Adet günü gelmeden silik çizgi

Yok tekrar test yapamdim günü mü bekliyorum buraya yazarım bir değişiklik olursa zaten hamilelik yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir çünkü aşırı sık idrar çıkma şişkinlik halsizlik bunların hamileliğin yanımda enfejsiyon belirtisi de siz test yapmadınız mı gününüze daha var mı
Evet var canım, 9 unda bekliyorum. Bu sabah yaptım ama negatifti. Aşırı şişkinlik kasık ağrısı bende de var

Merhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam
Bal gibi hamilesin hayırlı olsun güzelim ben de adetten 4 gün önce çok silik bir çizgiyle öğrendim 🥰

İnşallah pozitifleri görürüz benimde 3 gün kaldı ama en son 5 gün varken test yapmıştım birdaha yapmadım
regl en azından 1-2 gün geçerse daha net olur bişeyler, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh. sende 10 unda bekliyosun o zaman, benim de ayın 9 unda

Merhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam
Kan testi yaptırmanız iyi olur

Kızlar merhaba bat günümdü bugün ama hal adet olmadım bel agrım oluyor ara ara kaşıklarımı bi tuhaf hissediyorum sanki her an adet olacakmış gibiyim acaba hamilemiyim ki biliyorsunuz bi kaç gün önce testi atmıştım ve silikti

Hayırlı olsun cnm 👍🏻

Back
X