aslında en iyisini yapmşsın kenşe bendede olsa o cesaret sabırla alakası yok baktırmak en güzel bilinçli olmak lazım bende çok utanıyorum o alttan muayeneden
canım tabikide iyi ettin varsa bişey erkenden tedbir alırsınız iştee... Benim eltimler 1 sene yapmadılar çocuk dr a da gitmediler şimdide olmuyor 3 sene olcak tedbir almak gerek takdir allahtan.canım inş. Eşlerimizdede sorun çıkmaz yaaa..(amin)
işte geldim ve bende HAMİLEYİM.... çok mutluyum arkadaşlar sabah sağlık ocağında idrar testi yaptı hemşire anında çift çizgi çıktı şimdide kan verdim iki buçuk gibi alıcam sonucu çok şaşkınım sersem gibiyim allah sizlerede nasip etsin hepinize dua edicem :))))
işte geldim ve bende HAMİLEYİM.... çok mutluyum arkadaşlar sabah sağlık ocağında idrar testi yaptı hemşire anında çift çizgi çıktı şimdide kan verdim iki buçuk gibi alıcam sonucu çok şaşkınım sersem gibiyim allah sizlerede nasip etsin hepinize dua edicem :))))
çok mutlu oldum :))))) darısı başımıza sağlık ocağında yapılıyormuymuş dayanamayıp gidecem bendeeeeeee
tebrikler canımmm..gözun aydın..Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versın inş..
ayyyy canım benim çok sevindim senin adına...hayırlı uğurlu olsun bebişin....senin zaten baya bi belirtin vardı canm dimi?bize şöle bi anlatsana belirtilerini cicim toparlayalım belirtileri
ayyyyyyyyyyyyy bir hamişimiz daha olduuuuuuuuuuuuu :):):):):)):
kayraysmn...................ikinci hamişimiz
pearl..........................(ilk hamişimiz kabul ediyoruz)
merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık?
pijema2......................21 aralık(birdahaki aya inşallah canım)
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık (allah analı babalı büyütsün canım:)
esmerm.......................22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
denisss_86..................27 aralık
Tkale.........................29 aralık
tuuba_87....................30 aralık
dils3...........................01 ocak
Stggg5.......................01 ocak
ya canlar listeyi böle güzel görünce gözlerim dolurorrrr
bende bende bende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hamiş olmak istiyom hmde bu listede yarab nasip eyleeeee .8amin)
a.slm gunaydın hayırlı cumalr gunun ılk haberı bende olsun madem kızlar saat 6 suları test yaptım ve pozıtıf cıktı bugun doktora gıdıcem
canım benim inşallah bizde kalıcaz üzülme bu listeye gireceğiz bu ay olmasada yakın zamanda:)
varmı adet belirtin şafakdaşım
ya canlar listeyi böle güzel görünce gözlerim dolurorrrr
bende bende bende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hamiş olmak istiyom hmde bu listede yarab nasip eyleeeee .8amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?