Merhaba arkadaşlarr bende de bir kaç belirti oluyor ama psikolojikte olabilir adetime daha bir hafta var hayırlısı hepinizin yazılarını okuduğumdaa hepiniz adına dua ettim çünkü sizi anlıyorum bende çok istiyorum bir bebişim olmasını umarım allahımm hepimizin gönlüne göre verir.
s.a. hayırlı cumalar kızlar
güzel haberlerle gelın ınsaallah
a.slm gunaydın hayırlı cumalr gunun ılk haberı bende olsun madem kızlar saat 6 suları test yaptım ve pozıtıf cıktı bugun doktora gıdıcem
a.slm gunaydın hayırlı cumalr gunun ılk haberı bende olsun madem kızlar saat 6 suları test yaptım ve pozıtıf cıktı bugun doktora gıdıcem
hadi hayırlı olsun çok sevindim :)
Maşallah...şükürler olsun. tebrik ederim. son gününe kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.. Ne mutlu şimdi ailene.. ohhh..misss
Hayırlı cumalar.
Ne güzel, inşaallah hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canım
23 aralığı bekleyenlerin durum nedir merak ediyoruuummm
bende 25 aralığı bekliyorum.dualarım tüm hamiş olmak isteyenlere:))
canım 22 ci olarak sen ne durumdasın asıl:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?