Adet gününden önce yapılan gebelik testi

Ben bugun yaptım kocaman bi pozitif :) ayy tam gönderirken gördüm pozitif yazmışım negatif dicektim :) :) galiba adetimi kendim geciktiriyorum diye düşünüyorum olsa çıkardı.. hadii inaşşah herkesin dediği gibi çıkar inşallah adetlerimiz aynı

Silik beyaz gibi sanki o siliğin kenarınds ince bir çiz
İnşallah canım ama şuan belim kasık bölgem filan ağrıyor adet olucam sanırım inşallah bu kararsızlok fazla sürmez ilaçta içemiyorum

Silik beyaz gibi sanki o siliğin kenarınds ince bir çiz

İnşallah canım ama şuan belim kasık bölgem filan ağrıyor adet olucam sanırım inşallah bu kararsızlok fazla sürmez ilaçta içemiyorum
Silik beyaz çizgi testin kendi çizgisi bende de var o :)

Bu kadar dusunurseniz ve stres yaparsaniz hormonlariniz duzgun calismaz, degerler duzgun olmayinca gebelik olusmaz, gebelik olusmadikca stres yapar degerleri degistirirsiniz. Bu kisir dongu gider durur... lutfen hayata akisina birakin dusunmeyin

Bu kadar dusunurseniz ve stres yaparsaniz hormonlariniz duzgun calismaz, degerler duzgun olmayinca gebelik olusmaz, gebelik olusmadikca stres yapar degerleri degistirirsiniz. Bu kisir dongu gider durur... lutfen hayata akisina birakin dusunmeyin
Haklısın. Bende prolaktin yüksekliği var normalde adetlerim düzenlidir geçen ay baya geç kaldı yine öyle olmasını istemiyorum. Ben düşünmüyorum şuan zaten gebelik testi bata üç gün kala negatif çıktığı için . O yüzden şuan adetim düzelsin istiyorum.

Bebişin var sanırım bize verebileceğin bir önerin var mı peki ???

Bebişin var sanırım bize verebileceğin bir önerin var mı peki ???
Tek oneri kafaya cocugu takmamak! Ben yillardir adet sokturuucu almadan adet olmuyorum bir cok doktora gore hamile kalmmam mumkun degildi ama iki defa hamile kaldim cunku doktorlarin onca saydigi hamile kalamazsin sozunu hic kafaya takmayip vakti gelince olur zaten dedim ve tamamen akisina biraktim

Kızlar adet oldunuz mu test yaptınız mı sizin bat gününüz bugündü diye hatırlıyorum ne var ne yok

Kızlar gecikmemin ücüncü günündeyim bende gelen giden yok bugünde olmazsam yarın sabaha ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkacak hissediyorum

Kızlar gecikmemin ücüncü günündeyim bende gelen giden yok bugünde olmazsam yarın sabaha ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkacak hissediyorum
İnşallah hamişsindir. Sen ovulasyon testi kullanmıştım sanırım. Ayın kaçında gördün yumurtlamayı??

İnşallah hamişsindir. Sen ovulasyon testi kullanmıştım sanırım. Ayın kaçında gördün yumurtlamayı??
Canım evet kullandım ayın 15inde en koyu çift çizgi 16 koyu 17 silik çizgi gördüm hepsini de değerlendirmiştik ama galiba hamiş değilim açık renkte kanlı akıntı geldi bugün ama normal adet gibi değil

Eğer adet olmazsan yarın bir test yap bence çünkü yumurtlamadan 16 gün sonra gebelik testi yapın diyorlar.

Merhaba arkadaşlar benim reglime 5 gün var ama dayanamayıp test yaptım Gününden önce belli olmuyor galiba negatif gibi sonuç ama yinede belli belirsiz çizgi var umut dünyası sizce sonuç ne olur

Eklentiler

• 20181130_141355.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arkadaşlar benim reglime 5 gün var ama dayanamayıp test yaptım Gününden önce belli olmuyor galiba negatif gibi sonuç ama yinede belli belirsiz çizgi var umut dünyası sizce sonuç ne olur
Maşallah canım regline daha 5 gün var ve ucuz testte bile çıkmış silik çizgi gebelik var gibi gözüküyor bi kan testiyle kesinleştir hayırlı uğurlu olsun canım

Çizgi beyaz mı pembe mı fotoğrafta pembemsi gibi duruyor. İki gün sonra testi tekrarla pozitif gibi duruyor. İnşallah sağlıklı devam eder canım

Maşallah canım regline daha 5 gün var ve ucuz testte bile çıkmış silik çizgi gebelik var gibi gözüküyor bi kan testiyle kesinleştir hayırlı uğurlu olsun canım
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur günümde geçerse kan testi yaptırırım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…