorum ağrıdan duramıyorum yurt dışında yaşıyorum doğru dürüst bakmiyolar testin pozitif olmasını bekliyorum da olecem ağrıdan
Gidip kan veremiyorum idrar testi yapiyolar net pozitifi görmeden kan almiyolar bakmiyolar da elim kolum bağlı bekliyorum ama şimdiye kadar net pozitif çıkacağını düşünüyorum o yüzden yoktur diyorumPeki sizde hamilelik belli oldu mu
İnşallah ama umudum yok 1 haftadan fazla oldu net pozitif çıkardı şimdiye kadar bence yokYaa umarım hamilesinizdir ❤
Biraz da bekleyin bence sabah ilk ıdrarla mı yapıyosunuzGidip kan veremiyorum idrar testi yapiyolar net pozitifi görmeden kan almiyolar bakmiyolar da elim kolum bağlı bekliyorum ama şimdiye kadar net pozitif çıkacağını düşünüyorum o yüzden yoktur diyorum
Belki geç döllenmedir ondanda olabilirİnşallah ama umudum yok 1 haftadan fazla oldu net pozitif çıkardı şimdiye kadar bence yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?