- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
Tek günde bile beta yukseliyomus bakalmm sende son durumlar ne canmBelirtilerinin ayni bende adet gunu baktim degerim 0.1 cikti
Haftaya gidicem kan testi yapicam canımTek günde bile beta yukseliyomus bakalmm sende son durumlar ne canm
Senin kaç gün gecikti ki adetinHaftaya gidicem kan testi yapicam canım
Bugün 9 gün geçiyorSenin kaç gün gecikti ki adetin
Bugün 9 gün geçi
Bayagi da olmuş canm neden haftaya gideceksin 9 günde de belli olur heraldeBugün 9 gün geçiyor
5,66 cikmis canim kimyasal oldu heraldeBelirtilerinin ayni bende adet gunu baktim degerim 0.1 cikti
Yaa cok üzüldüm canım sıkma canını allah büyük inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebeliginiz olur5,66 cikmis canim kimyasal oldu heraldezaten 21 de cok düşüktü ogrendigimden beri hüzünlüydum. Bakalim kanama olcak mi
Korkuyorum ya negatif cikarsa diye bide 2 gün once idrar testi yaptim hicbisey cikmadi yavas yavas umudumu kesiyorumBayagi da olmuş canm neden haftaya gideceksin 9 günde de belli olur heralde
Aynen öyle umudunu kesme ne kadardır evlisinizZaten korkuluydum tüplerim mi tikali eşimde mi sorun var kafayi yiyodum enazindan hamile kalabildigime seviniyom sorun olmadigina
Uzulme canm bende geçen ay geçerdim kimyasalı baştan duyunca insan yikiliyo ama sonradan en azından yumurtalığım da yada tuplerimde bı sorun yokmuş diye rahatliyosunda5,66 cikmis canim kimyasal oldu heraldezaten 21 de cok düşüktü ogrendigimden beri hüzünlüydum. Bakalim kanama olcak mi
Ben idrar testlerine pek güvenmiyorum açıkçası umudunu kaybetme bence streste yapma dediğin gibi yap madem bikac gün daha geçsin o şekil kan ver inşallah hamileyizdirKorkuyorum ya negatif cikarsa diye bide 2 gün once idrar testi yaptim hicbisey cikmadi yavas yavas umudumu kesiyorum
Evet cok şükür hamile kalabilmek de guzelUzulme canm bende geçen ay geçerdim kimyasalı baştan duyunca insan yikiliyo ama sonradan en azından yumurtalığım da yada tuplerimde bı sorun yokmuş diye rahatliyosundaben bu ay da korunmasız yaptm yani doktorum korunmana gerek yok demişti ama test negatif çıktı adetimde gecikti pazartesi kan vercem işte negatif çıkarsa heralde kimyasaldan sonra adetim duzensizlesmistir derim
İnşallah canımBen idrar testlerine pek güvenmiyorum açıkçası umudunu kaybetme bence streste yapma dediğin gibi yap madem bikac gün daha geçsin o şekil kan ver inşallah hamileyizdir
Ben 9. Günde kanama gördüm ilk değerim 58 cikmisti saglk ocaginda 2 gün sonra doktora gittim o gün 51 e düşmüştü 2 gün sonra yine gel dedi 2 gün sonrada 24 e kadar düşmüştü zaten o günde kanamam geldi. Kanama da 9 gün sürdü canmEvet cok şükür hamile kalabilmek de guzelkimyasal oldugun ay gecikmeden kac gun sonra kanama yasadin benim 6 gun olcak gecikmem
Bende simdi sana yazdim kahverengi akintim gelmisBen 9. Günde kanama gördüm ilk değerim 58 cikmisti saglk ocaginda 2 gün sonra doktora gittim o gün 51 e düşmüştü 2 gün sonra yine gel dedi 2 gün sonrada 24 e kadar düşmüştü zaten o günde kanamam geldi. Kanama da 9 gün sürdü canm
Size cok üzüldüm insallah bende sizin gibi olmam korkmaya basladımBende simdi sana yazdim kahverengi akintim gelmisbasliyo heralde
Bitane daha yapsan daha iyi olur çünkü sonradan kuruma cizgisi olabiliyorArkadaşlar dün test yapmıştım ilk etapta çizgi çıkmadı koymuştum kenara şimdi çöpe atacakken gördüm ikinci çizgi çıkmış geçerliliği var mi bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?