Adet gününden önce silik idrar testi

Merhaba kizlar ben bugun uye oldum adetim 5 gün geciyor idrar testi yaptim uc defa pozitif cikti ama kan testi yaptirdim ne ganif cikti acil cevap lutfen
Kullandığın bi ilaç falan varsa o etkilemiştir belki idrar testini baktığım bikaç yorumda ilaçlar yada bazı rahatsızlıklar idrar testini etkileyebiliyor yazıyodu, idrar testin hangi marka canım buarada?

Kullandığın bi ilaç falan varsa o etkilemiştir belki idrar testini baktığım bikaç yorumda ilaçlar yada bazı rahatsızlıklar idrar testini etkileyebiliyor yazıyodu, idrar testin hangi marka canım buarada?
Valla tattlim eczaneden aldim testtimi hemde farkli farkli eczaneden aldim yaptim pozitif kan testi yaptirdim negatif cikti bende anlamis deilim kesinlikle ne bi hastalik ne bi ilac kullanmadim

Acana test markasındanda kaynaklanabilir mi dedim de, bebe time marka teste pek güvenilir demiyolar mesela forumlardada hamile olmadığım halde pozitif çıktı yazan çok olmuş da

Kafam cok karisti bende bilmiyorum ama marka bebetime deildi baska bir markaydi
Bi doktora git ultrasonla bakılsın derim bence canım geçen ay yumurtalık kistim vardı yumurta çatlayamamış kiste dönüşmüş hamilelik belirtileride vardı yumurtalık kistleride bazen gebelik hormonunu yükseltebilir yada belirtilerin görünmesini sağlayabilirmiş önemli bi kist değil bugün hem kan tahlili yaptırıp hem kiste baktırıcam , inşallah bişey yoktur ama yine bi doktora görün istersen aklında kalmamış olur için rahatlar

Gecmis olsun tatlim umarim kotu bisey cikmaz sevgiyle öpuyorumm

Değerin çok iyi çıkmış ben adet günümden 2 gün önce 88 le öğrenmiştim çok panik olmuştum düşük diye :)
Değerlerin kaç olması gerektiğini pek bilmiyorum doktorumda hastaneden ayrılmıştı sonuç çıkana kadar gösteremedim ama kişiden kişiye göre değişiyodur heralde önemli olan sağlıklı olmaları :)

Aynen canım kişiden kişiye degisiyomus önemli olan 2 günde 2 katına çıkması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…