Adet gününden önce silik idrar testi

Canım testlerde genelde ilk 10 dakikadan sonrası degerlendirilmiyor. Bir de gri çıkmışsa eğer cizgi, idrar kururken öyle bir çizgi birakabiliyormus. O yüzden gri olanları degerlendirmeyin diyorlar. Ama istersen başka bir test daha yap ya da günün geçtiyse kan testi ver belli mi olur inşallah bebiş vardır :)

Çok teşekkür ederim cevabın için. Bu çizgi hemen çıktı açıkçası belki göremiyor bile olabilirsiniz çok silik . Çok ümitlenmeyeyim diyorum da işte ilk kez ve hemen çıktığı için ümidime engel olamıyorum Başka marka testler denedim çıkmadı açıkçası bir de aynı marka testten bulursam tekrar deniyeyim diyorum da acaba başkaları da görüyor mu diye yazmak istedim

Gördüm ben canım adetine kaç gün var bir de hangi marka bu

Gördüm ben canım adetine kaç gün var bir de hangi marka bu
Süper Adetim düzensiz ama yaklaşık 30 günde bir oluyor bugün 1 gün geçti ama benim durumumda biraz normal Yurtdışındayım ben o yüzden markasını bilmiyorum çok dikkat etmedim. Hafif adet ağrım var işte onu da hamilelik belirtisine yormaya çalışıyorum

Benim de adetime 1 hafta kala başlamıştı adet agrilarim canım normalde ağrım olur birkaç saat sonra adet olurdum ama bu sefer olmamıştım :) adet sancısı belirti olabiliyor yani. hayırlısı olsun senin de canım istersen bir tane daha test yap

Ay hadi inşallah senin konunu görüp altta hamilelik günlüğünü de görünce daha bir umutlandım. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. Başka markadan test yaptım çıkmadı. Bu fotoğraftakini aldığım yere gideyim diyorum belki bu daha hassassa diye. Olmayabilir tabi ama inşallah benim de çıkar beraber bekleriz bebişlerimizi

İnşallah canım ben hem hassas testle hem normalle yapmıştım 4 gün önce çıkmıştı benim ama o kadar erken öğrenince de stresi çok oldu sonradan :)

Bir de bir şey soracağım test yaparken önce hang çizgi belirdi benimkinde ilk 2. çizgi göründü (silik tabi) sonra 1.si çıktı
Önce c gözükür canım testin kendi çizgisi sonra t gözükür yani hamilelik çizgisi bende hep öyle oldu. Tersi olmuşsa test bozukta olabilir bence bi daha tekrar et

Önce c gözükür canım testin kendi çizgisi sonra t gözükür yani hamilelik çizgisi bende hep öyle oldu. Tersi olmuşsa test bozukta olabilir bence bi daha tekrar et

Şimdi bir anda emin de olamadım öyle mi olmuştu diye bu testi dün yaptım çünkü. Sanırım yok yine bende ya işte ümitleniyor insan

Çizgi görünüyor biraz , adetin günü geçtimi iki gün sonra tekrar dene bence inşallah hamilesindir, benimde böyle silik çıkıyo ama ümitlenmeyede korkuyorum bikaç gün sonra tekrar deniycem

Çizgi görünüyor biraz , adetin günü geçtimi iki gün sonra tekrar dene bence inşallah hamilesindir, benimde böyle silik çıkıyo ama ümitlenmeyede korkuyorum bikaç gün sonra tekrar deniycem

Çizgi görünüyor cümlesi bile beni çok mutlu ediyor O yüzden çok teşekkür ederim mesajın için. Yani düzensiz adet günüm ama 30 günde bir oluyorum genelde 1 gün geçti. Senin testi görmüştüm ben benimkine göre çok daha belirgin bence hamilesin Ben senin yerinde olsam kan testine koşmuştum

Normalde bugün adet günüm en azından bikaç gün geçsin öyle gidiyim kan tahliline dedim. Oyüzden pazartesi ilk işim tahlil yaptırmak olucak sonucunu yazarım :) insan o silik çizgide bile birsürü hayal kurmaya başlıyo ama bi yandanda acaba yanılma payı var mı diye korkuyosun fotumlarda gezinip duruyorum günlerdir inşallah ikimizde güzel haberler alırız :)

İnşallah iyi haberlerini bekliyorum ben alamadım yeni bir test işten çıktığımda kapanmıştı eczane hem biraz daha bekleyeyim benim de adetim gelecek gibi oof of

İnşallah iyi haberlerini bekliyorum ben alamadım yeni bir test işten çıktığımda kapanmıştı eczane hem biraz daha bekleyeyim benim de adetim gelecek gibi oof of
Çokta düşünmemeye çalış stres yapma kendini nekadar rahat bırakırsan ihtimalde okadar fazla bence vücudunda rahat olması lazım :)

Merhaba kizlar ben bugun uye oldum adetim 5 gün geciyor idrar testi yaptim uc defa pozitif cikti ama kan testi yaptirdim ne ganif cikti acil cevap lutfen

Eklentiler

• IMG-20170203-WA0024.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 88
Bence gebe olma ihtimali çok yüksek. Kan testinde BHCG değeri yeterince yükselmediği için çıkmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…