- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Melan-kolik5
-
Amin canım umarım hep hayırlı haberler alırız :)pazar günü gitmiştik keseye benzer bir şey var dedi 3mm kadarcık dedi :) ctesi tekrar çağırdı kesin görürüz ozaman dedi. cumartesi gideceğim inşallah görürüz.
sağ salim tüm gelişmeleri geçiririz inşallah hep beraber..
canım değer 5ten küçük çıkarsa maalesef gebelik yok demektir. belki geç döllenmedir yine birkaç gün sonra yaptırıp emin olabilir testi..Kizlar beta hcg testi yaptirdim sonucum 0-5 ml dediler ben simdi gebemiyim deilmiyim hala adet olmadim 15 gunum geciyor
selam canımm, dün gittim nöbetçi doktora baktırdım cumartesiye kadar dayanamadım. kesem göründü :):):) 9 mm şuanda. bebek görünmedi tabii, bir ya da iki hafta sonra görürsün bebeği dedi. haftaya yine de gel tekrar bakarız dedi. bebek daha geç gözüküyor heralde değil mi :)Amin canım umarım hep hayırlı haberler alırız :)
Günaydın canım çok sevindim :) evet bebek daha geç görünüyor biz 6+2 de bile görememiştik karından. Yarın gidicez tekrar hem bebek hem kalp atışı için umarım bende senin gibi iyi haberler alırım :))selam canımm, dün gittim nöbetçi doktora baktırdım cumartesiye kadar dayanamadım. kesem göründü :):):) 9 mm şuanda. bebek görünmedi tabii, bir ya da iki hafta sonra görürsün bebeği dedi. haftaya yine de gel tekrar bakarız dedi. bebek daha geç gözüküyor heralde değil mi :)
ayy inşallah canım, güzel hayırlı haberler alalım hep..Günaydın canım çok sevindim :) evet bebek daha geç görünüyor biz 6+2 de bile görememiştik karından. Yarın gidicez tekrar hem bebek hem kalp atışı için umarım bende senin gibi iyi haberler alırım :))
Bebeği görene kadar sata göre söylüyor doktorlar ne kadarlık hamile olduğunu ama zaten ultrasonda satla uyumlu çıkıyor genelde çok ufak oynamalar olabilirmiş canım o da önemli değil diyorlarayy inşallah canım, güzel hayırlı haberler alalım hep..
ben tam kaç haftadayım ona emin olamıyorum doktor da emin değil çok karıştı kafam.. normalde SAT 1 ocak, ama geç döllenme olabilir demişti. dün sordum bebek görmeden net söyleyemem dedi. anlamadım gitti
anladım canım, çok sağol. bakalım artık birkaç hafta içinde hem bebek hem kalp atışı göreceğiz heralde :)Bebeği görene kadar sata göre söylüyor doktorlar ne kadarlık hamile olduğunu ama zaten ultrasonda satla uyumlu çıkıyor genelde çok ufak oynamalar olabilirmiş canım o da önemli değil diyorlar
Amin canım inşallah görürsün merak etme. Ben de yarın inşallah güzel haberler alırım öyle gelirim buraya :)anladım canım, çok sağol. bakalım artık birkaç hafta içinde hem bebek hem kalp atışı göreceğiz heralde :)
hayırlı haberler almak nasip olsun hep inşallah :)
Canım kan testin negatif mi çıkmıştı senin adet söktürücü verdiCok sevindim kizlar insalh hep boyle guzl haberlerle gelirsiniz bende doktora gittim 16 gunum geciyor adet olmadim bana adet sokturucu ilac filan verdi bakalim hersey hakkan hayirlisi
evde yaptim pozitif cikti kanda negatif cikti bugun doktora gittim.gebe olmadigimi kisttimin oldugunu soyledi adet sokturucu ve cesit cesit ilac yazdi 10 gun snra yine gitcemCanım kan testin negatif mi çıkmıştı senin adet söktürücü verdi
Kistin idrarda bazen pozitif cikarabildigini okumuştum canım. Hayırlısı olsun inşallah bir sonraki ay gelir bebişin :)evde yaptim pozitif cikti kanda negatif cikti bugun doktora gittim.gebe olmadigimi kisttimin oldugunu soyledi adet sokturucu ve cesit cesit ilac yazdi 10 gun snra yine gitcem
Canım kuzumun kalp atışlarını duyduk bugün hatta hareket bile etti çok şükür gördük :) darası başına olsun inşallah :)Amin canım inşallah görürsün merak etme. Ben de yarın inşallah güzel haberler alırım öyle gelirim buraya :)
Ben 4 gün önce yapmıştım silik çıkmıştı canımArkadaslar mrb adet gününden once test yapıp pozitif cıkan oldu mu acaba aranızda
Ya benım de dort gun var ve bgun yaptım negatf moralim bozlduBen 4 gün önce yapmıştım silik çıkmıştı canım
Kızlar ben hayali çizgi mi görüyorum anlamadım bir bakarmısınız testi dün yaptım ikinci çizgi çok silik gördüm görüntü biraz bozuk olabilir telefonda düzenlemeye çalıştım
Evet en iyisi o teşekkür ederimçok damlatmışsın cnm yaaa testi tekrarla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?