- 6 Mayıs 2021
- 132
- 88
- 48
- 28
Mesajiniz gorunmuyorNe zaman yaptinjz
Ben adet olacağım gün kan testi yaptim degerim 0.1 ciktj simdid 8 gün oldu adet gunum gecikeli hâlâ adet olmadim kan testide bidaha yapmadı sadece kan testi yapmasan bi kac gun once idrar testi yaptim silik cizgi cikti 2 gun önce yine idar testi yaptim hicbisey cikmadi ama kan testi yapmadim dahaMesajiniz gorunmuyor
Insallah artar değerin peki doktor hamilelik olabilir dedi miBenimkide çok değişik adet gunumde negatif cikti adetim bir gun gecince silik cikti ve hep silik devam etti dun de 21cikti yarin bidaha vercem kan inşallah artar. İnşallah seninkide artar
Ben 2 gün once idrar testi yaptim 2 tane ikisinde de silik dahi olsa cikmadi önceden yapıyordum silik çıkıyordu 2 gun once bebeğime marka testlerden aldim 2tane yaptım hicbisey cikmadi 1 gun durduktan sonra hafif silik cizgi gibi vardi ama artık geçersiz oluyor ilk 5 dakika önemliBenimkide çok değişik adet gunumde negatif cikti adetim bir gun gecince silik cikti ve hep silik devam etti dun de 21cikti yarin bidaha vercem kan inşallah artar. İnşallah seninkide artar
Burayada yaz olur mu çok merak ediyorumSağlık ocaginda verdim doktorla yarin konuscam
Göğüslerin ve kasiklarinda ağrı var mi benim göğüslerim ara ara sızlıyorSağlık ocaginda verdim doktorla yarin konuscam
Göğüslerim cok aciyo karnimda da adet öncesi gibi ince bi ağrı var. Ve akintim da var beyazGöğüslerin ve kasiklarinda ağrı var mi benim göğüslerim ara ara sızlıyor
Bu belirtilerin hepsi bende de var ay insallah hamileyizdirGöğüslerim cok aciyo karnimda da adet öncesi gibi ince bi ağrı var. Ve akintim da var beyaz
Ne yaptınız kan testi verdiniz miİnşallah canim yazarim sonucu
Çok merak ediyorum canım belirtilerim aynı olduğu icin senin adetin kac gun gecikti benim bugun 9 gün oldu ama daha hicbisey yokBugun verdim aksam 5ten once cikar dedi. Özelde verdim ama yine aksam cikcakmis
İnşallah artar canım kalbini ferah tutBugun 5. Günüm. Doktor olabilir adetin 3gun gecmis 21 cok dusuk degil ama bi 10. günde gel tekrar yapalim dedi 5 gun sonra vercem bidahakini. İnşallah artar cok endiseliyim
Aynı belirtiler ya bende de aynı şekilde ama adet günü kanda negatif çıktı bende pazartesi kan vercem tekrar eğer adetim gelmezse. O gunle tam 1 hafta oluyo.Göğüslerim cok aciyo karnimda da adet öncesi gibi ince bi ağrı var. Ve akintim da var beyaz
Benimde cok gec yukseldi canim belki seninde yukselir belirtin varsaAynı belirtiler ya bende de aynı şekilde ama adet günü kanda negatif çıktı bende pazartesi kan vercem tekrar eğer adetim gelmezse. O gunle tam 1 hafta oluyo.
Belirtilerinin ayni bende adet gunu baktim degerim 0.1 ciktiAynı belirtiler ya bende de aynı şekilde ama adet günü kanda negatif çıktı bende pazartesi kan vercem tekrar eğer adetim gelmezse. O gunle tam 1 hafta oluyo.
Bende belki bi umut öyle olabilir mi ki diyorumBenimde cok gec yukseldi canim belki seninde yukselir belirtin varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?