Adet günü yerleşme kanaması olur mı?

Mrs Dalloway

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
521
599
23
29
Merhaba kızlar, 26 günde bir regl oluyorum. Geçen ay 14.günde yumurtlama gördüm Bugün de bat günüm. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Peçeteye çok az uçuk pembe kahvemsi bir akıntı geldi. Şüphelendim test yaptım. İdrar testi koyu bir şekilde pozitif çıktı. Regl günü yerleşme kanaması olabilir mi? Daha önce bir düşüğüm olduğu için tedirgin oldum.

Merhaba kızlar, 26 günde bir regl oluyorum. Geçen ay 14.günde yumurtlama gördüm Bugün de bat günüm. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Peçeteye çok az uçuk pembe kahvemsi bir akıntı geldi. Şüphelendim test yaptım. İdrar testi koyu bir şekilde pozitif çıktı. Regl günü yerleşme kanaması olabilir mi? Daha önce bir düşüğüm olduğu için tedirgin oldum.
merhaba ne durumdasınız

Merhaba benim de adete bir hafta kala açık pembe birkaç damla akıntım olmuştu. Beklenen adet günümde yani pazar günü ve bu sabah idrar testi yaptım. Silik pozitif çıktı. Bu akşama doğru yine birkaç damla pembe akıntım oldu. Ne anlama geliyor bilemiyorum henüz 🥲 sizi tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Back
X