Adet gününden önce yapılan gebelik testi

Bana bazı arkadaşlarım özellikle bekar olanlar üç yıl çocuk yapma diyorlar. Çocuk olması çok kolay sanıyorlar galiba
Al biri de ben :) benim eşim 5 yıl çocuk yapmıyca demişti.. 3 yıl sonra ben dedim başlayalım artık sonra bakıyosun yaş gelmiş 26 uğraşıyosun bebek için olmuyo bi türlü

Al biri de ben :) benim eşim 5 yıl çocuk yapmıyca demişti.. 3 yıl sonra ben dedim başlayalım artık sonra bakıyosun yaş gelmiş 26 uğraşıyosun bebek için olmuyo bi türlü
Ay sana taş atmış gibi mi oldum. sözüm meclisten dışarı diyeyim o zaman . Valla ne yalan söyleyeyim evlenmeden önce bende hemen hamile kalınır diye düşünüyordum.

Ay sana taş atmış gibi mi oldum. sözüm meclisten dışarı diyeyim o zaman . Valla ne yalan söyleyeyim evlenmeden önce bende hemen hamile kalınır diye düşünüyordum.
Yok canım ben kmseye çocuk yapma şumkadar yıl demem kendim için 3 yıl çocuk yapmıycam dedim düzenli adet görüyorum diye hemen hemile kalırım bende skıntı yok dedim hiççç öyle değilmiş hemen hamile kalınmıyormuş cidden bi de bu kadar uğraşcagımı düşünmüyodüm açıkcası hayatımın şokunu yaşadım resmen tokat yemiş gibi oldum :) ankaralı mısın

Canım rahim filmini doktorum bu ay da gebelik olmazsa çekelim artık dedi banada sen nasıl çektirdin anestezili mi normal mi nasıldı söylendiği kadar kötü mü

Ahh ah benimde bat bugündü gelen giden yok alt kasıklarım sa adet olacak gibi sancılarım var ve yaklaşık 7-8 gündür var bu ağrılar adet olacaksam olayım biran önce bitsin şu rahim filmi çıksın aradan artık. Yarın sabah test yaparım diyorum ama cesaretim yoook.

Canım rahim filmini doktorum bu ay da gebelik olmazsa çekelim artık dedi banada sen nasıl çektirdin anestezili mi normal mi nasıldı söylendiği kadar kötü mü
Canım bnm hastanede anestezili yapılmıyormuş bende dr uma güvendiğim için oma sordum 2 dk lık işlem dedi ben yaparım ona yaptım acı eşiğin nasıldır bilmiyorum ama acımıyo dersem yalan olur ama anlık bi acı mesela iğne olurken canımız nasıl acıyo ama anlık igne çıkınca acımız biitiyo onun gibi düşün oraya bi ilaç sıkıyo o an bi acı oluyo dr eger dayanamıycak gibi olursan baana söyle demişti tam dayanamycam dicekyim dr geçmiş olsun tüpler açık dedi önce hemen ayaga kalkma dedi birazda gergin oldugum için elim ayagım titredi sonra çamaşrımı giydim sanırsın biraz önce orda bişiler yaşayan ben değildim hiç bişi olmamış gibiydi :) bi de eger anestezili almıycaksan normal doğum yapmayı düşünene bi insansan hiiiiiç korkma çünkü gebelik düşünüyosan zaten acıları göze alman lazım

Bi kaç gün bekle gelmezse yap :) bende adete 10 varken başladı dedim kesin hamileyim yok anam testte negatif yarın adet günüm olsa çıkardı sanırım

Bi kaç gün bekle gelmezse yap :) bende adete 10 varken başladı dedim kesin hamileyim yok anam testte negatif yarın adet günüm olsa çıkardı sanırım
Kuzu ben adete 4-5 gün kala test yaptım şu erken gebelik testlerinden negatif çıktı sence olsa çıkar mıydı erken mi davranışım o yüzden şuan test yapasım yok

Canım acı eşiğim çok düşük kaş aldırmaya ağdaya bile zor dayanırım bide çok kasarım ben kendimi o durumlarda kaskatı olurum biliyorum vucudumu o yüzden acık olan tüplerim de kasıntıdan kapalı çıkmasından korktuğum için anestezili istedim filmi ama bakalım adet olacak mıyım beklemedeyim teşekkür ederim anlattığın için, inşallah benim de tüplerim açıktır

Yumurtanın çatladığı tarihi biliyo musun canım belki geç döllenme olmuş olabilir boşver stres yapma kuzum en iyisi rahat ol ne güzel tüplerinde açıkmış hem, bak prolaktin yükselmiş seninde bir ara stresten yükseliyor diye biliyorum benimde geçen ay 48 çıkmıştı doktor çok da fazla düşünme bebek işlerini akışına bırak olacak diyo

İli

Ne zaman çatladı bilmiyorum ama 15 kasımda çatlamış olması gerekiyodu :) valla dr a söyle nasıl kafandan atıcakmışız bu düşünceyi beynimi çıkarasın var :)

Canım öyle bi seçeneğin varsa yaptır tabiki :) inşallah olmazsında gerek kalmaz..

Kuzu ben adete 4-5 gün kala test yaptım şu erken gebelik testlerinden negatif çıktı sence olsa çıkar mıydı erken mi davranışım o yüzden şuan test yapasım yok
Bende 5 gün önce test yaptım negatif çıktı ertesi gün test pozitifti tabiki geriçerlilği yok ama yine bana bi umut ışığı doğdu bugun de adete 1 kala yaptım negatif hala gelip giidp bakıyom 2. Çzği çıkıyomu diye tertemiz tek çizgii.. erken gebelik testi değil ucuz testti.. canım valla idrar testlerine güven olmuyo diyolar adet olana kadar umut vardır :) eger adetin geçtiyse kanda kesin çıkar !

Evet biz isteyince hemen olmuyor canım aslen ankaralıyım canım içine mi doğdu

Adet belirtin varmı? Benim bel bacak ağrılarım başladı sanırım adet olucam yarın

Adet belirtin varmı? Benim bel bacak ağrılarım başladı sanırım adet olucam yarın
Valla şuan hiç bişi yok adet olcakmış gibi değilim bazen kasığıma agrı giriyo akıntı olunca aha adet oldum diye bakıyorum iç çamaşırma beyaz akınyı ohh diyorum :)

Valla şuan hiç bişi yok adet olcakmış gibi değilim bazen kasığıma agrı giriyo akıntı olunca aha adet oldum diye bakıyorum iç çamaşırma beyaz akınyı ohh diyorum :)
Bu ay ilk başlarda çok umutluydum. Bir ara iki üç gün girip gibiydim halim yoktu burnum akıyordu ama işimi filan yapıyordum. Ağız içimde aft çıktı. Eşimde bu gripten bir kaç gün önce beni hamile diye düşünmüş neden diye sordum içinden geçmiş. Anneanem sen hamilesin bence dedi (anneannem bizim bebiş düşündüğümüzde haberi yok) . Taaki bata 3 gün kala yaptığım teste kadar. Çok belli belirsizleri görüpte hamile olanları okudum ben hiçbirşey göremiyorum herkes görüyor. Yarın ve diğer gün adet olsazsam ilk idrarla deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…