Adet gününden önce yapılan gebelik testi

Merhaba arkadaşlar benim reglime 5 gün var ama dayanamayıp test yaptım Gününden önce belli olmuyor galiba negatif gibi sonuç ama yinede belli belirsiz çizgi var umut dünyası sizce sonuç ne olur
Canım bu gebelik testi albi mi şimdi fark ettim. Bir kaç yerde yanılttığını görmüştüm. Başka gebelik testi ile dene canım

Canım bu gebelik testi albi mi şimdi fark ettim. Bir kaç yerde yanılttığını görmüştüm. Başka gebelik testi ile dene canım
Evet canım albi teşekkür ederim düşüncen için Daha yeni düşündüğümüz için bebişi pek araştırmamıştım hangisi iyi değil Günüm geçsin öyle deneyeceğim bakalım alıp yada kan testi yaptırıp sanki adet olacakmışım gibi geliyor ağrılarım var belimde arada kasıklarıma giriyor ağrı bakalım sonuç ne olacak

Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu Ağrı olur diyorlar canım. İnşallah bebeşin seninledir.

Selam kızlar ben cuma akşam üstüne doğru regl oldum bugün üçüncü günümdeyim önümüzde ki aya kaldı yeni heyecanlar bekleyişler

Bende bugün regl oldum. Diğer aya kaldı artık.
Canım ben prolaktin takibi de yaptırdığım için reglimin üçüncü günü yine sabah aç karnına kan verdim geçen ay 48 çıkan değerim bu sefer 12.25 çıktı moralim yerinde inşallah bu ay Rabbim nasip eder sende takibini yaptır inşallah yüksek değildir

Çok iyi. Çok sevindim. En kısa zamanda bebişin olur inşallah hayırlısıyla

Merhaba evet ben bata 1 hafta kala ogrendim bende kaşık ve rahimde batma göğüslerinde aşırı acı vardi ama uçlarında degil genelinde vardi. Yüzümde kucuk kucuk sivilceler çıktı birde saçım yağlanmaya başladı son 3 gündür de aşırı uykum geliyor bende bunlar oldu bata 6 gun varken 2. Çizgiyi gölgeli gördüm hergun test yapiyorum simdi gitgide belirginleşiyor simdi bata 3 gun var insallahhhhh sizede bütün bekleyenlere de vardır

Eklentiler

• 1543817455726.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 59
Ayyy evet benim b3lirtilerimde bunlardı döllenmeyi ben sol kasığından bacağıma inen ağrıdan farkettim 2 gün ağrımıştı benimde yumurtlamadan 9 gün sonra bata 6 varken 2. Çizgiyi gölgeli gordum gitgide belirginleşiyor benimkide simdi 3 gun var bata

Canım yumurtlaman erken mi oldu nasıl bu kadar erken öğrendin

Saglicakla gelir ins cnm cok mutlu oldum :) senin adina

Kızlar çarşamba hastalanmam gerekiyordu hala bişey yok 6 gün öncesinden itibaren adet ağrısı gibi ağrılar girip durdu her seferinde hastalandim sandım lavaboya koştum kasıklarım belim çok ağrıdı arada birden sancı gibi ağrı girdi bacaklarımada ağrı girdi şimdide belime ağrı girip duruyor haftasonuda hastalanmazsam haftaiçi doktora gidicem bakalım Bu arada adetim düzenlidir aksamaz o yüzden biraz umutluyum başka bir sıkıntı yoksa

Canım yumurtlaman erken mi oldu nasıl bu kadar erken öğrendin
Yok normal seyrindeydi bende bilmiyorum canım batımda kan değerim 530.02 çıktı güzel ilerliyor şimdilik ama evet birçok kisiye göre erken öğrenmişim salgılanan hormonla alakalı heralde canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…