Adet gününden önce silik idrar testi

Amin canım umarım hep hayırlı haberler alırız :)

Kizlar beta hcg testi yaptirdim sonucum 0-5 ml dediler ben simdi gebemiyim deilmiyim hala adet olmadim 15 gunum geciyor

Kizlar beta hcg testi yaptirdim sonucum 0-5 ml dediler ben simdi gebemiyim deilmiyim hala adet olmadim 15 gunum geciyor
canım değer 5ten küçük çıkarsa maalesef gebelik yok demektir. belki geç döllenmedir yine birkaç gün sonra yaptırıp emin olabilir testi..

Amin canım umarım hep hayırlı haberler alırız :)
selam canımm, dün gittim nöbetçi doktora baktırdım cumartesiye kadar dayanamadım. kesem göründü :):):) 9 mm şuanda. bebek görünmedi tabii, bir ya da iki hafta sonra görürsün bebeği dedi. haftaya yine de gel tekrar bakarız dedi. bebek daha geç gözüküyor heralde değil mi :)

Günaydın canım çok sevindim :) evet bebek daha geç görünüyor biz 6+2 de bile görememiştik karından. Yarın gidicez tekrar hem bebek hem kalp atışı için umarım bende senin gibi iyi haberler alırım :))

ayy inşallah canım, güzel hayırlı haberler alalım hep..
ben tam kaç haftadayım ona emin olamıyorum doktor da emin değil çok karıştı kafam.. normalde SAT 1 ocak, ama geç döllenme olabilir demişti. dün sordum bebek görmeden net söyleyemem dedi. anlamadım gitti

Bebeği görene kadar sata göre söylüyor doktorlar ne kadarlık hamile olduğunu ama zaten ultrasonda satla uyumlu çıkıyor genelde çok ufak oynamalar olabilirmiş canım o da önemli değil diyorlar

Bebeği görene kadar sata göre söylüyor doktorlar ne kadarlık hamile olduğunu ama zaten ultrasonda satla uyumlu çıkıyor genelde çok ufak oynamalar olabilirmiş canım o da önemli değil diyorlar
anladım canım, çok sağol. bakalım artık birkaç hafta içinde hem bebek hem kalp atışı göreceğiz heralde :)
hayırlı haberler almak nasip olsun hep inşallah :)

anladım canım, çok sağol. bakalım artık birkaç hafta içinde hem bebek hem kalp atışı göreceğiz heralde :)
hayırlı haberler almak nasip olsun hep inşallah :)
Amin canım inşallah görürsün merak etme. Ben de yarın inşallah güzel haberler alırım öyle gelirim buraya :)

Cok sevindim kizlar insalh hep boyle guzl haberlerle gelirsiniz bende doktora gittim 16 gunum geciyor adet olmadim bana adet sokturucu ilac filan verdi bakalim hersey hakkan hayirlisi

Arkadaslar mrb adet gününden once test yapıp pozitif cıkan oldu mu acaba aranızda

Kızlar ben hayali çizgi mi görüyorum anlamadım bir bakarmısınız testi dün yaptım ikinci çizgi çok silik gördüm görüntü biraz bozuk olabilir telefonda düzenlemeye çalıştım

Eklentiler

• IMG_20170419_090313.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 229
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…