- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çekilecek dert değilsin ayol :) adet gününü bilmese ne olur bilse ne olur Allah başka dert vermesin salla :)Merhaba arkadaşlar eşimin ilgisizliği ile ilgili konularım daha öncede oldu biliyorsunuz... Bugun bir arkadaşının eşi hamileymiş gelmiş bana arkadaşının gun gun gebelik gelişimini internetten takip ettiğini anlatıyor. Benim bir oğlum var. Eşim hamileliğim boyunca hiç öyle bişeyi ne okur ne takip ederdi. Doktor randevu gunu gelince yanımda gelirdi o kadar.. Ben de sana mı anlattı dedim. Eğer öyleyse ben hiç takip etmedim deseydin dedim. Sen ediyordun ya ben neyi etcektim dedi. Bu arada benim adetim dört gun gecikti hiç farkında değilsin dedim. Sormadın bile dedim. Neyi merak etcem dedi en fazla hamilesin dir dedi. Çocuğum olacak diye üzülecek değilim dedi. Hem ben senin adet gununu bilmek zorunda mıyım dedi.. Şaşırdım tartıştık ben mi abartıyorum sizce
Mesela ben duzensiz o yuzden takip edemiyorumAdet gününü hesaplamayan kadınlar bile vardır kocan nerden bilecek ay çok komik ya![]()
Abinizin kaç çocuğu var? Yenge cocuk olsa istermi?
Abi Kesinlikle istemiyor olmalı ve belkide daha sorumluluk sahibidir
Bazı arkadaşlar konuyu yanlış anlayıp beni haksız bulmuşlar. Konu esasen günü gününe bilmesi veya bilmemesi değil bu ay bir gecikme yaşıyor olmam bunu da ona söyleme me rağmen sallaması. Yoksa günü gününe bilsin demiyorum
Hanımlar, konu sahibesinin şu mesajını okusanızda ona göre yorum yapsanız.Bazı arkadaşlar konuyu yanlış anlayıp beni haksız bulmuşlar. Konu esasen günü gününe bilmesi veya bilmemesi değil bu ay bir gecikme yaşıyor olmam bunu da ona söyleme me rağmen sallaması. Yoksa günü gününe bilsin demiyorum