E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.769 422 38 30 Bugün 01:41 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #21 seymos00 .!.: Biraz da bekleyin bence sabah ilk ıdrarla mı yapıyosunuz Genişletmek için tıkla... Evet beklemekten yoruldum 2 tane düşüğüm var umudum kalmadı maalesef
seymos00 .!.: Biraz da bekleyin bence sabah ilk ıdrarla mı yapıyosunuz Genişletmek için tıkla... Evet beklemekten yoruldum 2 tane düşüğüm var umudum kalmadı maalesef
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.769 422 38 30 Bugün 01:41 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #22 seymos00 .!.: Belki geç döllenmedir ondanda olabilir Genişletmek için tıkla... Ayyy inşallah öyledir rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
seymos00 .!.: Belki geç döllenmedir ondanda olabilir Genişletmek için tıkla... Ayyy inşallah öyledir rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
S seymos00 Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2024 76 8 6 26 Bugün 01:42 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #23 ekkiz .!.: Evet beklemekten yoruldum 2 tane düşüğüm var umudum kalmadı maalesef Genişletmek için tıkla... Rabbim kucağınızı boş bırakmasın tez vakitte nasip etsin ❤ şimdi test yaptım bende çıkmadı ama sabah ilk idrarla deniycem umarım vardır
ekkiz .!.: Evet beklemekten yoruldum 2 tane düşüğüm var umudum kalmadı maalesef Genişletmek için tıkla... Rabbim kucağınızı boş bırakmasın tez vakitte nasip etsin ❤ şimdi test yaptım bende çıkmadı ama sabah ilk idrarla deniycem umarım vardır
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.769 422 38 30 Bugün 01:43 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #24 seymos00 .!.: Rabbim kucağınızı boş bırakmasın tez vakitte nasip etsin ❤ şimdi test yaptım bende çıkmadı ama sabah ilk idrarla deniycem umarım vardır Genişletmek için tıkla... Amin inşallah dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah
seymos00 .!.: Rabbim kucağınızı boş bırakmasın tez vakitte nasip etsin ❤ şimdi test yaptım bende çıkmadı ama sabah ilk idrarla deniycem umarım vardır Genişletmek için tıkla... Amin inşallah dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah
S seymos00 Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2024 76 8 6 26 Bugün 01:43 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #25 ekkiz .!.: Amin inşallah dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah beraber güzel haberler alalım
ekkiz .!.: Amin inşallah dualarım seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah beraber güzel haberler alalım
I iremishk Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 511 138 18 23 Bugün 01:57 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #26 Benimde adete bi gun kaldı üstteki dünkü test alttakını akşam yapmıştım pike yakın çıktı tekrarmı yumurtluyorum acaba boyle bi ihtimal varmı Eklentiler IMG_4439.webp 6,7 KB · Görüntüleme: 13
Benimde adete bi gun kaldı üstteki dünkü test alttakını akşam yapmıştım pike yakın çıktı tekrarmı yumurtluyorum acaba boyle bi ihtimal varmı
S seymos00 Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2024 76 8 6 26 Bugün 02:13 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #27 iremishk .!.: Benimde adete bi gun kaldı üstteki dünkü test alttakını akşam yapmıştım pike yakın çıktı tekrarmı yumurtluyorum acaba boyle bi ihtimal var Genişletmek için tıkla... Adetiniz düzenli mi
iremishk .!.: Benimde adete bi gun kaldı üstteki dünkü test alttakını akşam yapmıştım pike yakın çıktı tekrarmı yumurtluyorum acaba boyle bi ihtimal var Genişletmek için tıkla... Adetiniz düzenli mi
I iremishk Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 511 138 18 23 Bugün 02:21 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #28 seymos00 .!.: Adetiniz düzenli mi Genişletmek için tıkla... Canım ben takıp altındayım letu kullanıyorum 25 ince çatlamayı gordum sonra sılık gidiyodu ıkı gundur denemek için yapıyodum akşamki boyle çıkınca bi şüpheye düşüyorum 8 eylül adet olmam gerekıyor
seymos00 .!.: Adetiniz düzenli mi Genişletmek için tıkla... Canım ben takıp altındayım letu kullanıyorum 25 ince çatlamayı gordum sonra sılık gidiyodu ıkı gundur denemek için yapıyodum akşamki boyle çıkınca bi şüpheye düşüyorum 8 eylül adet olmam gerekıyor
M melisagggg Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2025 44 8 1 26 Bugün 02:29 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #29 Hamilesin sabah ilk idrarka gebelik testi yapp
I iremishk Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 511 138 18 23 Bugün 02:36 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #30 melisagggg .!.: Hamilesin sabah ilk idrarka gebelik testi yapp Genişletmek için tıkla... Canımm inşallah oyledır ama yarında ovulasyon yapıcam yıne koyuysa pazartesi yapıcam testı bu sabah gebelık testı yaptım negatiftı
melisagggg .!.: Hamilesin sabah ilk idrarka gebelik testi yapp Genişletmek için tıkla... Canımm inşallah oyledır ama yarında ovulasyon yapıcam yıne koyuysa pazartesi yapıcam testı bu sabah gebelık testı yaptım negatiftı
S seymos00 Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2024 76 8 6 26 Bugün 11:22 Konu Sahibi Konu Sahibi seymos00 #31 melisagggg .!.: Hamilesin sabah ilk idrarka gebelik testi yapp Genişletmek için tıkla... Yaptım ama çıkmadı erken yaptım acaba
melisagggg .!.: Hamilesin sabah ilk idrarka gebelik testi yapp Genişletmek için tıkla... Yaptım ama çıkmadı erken yaptım acaba