Gebeliğe Hazırlık Adet günüm gecti kan testi yaptim fakat gebelik çıkmadı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten korkuluydum tüplerim mi tikali eşimde mi sorun var kafayi yiyodum enazindan hamile kalabildigime seviniyom sorun olmadigina

Kasimda 2 sene bitti. 8 ay falan korunmustum 1 bucuk yıldır deniyoz zaten 6 ayi adet olamamamla gecmisti polikistik overmisim ama teshis koymadi kimse bilemedim bende baya bi sure gitti oyle. Sonra tasindik ev bulamadik annemde kaldik 3 ay da oyle gitti. İki aydir klomen iciyodum bu ay yumurtlama gordum çok şükür tuttu inşallah yine tutar

5,66 cikmis canim kimyasal oldu heralde zaten 21 de cok düşüktü ogrendigimden beri hüzünlüydum. Bakalim kanama olcak mi
Uzulme canm bende geçen ay geçerdim kimyasalı baştan duyunca insan yikiliyo ama sonradan en azından yumurtalığım da yada tuplerimde bı sorun yokmuş diye rahatliyosunda ben bu ay da korunmasız yaptm yani doktorum korunmana gerek yok demişti ama test negatif çıktı adetimde gecikti pazartesi kan vercem işte negatif çıkarsa heralde kimyasaldan sonra adetim duzensizlesmistir derim

Korkuyorum ya negatif cikarsa diye bide 2 gün once idrar testi yaptim hicbisey cikmadi yavas yavas umudumu kesiyorum
Ben idrar testlerine pek güvenmiyorum açıkçası umudunu kaybetme bence streste yapma dediğin gibi yap madem bikac gün daha geçsin o şekil kan ver inşallah hamileyizdir

Evet cok şükür hamile kalabilmek de guzel kimyasal oldugun ay gecikmeden kac gun sonra kanama yasadin benim 6 gun olcak gecikmem

Evet cok şükür hamile kalabilmek de guzel kimyasal oldugun ay gecikmeden kac gun sonra kanama yasadin benim 6 gun olcak gecikmem
Ben 9. Günde kanama gördüm ilk değerim 58 cikmisti saglk ocaginda 2 gün sonra doktora gittim o gün 51 e düşmüştü 2 gün sonra yine gel dedi 2 gün sonrada 24 e kadar düşmüştü zaten o günde kanamam geldi. Kanama da 9 gün sürdü canm

Bende simdi sana yazdim kahverengi akintim gelmis basliyo heralde

Arkadaşlar dün test yapmıştım ilk etapta çizgi çıkmadı koymuştum kenara şimdi çöpe atacakken gördüm ikinci çizgi çıkmış geçerliliği var mi bunun

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…