- Konu Sahibi Melan-kolik5
-
Çok sevindim canım ya belliydi zaten senin Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKan testi yaptırdım sonucum 520 çıktı
Nasil yabi tatlim idrar testi var cikti sonra negatif mi cikti ben anlamadim simdi konuyu lutfen bilgilendirirmisin bniKızlar bu arada ben test yaptım ve negatif çıktı. normalde aylardır kafama takmıyordum ama silik çizgi yüzünden çok ümitlenmiştim. Çok üzüldüm gerçekten. Bir haftadır tek taraflı ağrım var ama adetim de hala gelmedi. İşte pko böyle bir şey, ne zamandır düzenlendi diye seviniyordum yine gitti düzen.
Amin canım inşallah sağ salim alırız kucağımızzaÇok sevindim canım ya belliydi zaten senin Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Pko dediğin ne oluyo canım? Hiç üzülme Allah herşeyi hayırlı zamanda versinKızlar bu arada ben test yaptım ve negatif çıktı. normalde aylardır kafama takmıyordum ama silik çizgi yüzünden çok ümitlenmiştim. Çok üzüldüm gerçekten. Bir haftadır tek taraflı ağrım var ama adetim de hala gelmedi. İşte pko böyle bir şey, ne zamandır düzenlendi diye seviniyordum yine gitti düzen.
Nasil yabi tatlim idrar testi var cikti sonra negatif mi cikti ben anlamadim simdi konuyu lutfen bilgilendirirmisin bni
Pko dediğin ne oluyo canım? Hiç üzülme Allah herşeyi hayırlı zamanda versin
Hmm çok fazla bi bilgim yok benim geçmiş olsun canım , hiç bişey olmadığı halde millet kaç ay bekliyo doktorlar bile korunmayı bıraktığınız ilk 6 ay olma ihtimali çok düşük oyüzden hemen olmassa üzülmeyin diyo , bana öyle demişti doktorumPolikistik over sendromu canım ya adet düzensizliği yapıyor hamileliği zorlaştırıyor ama pkolu olup ilk seferde hamile kalanlar da var.Ben onlardan değilim maalesef.
Uzulmeye haktan hayirlisi canm bnde ayni oyle oldum suan bnde adet olmadim kan tahlili yaptiriyorum negatif idrar pozitif anlamis deilimCanım
Canım birkaç sayfa önce resmini koymuştum testin pek belirgin değildi açıkçası ama yine de hafif görünüyordu çizgi umitlenmistim ama testin aynısından aldım haftasonu negatif çıktı
Uzulmeye haktan hayirlisi canm bnde ayni oyle oldum suan bnde adet olmadim kan tahlili yaptiriyorum negatif idrar pozitif anlamis deilim
Hmm çok fazla bi bilgim yok benim geçmiş olsun canım , hiç bişey olmadığı halde millet kaç ay bekliyo doktorlar bile korunmayı bıraktığınız ilk 6 ay olma ihtimali çok düşük oyüzden hemen olmassa üzülmeyin diyo , bana öyle demişti doktorum
Evet canımm Allah'ın taktiri Allah şimdilik nasip etmediyse vardır bi hayır doğru zamanı değildir, en kısa zamanda nasip olur inşallahOrası öyle. Benim neredeyse 2 yıldır olmuyor işte. Bir arkadaşım adetinin son günündeki ilişkiden kaldı, bir arkadaşım ay içinde tek ilişkiden kaldı. Benim ikna ettiğim hadi gel deneyelim dediğim arkadaşımın çocuğu şu an yürüyor
Allah'ın takdiri işte. Bizlere de dua edin
Cok sukur benim 4 yasinda bi kizim var rabbim insalh sizlerede verir insalh dualarim sizinleBenim neredeyse 2 senedir olmuyor ama işte çok yoğun çalıştığım için çok istesem de ne zaman hayırlısıysa diyordum. Hatta düzenli değil ilişkilerimiz. Ya o belli belirsiz çizgiyi görmesem zaten ümidim yoktu üzülmeyecektim. Ama yine başladım sayfalarca forum okumaya çünkü adetim hala gelmediÜmit etmek de kötüymüş.
Senin durumun gerçekten ilginç canım adet zamanın geçti değil mi? bence başka bir yerde daha kan testi yaptır hala pozitif çıkıyorsa ya da adetin gelmediyse çünkü olur mu olur laboratuvarda hata olmuş olabilir.
Benim de aynen böyle çıktı canım. kan testi bi yaptırdım 89.99 çıktı çok şükür :) bence kan testi yap kesin emin ol ama var bence de :) hayırlı olsunMerhaba kızlar cumartesi beklenen adet tarihim dün akşam idrar testi yaptım silik çıktı bu sabah testi tekrarladım yine silik çizgi var emin olamadım hamilelik var mı yok mu bu da bu sabah yaptığım test fikirlerinize ihtiyacım var :)Eki Görüntüle 1934245
Benim de kan testim 88 çıkmıştı canım ben 2 aylık hamileyim zaten Allah'a çok şükür :)Benim de aynen böyle çıktı canım. kan testi bi yaptırdım 89.99 çıktı çok şükür :) bence kan testi yap kesin emin ol ama var bence de :) hayırlı olsun
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah. hepimize sağlıklı doğumlar :)Benim de kan testim 88 çıkmıştı canım ben 2 aylık hamileyim zaten Allah'a çok şükür :)
Amin canım inşallah :) 6+2 gittik en son canım duyamadık cuma tekrar gidicez 8+5 olucak o zaman doktor duyulur dedi onun stresini yaşıyorum şuan inşallah cuma duyarız sen keseyi kalp atışını falan gördün müçok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah. hepimize sağlıklı doğumlar :)
bu arada kalp atışı kaçıncı haftanda duyuldu?
pazar günü gitmiştik keseye benzer bir şey var dedi 3mm kadarcık dedi :) ctesi tekrar çağırdı kesin görürüz ozaman dedi. cumartesi gideceğim inşallah görürüz.Amin canım inşallah :) 6+2 gittik en son canım duyamadık cuma tekrar gidicez 8+5 olucak o zaman doktor duyulur dedi onun stresini yaşıyorum şuan inşallah cuma duyarız sen keseyi kalp atışını falan gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?