Adet günü gelmeden silik çizgi

katinaizmir

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
2.839
3.289
658
İzmir
Merhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam

Eklentiler

• IMG_20220102_163443.webp
    IMG_20220102_163443.webp
    29 KB · Görüntüleme: 346
Merhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam
Evettt hayırlı olsun 😍

Canım belirtilerin neydi benim yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım var

Canım belirtilerin neydi benim yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım var
Benim de her ay ovulasyon sonrası göğüslerim agrimaya başlar, bu ay da öyle oldu, mide de yanma hissettim ama reflü kaynaklı sandım belki de hala o yüzden. İlk testi belirtilerden dolayı değil, antibiyotik kullanmadan önce kontrol amaçlı yapmak istedim, ikinciyi de testi doğrulamak adına, yani ilk testi yapmasam regl olacağımı düşünmeye devam ederdim👍🏻

Yaaa hayırlı olsunnn evet hamilesin besbelli çizgiler ❤️❤️❤️❤️ Kan verdin mi

Merhaba kizlar ♥️ Oncelikle; hamile kalmak isteyen butun kadinlar insallah en kisa zamanda kalirlar, saglikli bir hamilelikten sonrada saglik sihhatle evlatlarina kavusurlar insallah ♥️

Gel gelelim bize..testime bi goz atmanizi istesem? Sabahi nasil edicem bilmiyorum bi test daha icin!

Eklentiler

• C07AB44F-F303-4320-BF87-873C5B94AB60.webp
    C07AB44F-F303-4320-BF87-873C5B94AB60.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 274
Merhaba kizlar ♥️ Oncelikle; hamile kalmak isteyen butun kadinlar insallah en kisa zamanda kalirlar, saglikli bir hamilelikten sonrada saglik sihhatle evlatlarina kavusurlar insallah ♥️

Gel gelelim bize..testime bi goz atmanizi istesem? Sabahi nasil edicem bilmiyorum bi test daha icin!
Merhaba bu ovulasyon testi sanırım?

Kizlar yardımcı olur musunuz adetime 5 gün var ama hamilelik belirtisi yaşıyorum çok Kasım 6 da düşük yaptım doktor hemen gebe kalabilirsin dedi bugün test yaptım gölge gibi çıktı böyle olup hamilenolan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20220104_164327.webp
    Screenshot_20220104_164327.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 155
  • Screenshot_20220104_164318.webp
    Screenshot_20220104_164318.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 187
Merhaba, hayir hamilelik testi. Yurtdisinda boyleleride var haha..bugun maalesef dunki kadar silik cikmadi..ama icimde asiri bi hamileyim hissi var..
Ben bu konularda tecrübeli değilim ama bir kez bile silik çizgi çıksa testi bir kaç gün sonra yeniden tekrarlamak gerekiyormuş umarım bebisinize en hayırlı en yakın zamanda kavuşursunuz☺️

Back
X