- Konu Sahibi Melan-kolik5
-
Kanda yükseldikten sonra idrara geçmiyo mu ama önce kanda çıkması lazım değil mi ?Bence gebe olma ihtimali çok yüksek. Kan testinde BHCG değeri yeterince yükselmediği için çıkmamıştır.
Kullandığın bi ilaç falan varsa o etkilemiştir belki idrar testini baktığım bikaç yorumda ilaçlar yada bazı rahatsızlıklar idrar testini etkileyebiliyor yazıyodu, idrar testin hangi marka canım buarada?Merhaba kizlar ben bugun uye oldum adetim 5 gün geciyor idrar testi yaptim uc defa pozitif cikti ama kan testi yaptirdim ne ganif cikti acil cevap lutfen
Valla tattlim eczaneden aldim testtimi hemde farkli farkli eczaneden aldim yaptim pozitif kan testi yaptirdim negatif cikti bende anlamis deilim kesinlikle ne bi hastalik ne bi ilac kullanmadimKullandığın bi ilaç falan varsa o etkilemiştir belki idrar testini baktığım bikaç yorumda ilaçlar yada bazı rahatsızlıklar idrar testini etkileyebiliyor yazıyodu, idrar testin hangi marka canım buarada?
Kafam cok karisti bende bilmiyorum ama marka bebetime deildi baska bir markaydiAcana test markasındanda kaynaklanabilir mi dedim de, bebe time marka teste pek güvenilir demiyolar mesela forumlardada hamile olmadığım halde pozitif çıktı yazan çok olmuş da
Bi doktora git ultrasonla bakılsın derim bence canım geçen ay yumurtalık kistim vardı yumurta çatlayamamış kiste dönüşmüş hamilelik belirtileride vardı yumurtalık kistleride bazen gebelik hormonunu yükseltebilir yada belirtilerin görünmesini sağlayabilirmiş önemli bi kist değil bugün hem kan tahlili yaptırıp hem kiste baktırıcam , inşallah bişey yoktur ama yine bi doktora görün istersen aklında kalmamış olur için rahatlarKafam cok karisti bende bilmiyorum ama marka bebetime deildi baska bir markaydi
Ne zaman çıktı çizgi canım genelde 15 dakikadan sonrasını degerlendirmeyin diyorlarMerhaba kizlar ben bugun uye oldum adetim 5 gün geciyor idrar testi yaptim uc defa pozitif cikti ama kan testi yaptirdim ne ganif cikti acil cevap lutfen
Gecmis olsun tatlim umarim kotu bisey cikmaz sevgiyle öpuyorummBi doktora git ultrasonla bakılsın derim bence canım geçen ay yumurtalık kistim vardı yumurta çatlayamamış kiste dönüşmüş hamilelik belirtileride vardı yumurtalık kistleride bazen gebelik hormonunu yükseltebilir yada belirtilerin görünmesini sağlayabilirmiş önemli bi kist değil bugün hem kan tahlili yaptırıp hem kiste baktırıcam , inşallah bişey yoktur ama yine bi doktora görün istersen aklında kalmamış olur için rahatlar
5 dakikada belirginlesti kafam cok karisik bebis olsun istiyorumNe zaman çıktı çizgi canım genelde 15 dakikadan sonrasını degerlendirmeyin diyorlar
Hakkında hayırlısı olsun canım ama çok değişik bir durum cidden kan testi sonucun kaç çıktı5 dakikada belirginlesti kafam cok karisik bebis olsun istiyorum
Tskler tatlim bende şaşkinliktayim. Kan testi sonocumu bilmiyorum eşim aldi sadece negatifmis dediHakkında hayırlısı olsun canım ama çok değişik bir durum cidden kan testi sonucun kaç çıktı
Bi daha yaptır o zaman canım 2 gün SONRATskler tatlim bende şaşkinliktayim. Kan testi sonocumu bilmiyorum eşim aldi sadece negatifmis dedi
bi daha yaptır o zaman canım 2 gün SONRA
Tamam canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)Allahtan bisey olmazsa aynen uc bes gun sonra bidaha yaptircam sizide bilgilendiririm insalh sevgilerimle
Hadi hayırlı olsun canım gözün aydın :)Kan testi yaptırdım sonucum 520 çıktı
Çok teşekkürler canım :)Hadi hayırlı olsun canım gözün aydın :)
Değerin çok iyi çıkmış ben adet günümden 2 gün önce 88 le öğrenmiştim çok panik olmuştum düşük diye :)Çok teşekkürler canım :)
Değerlerin kaç olması gerektiğini pek bilmiyorum doktorumda hastaneden ayrılmıştı sonuç çıkana kadar gösteremedim ama kişiden kişiye göre değişiyodur heralde önemli olan sağlıklı olmaları :)Değerin çok iyi çıkmış ben adet günümden 2 gün önce 88 le öğrenmiştim çok panik olmuştum düşük diye :)
Aynen canım kişiden kişiye degisiyomus önemli olan 2 günde 2 katına çıkması :)Değerlerin kaç olması gerektiğini pek bilmiyorum doktorumda hastaneden ayrılmıştı sonuç çıkana kadar gösteremedim ama kişiden kişiye göre değişiyodur heralde önemli olan sağlıklı olmaları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?